Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101541 - 101560 Napsat příspěvek
...a já si řikal, že je tu nějakej klid a on byl na tý přednášce:D
494398
...a já si řikal, že je tu nějakej klid a on byl na tý přednášce*:D*
0 0
reagovat
jemu implodovala ;)
494397
jemu implodovala ;)
0 0
reagovat
Karel: Ale áno, občas čítam. Dosť sa čudujem Harazimovi, že ešte žije. Mne by z toľkej negativnej energie vybuchla hlava.
494396
Karel: Ale áno, občas čítam. Dosť sa čudujem Harazimovi, že ešte žije. Mne by z toľkej negativnej energie vybuchla hlava.
0 0
reagovat
someone´s gonna pay for that 8)
494395
someone´s gonna pay for that *8)*
0 0
reagovat

DIsk

Povídej, přeháněj. Jak ty lidi z netu vypadaj? :)
494394
Povídej, přeháněj. Jak ty lidi z netu vypadaj? :)
DIsk
0 0
reagovat
Ahoj, přátelé. Právě jsem se vrátil z přednášky ve Světozoru. Rozhodně dobré až na to, že promítač trošku haproval. Škoda, že jste tam nebyli, fakt byste se pobavili. A závěr - ten stál za to. Rocky Horror Picture Show - lahůdka.
Špatná zpráva: bohužel (bohudík) se nefotilo.:D
494393
Ahoj, přátelé. Právě jsem se vrátil z přednášky ve Světozoru. Rozhodně dobré až na to, že promítač trošku haproval. Škoda, že jste tam nebyli, fakt byste se pobavili. A závěr - ten stál za to. Rocky Horror Picture Show - lahůdka. Špatná zpráva: bohužel (bohudík) se nefotilo.*:D*
0 0
reagovat
křysař ľubo: Stane se no, číst to tu je někdy časově náročné ;), každopádně nad těmi jeho výroky zůstavá rozum stát... Si prostě žije snad ve svym vlastnim vymyšlenym světě, ve kterém je Bůh a všichni ostatní jsou ti špatní, kteří mu křivdí a ubližujou... Doufám, že už se třese toho milionu podpisů, protože jestli to přijde (i když tomu nevěřim), tak se mu všichni budeme tak hlasitě smát, že ať se zakope na nějakym zapadlym německym hřbitově, kde jeho hnijící tělo nebude překážet... :))
494392
křysař ľubo: Stane se no, číst to tu je někdy časově náročné *;)*, každopádně nad těmi jeho výroky zůstavá rozum stát... Si prostě žije snad ve svym vlastnim vymyšlenym světě, ve kterém je Bůh a všichni ostatní jsou ti špatní, kteří mu křivdí a ubližujou... Doufám, že už se třese toho milionu podpisů, protože jestli to přijde (i když tomu nevěřim), tak se mu všichni budeme tak hlasitě smát, že ať se zakope na nějakym zapadlym německym hřbitově, kde jeho hnijící tělo nebude překážet... *:))*
0 0
reagovat

Sp!der-bitte

Aj by to bolo celkom zábavné, ak by si už nebol tretí, kto to sem dáva ;)
494391
Aj by to bolo celkom zábavné, ak by si už nebol tretí, kto to sem dáva *;)*
Sp!der-bitte
0 0
reagovat

lubo

link :D nejlepší:+
494390
http://www.anvari.org/db/fun/World_Trade_Center/War_Tank.jpg *:D* nejlepší*:+*
lubo
0 0
reagovat

