Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101561 - 101580 Napsat příspěvek

Fluke

Hlavně, že ses vyjádřil... tvůj úkol splněn, můžeš si přičíst pár dalších příspěvků :D
494378
Hlavně, že ses vyjádřil... tvůj úkol splněn, můžeš si přičíst pár dalších příspěvků *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Sóury, nechtěl jsem začít příspěvky na stejné téma:)
494377
Sóury, nechtěl jsem začít příspěvky na stejné téma*:)*
0 0
reagovat
No ja som bol vtedy prave...nie robim si srandu. Sak nieco taketo sa tu tusim uz raz riesilo. Me islo len o toho Stewarta a ten jeho uvod k Daily Show.:)
494376
No ja som bol vtedy prave...nie robim si srandu. Sak nieco taketo sa tu tusim uz raz riesilo. Me islo len o toho Stewarta a ten jeho uvod k Daily Show.*:)*
0 0
reagovat
semnou to skoro nehlo. a moc nehejbe ani ted. hlavne at se tady nerozjede debata na tema "co sem delal jedenactho a jak sem ke zpravam prisel" ?). to je fakt to posledni, co nekoho zajima kdyz pride na moviezone do kecarny ;)
494375
semnou to skoro nehlo. a moc nehejbe ani ted. hlavne at se tady nerozjede debata na tema "co sem delal jedenactho a jak sem ke zpravam prisel" *?)*. to je fakt to posledni, co nekoho zajima kdyz pride na moviezone do kecarny ;)
0 0
reagovat

Loki, scroochy

Uf..docela jsem si díky tomu rovzpoměl jaký to tehdy bylo. Něco jako útok na US, či cokoliv podobnýho prostě bylo zhola nemožný. Když mi tehdy kamarád napsal, že zaútočili na New York, tak jsem si myslel, že to je nějakej vtip. Potom co mi to potvrdil táta mi to v hlavě nechutně hrabalo. Celou cestu domů jsem si říkal, že buď je to fakt blbě bulvárně nafouknutý anebo se to všechno posralo a máme tady válku.
Přišel jsem domů, a zapnul CNN, myslím, že to bylo snad těsně po nárazu druhýho letadla. Stál jsem jak zmraženej, a pak obvolával přátele, někdo to už věděl, někdo nevěřil, nicméně takový mrazení, když mi to před očima spadlo jsem nikdy neměl, bylo to jako se dívat na něco co nemůže být skutečný, jako když ti hlava a rozum říká, že je to nesmysl, ale vidíš to na vlastní oči, a taky mě to na chvíli totálně vzalo.
494373
Uf..docela jsem si díky tomu rovzpoměl jaký to tehdy bylo. Něco jako útok na US, či cokoliv podobnýho prostě bylo zhola nemožný. Když mi tehdy kamarád napsal, že zaútočili na New York, tak jsem si myslel, že to je nějakej vtip. Potom co mi to potvrdil táta mi to v hlavě nechutně hrabalo. Celou cestu domů jsem si říkal, že buď je to fakt blbě bulvárně nafouknutý anebo se to všechno posralo a máme tady válku. Přišel jsem domů, a zapnul CNN, myslím, že to bylo snad těsně po nárazu druhýho letadla. Stál jsem jak zmraženej, a pak obvolával přátele, někdo to už věděl, někdo nevěřil, nicméně takový mrazení, když mi to před očima spadlo jsem nikdy neměl, bylo to jako se dívat na něco co nemůže být skutečný, jako když ti hlava a rozum říká, že je to nesmysl, ale vidíš to na vlastní oči, a taky mě to na chvíli totálně vzalo.
Loki, scroochy
0 0
reagovat
494371
[link="http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=105095&title=september-11,-2001"]tu[/link]
0 0
reagovat

