Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101221 - 101240 Napsat příspěvek

st39.6

Jasně, já to chápu, ta trojka popelářů musí tvořit perfektní tým;) Vždyť je to stejná práce jako být astronaut, a kdo jako malej nechtěl být astronaut nebo popelář.

Samozřejmě jsem mluvil o zaměstnancích, takže Mercedesama jezdí8)
495701
Jasně, já to chápu, ta trojka popelářů musí tvořit perfektní tým*;)* Vždyť je to stejná práce jako být astronaut, a kdo jako malej nechtěl být astronaut nebo popelář. Samozřejmě jsem mluvil o zaměstnancích, takže Mercedesama jezdí*8)*
st39.6
0 0
reagovat

st

Fluke pravděpodobně myslel, že ty popelářský auta jsou Mercedesy ;) Ale možná jen přeceňuju jeho schopnost psát sofistikovaný dvojsmysly, sarkasmy a podobný výtečnosti :D
495698
Fluke pravděpodobně myslel, že ty popelářský auta jsou Mercedesy *;)* Ale možná jen přeceňuju jeho schopnost psát sofistikovaný dvojsmysly, sarkasmy a podobný výtečnosti *:D*
st
0 0
reagovat
jo zradlo a odpadky, nejlepsi business :D:D
495697
jo zradlo a odpadky, nejlepsi business *:D**:D*
0 0
reagovat
vzhledem k tomu, ze odpad je jedna z nejvydelecnejsich sfer obchodu, si muzete bejt jisty, ze medama nejezdej ... ty nechavaj uklizeckam a recepcnim :D
495694
vzhledem k tomu, ze odpad je jedna z nejvydelecnejsich sfer obchodu, si muzete bejt jisty, ze medama nejezdej ... ty nechavaj uklizeckam a recepcnim *:D*
0 0
reagovat
jojo a kazdy rano pred nastupem do prace si osahavaj znak Mercedesu vepredu a rikaj Good hunt! fakt videl sem je!:)
495682
jojo a kazdy rano pred nastupem do prace si osahavaj znak Mercedesu vepredu a rikaj Good hunt! fakt videl sem je!:)
0 0
reagovat
Wau..asi to tak bude, firemní feeling je u popelářů potřeba..však si jezdí Mercedesama8)
495681
Wau..asi to tak bude, firemní feeling je u popelářů potřeba..však si jezdí Mercedesama*8)*
0 0
reagovat
je
495680
je
0 0
reagovat

st39.6

a.s.a..není to ta firma co zpracovává odpad?
495679
a.s.a..není to ta firma co zpracovává odpad?
st39.6
0 0
reagovat

fingolfin

Jop, teambuilding, prostě firemní řízení pomocí poučky chceš-můžeš, aby si vytvořil pracovní prostředí, ve kterém budou zaměstanci sami chtít pracovat pro firmu a ne pro sebe, mít zájem na úspěchu firmy a bylo jim dokazováno, že se na něm podílí, atd.

Zejtra z toho mám test8)
495678
Jop, teambuilding, prostě firemní řízení pomocí poučky chceš-můžeš, aby si vytvořil pracovní prostředí, ve kterém budou zaměstanci sami chtít pracovat pro firmu a ne pro sebe, mít zájem na úspěchu firmy a bylo jim dokazováno, že se na něm podílí, atd. Zejtra z toho mám test*8)*
fingolfin
0 0
reagovat
paráda díky hoši
495667
paráda díky hoši
0 0
reagovat
Nekoukal jste teď někdo na ČT2, běžel tam moc pěknej dokument Živý obraz lepšího světa:+ Myslim že to o víkendu opakujou.
495666
Nekoukal jste teď někdo na ČT2, běžel tam moc pěknej dokument Živý obraz lepšího světa*:+* Myslim že to o víkendu opakujou.
0 0
reagovat
Team building?
495665
Team building?
0 0
reagovat
teambuilding. delam to pro a.s.a a csob porad. napis tam, ze neni zabava dorucovat zabavu jinejm a sam ji nesmet provozovat :D
495664
teambuilding. delam to pro a.s.a a csob porad. napis tam, ze neni zabava dorucovat zabavu jinejm a sam ji nesmet provozovat *:D*
0 0
reagovat
Nevíte jak se jmenujou takový ty firemní akce, kdy se pár pupkatejch ouřadů vyveze za město, aby si zahráli paintball nebo jinak utužili kolektiv? Potřebuju o tom něco sepsat a nenapadá mě jak to definovat, aby mě google vyhodil něco smysluplného
495663
Nevíte jak se jmenujou takový ty firemní akce, kdy se pár pupkatejch ouřadů vyveze za město, aby si zahráli paintball nebo jinak utužili kolektiv? Potřebuju o tom něco sepsat a nenapadá mě jak to definovat, aby mě google vyhodil něco smysluplného
0 0
reagovat

Nat

Priznej si to, ze to tady nikoho nezajima a dukud jsi mi o tom v patek nerekla, tak jsem ani nevedel co to AFO je;)
495594
Priznej si to, ze to tady nikoho nezajima a dukud jsi mi o tom v patek nerekla, tak jsem ani nevedel co to AFO je*;)*
Nat
0 0
reagovat

Nat

Sounds..... disturbing. :o
495593
Sounds..... disturbing. *:o*
Nat
0 0
reagovat
Jak tak tady koukám, tak tady nikde (kromě festivalové záložky) není ani zmínka o festivalu AFO, který je v plném proudu. Sice chápu, že moc lidí nemá zájem o dokumenty a populárně-naučné filmy a že Olomouc je trochu z ruky, ale je to trochu škoda. Zrovna včera jsem třeba viděla moc zajímavý a vtipný snímek o fenoménu exkrementů:+
495589
Jak tak tady koukám, tak tady nikde (kromě festivalové záložky) není ani zmínka o festivalu AFO, který je v plném proudu. Sice chápu, že moc lidí nemá zájem o dokumenty a populárně-naučné filmy a že Olomouc je trochu z ruky, ale je to trochu škoda. Zrovna včera jsem třeba viděla moc zajímavý a vtipný snímek o fenoménu exkrementů*:+*
0 0
reagovat
link hh nemecka verze South Parku - masakr :D:D
495590
http://www.youtube.com/watch?v=KZf59SMMBBo&feature=related hh nemecka verze South Parku - masakr *:D**:D*
0 0
reagovat
Někdo na FP má zbytek soudnosti a celou tu "diskuzi" smazal.:+
495584
Někdo na FP má zbytek soudnosti a celou tu "diskuzi" smazal.*:+*
0 0
reagovat

Jeržik

Taky pravda...;)
495583
Taky pravda...*;)*
Jeržik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se