duro

Ty to tam moc nečteš, viď? Tohle je čajíček, napostoval bych ti sem deset horších tamních debat :D
494389
Ty to tam moc nečteš, viď? Tohle je čajíček, napostoval bych ti sem deset horších tamních debat *:D*
duro
0 0
reagovat
Sakra tak Boll mě zase rozesmál :D (tohle jsem sem prostě musel dát)
Link
494388
Sakra tak Boll mě zase rozesmál *:D* (tohle jsem sem prostě musel dát) [link="http://www.gorilla.cz/article/4190-genius-uwe-boll-vraci-uder.html"]Link[/link]
0 0
reagovat
Filmpub pro MZ nikdy konkurence nebyl a nikdy nebude..8)
494387
Filmpub pro MZ nikdy konkurence nebyl a nikdy nebude..*8)*
0 0
reagovat
Musí to von: práve som si na FilmPube prečítal "diskusiu" k novinke o Stoneovom Bushovi a... Bohu vďaka za úroveň komentárov tu na MZ. Nechcem robiť reklamu konkurencii, ale schválne si porovnajte debatu k tomu filmu tam a tu. Neskutočný humus...
494386
Musí to von: práve som si na FilmPube prečítal "diskusiu" k novinke o Stoneovom Bushovi a... Bohu vďaka za úroveň komentárov tu na MZ. Nechcem robiť reklamu konkurencii, ale schválne si porovnajte debatu k tomu filmu tam a tu. Neskutočný humus...
0 0
reagovat
A teraz si dajme štipku čierneho humoru ;)
494385
A teraz si dajme štipku [link="http://www.anvari.org/fun/World_Trade_Center/all.html"]čierneho humoru[/link] *;)*
0 0
reagovat
A taky to mělo vliv na Spideyho 1 samozřejmě, že stáhli tu scénku s napjatou pavučino mezi WTC :))
494384
A taky to mělo vliv na Spideyho 1 samozřejmě, že stáhli tu scénku s napjatou pavučino mezi WTC *:))*
0 0
reagovat
Já jsem telku zapnul akorát při přímém přenosu na ČT2, když to druhé letadlo napálilo do WTC, nejdřív jsem to nějak nepobíral, pak když už se člověk zorientuje, celkem ho zamrazí...
494383
Já jsem telku zapnul akorát při přímém přenosu na ČT2, když to druhé letadlo napálilo do WTC, nejdřív jsem to nějak nepobíral, pak když už se člověk zorientuje, celkem ho zamrazí...
0 0
reagovat
ja si pamatuju ze ten rok byl dobrej rocnik valtickyho cervenyho
494382
ja si pamatuju ze ten rok byl dobrej rocnik valtickyho cervenyho
0 0
reagovat
Taky jsem na to koukal, ale vzhledem k tomu, že tu show běžně nesleduju a nevládnu tak výborně angličtinou, nedělalo to se mnou takový cviky. Vzpomínám si taky co jsem tehdy dělal, snad po roce jsem zapnul TV a zrovna přerušili pořad s aktuálním zpravodajstvím. Myslel jsem si, že jde o film. Později večer jsem na internetu zapaloval svíčku za oběti. Nejvíc mě dostala fotka o pár dní později. V prachu na sanitce bylo prstem napsáno God bless. To si pamatuju asi nejvíc :)
494381
Taky jsem na to koukal, ale vzhledem k tomu, že tu show běžně nesleduju a nevládnu tak výborně angličtinou, nedělalo to se mnou takový cviky. Vzpomínám si taky co jsem tehdy dělal, snad po roce jsem zapnul TV a zrovna přerušili pořad s aktuálním zpravodajstvím. Myslel jsem si, že jde o film. Později večer jsem na internetu zapaloval svíčku za oběti. Nejvíc mě dostala fotka o pár dní později. V prachu na sanitce bylo prstem napsáno God bless. To si pamatuju asi nejvíc :)
0 0
reagovat
Já byl doma, ale ještě 3 dny předtím jsem byl v USA a Kanadě.
494380
Já byl doma, ale ještě 3 dny předtím jsem byl v USA a Kanadě.
0 0
reagovat

st39.6

Proč ne? To že to nezajímá tebe neznamená, že to nezajímá nikoho. :));) Od toho přece kecárná je, aby se tu kecalo o všem možném. Pokud to skutečně nikoho nezajímá, tak o tom nebude nikdo diskutovat a samo to vyšumí.

Taky si vzpomínám, že mě to docela vzalo, hlavně jsem měl v těch prvních chvílích docela strach, co jako bude.

Teď mě teda víc štve, že to video se mi buffruje každých pět vteřin, takže si to asi nepustím.
:(
494379
Proč ne? To že to nezajímá tebe neznamená, že to nezajímá nikoho. *:))**;)* Od toho přece kecárná je, aby se tu kecalo o všem možném. Pokud to skutečně nikoho nezajímá, tak o tom nebude nikdo diskutovat a samo to vyšumí. Taky si vzpomínám, že mě to docela vzalo, hlavně jsem měl v těch prvních chvílích docela strach, co jako bude. Teď mě teda víc štve, že to video se mi buffruje každých pět vteřin, takže si to asi nepustím. *:(*
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se