Loki, scroochy

Nebyl by link? v té době jsem ani Daily show neznal.
494369
Nebyl by link? v té době jsem ani Daily show neznal.
Loki, scroochy
0 0
reagovat
scroochy: No aspon niekto, jj bolo to uplne...no nebol to moc prijemny pohlad na chlapika ktoreho si videl vzdy len ako zabavaca ked sa tam snazi zadrziavat plac...mna to celkom rozhodilo...
494367
scroochy: No aspon niekto, jj bolo to uplne...no nebol to moc prijemny pohlad na chlapika ktoreho si videl vzdy len ako zabavaca ked sa tam snazi zadrziavat plac...mna to celkom rozhodilo...
0 0
reagovat

Loki

Uf, úplně mi běhal mráz po zádech (bez legrace).
494361
Uf, úplně mi běhal mráz po zádech (bez legrace).
Loki
0 0
reagovat

Karbous

Potupně se přiznávám, že jsem chtěl napsat druhej, ale pak jsem si to radši vygooglil, abych nebyl za lamu :D
494350
Potupně se přiznávám, že jsem chtěl napsat druhej, ale pak jsem si to radši vygooglil, abych nebyl za lamu *:D*
Karbous
0 0
reagovat
Padesátníky 31. srpna.

Fluke: na té stránce jsi hledal kdo byl na dvacetikoruně?:D
494349
Padesátníky 31. srpna. Fluke: na té stránce jsi hledal kdo byl na dvacetikoruně?*:D*
0 0
reagovat

KarelR

A to sis našel, nebo sis to fakt pamatoval? Odpověď je teda správná. :) Já měl za to, že to byl druhý.
494348
A to sis našel, nebo sis to fakt pamatoval? Odpověď je teda správná. *:)* Já měl za to, že to byl druhý.
KarelR
0 0
reagovat
jj, přesně on, řekl bych to taky, ale zrovna sem surfoval na jiný stránce.

:D:D
494347
jj, přesně on, řekl bych to taky, ale zrovna sem surfoval na jiný stránce. *:D**:D*
0 0
reagovat
Přemysl Otakar I. :))
494346
Přemysl Otakar I. *:))*
0 0
reagovat
No jo, kovový jsou zase v oběhu, přitom ještě nedávno se objevovali jen opravdu zřídka. A nevíte, kdy budou rušit padesátníky?

A jesltipak si ještě pamatujete, kdo byl na papírový dvcetikoruně? ;)
494345
No jo, kovový jsou zase v oběhu, přitom ještě nedávno se objevovali jen opravdu zřídka. A nevíte, kdy budou rušit padesátníky? A jesltipak si ještě pamatujete, kdo byl na papírový dvcetikoruně? *;)*
0 0
reagovat
Já mám u sebe teď zrovna 3, ale taky se setkávám spíš s kovovkama...
494343
Já mám u sebe teď zrovna 3, ale taky se setkávám spíš s kovovkama...
0 0
reagovat
Ne, nepletu, já jen, že jsem ji nějak dlouho nepotkal, všude cpou ty kovový:)
494341
Ne, nepletu, já jen, že jsem ji nějak dlouho nepotkal, všude cpou ty kovový*:)*
0 0
reagovat
Taka otazka do plena, pozerava tu obcas niekto The Daily Show, bud klipy z ofic. stranky alebo aj z inych zdrojov? Videli ste prvu show po 9/11? Zvlast teda ten zaciatok s Stewartovym monologom.
494340
Taka otazka do plena, pozerava tu obcas niekto The Daily Show, bud klipy z ofic. stranky alebo aj z inych zdrojov? Videli ste prvu show po 9/11? Zvlast teda ten zaciatok s Stewartovym monologom.
0 0
reagovat
Fluke: Já včera... a když si otevřu peněženku, tak i dneska... :D
Nepleteš si to s dvackama? Ty ještě platí (i když některé prodavačky v supermarketech si to nemyslí:), ale je jich skutečně málo...
494339
Fluke: Já včera... a když si otevřu peněženku, tak i dneska... *:D* Nepleteš si to s dvackama? Ty ještě platí (i když některé prodavačky v supermarketech si to nemyslí:), ale je jich skutečně málo...
0 0
reagovat
Ja... dneska rano. ;)
494338
Ja... dneska rano. ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se