Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101241 - 101260 Napsat příspěvek
Já už bych to nerozmazával, protože to imho nemá cenu. Buďme rádi za to, co máme. A přejme našim redaktorům, aby se jim tvůrčí vyprahlost vyhýbala velkým obloukem.
495582
Já už bych to nerozmazával, protože to imho nemá cenu. Buďme rádi za to, co máme. A přejme našim redaktorům, aby se jim tvůrčí vyprahlost vyhýbala velkým obloukem.
0 0
reagovat
Podle mého to není diskuze, protože jsem si nevšim, že by tam o nečem diskutovali.;)
495580
Podle mého to není diskuze, protože jsem si nevšim, že by tam o nečem diskutovali.;)
0 0
reagovat
Diskuze na FP je fakt otřes, nic horšího už jsem hodně dlouho (jestli vůbec) nečetl...!!!
495576
Diskuze na FP je fakt otřes, nic horšího už jsem hodně dlouho (jestli vůbec) nečetl...!!!
0 0
reagovat
Wau! ta diskuze je výživnější než samotný článek, vyhrála by první cenu v kategorii mimóznosti:D Už tu samotnou diskuzi by mohli linkovat jako "ŠOK, drsná diskuze na filmpubu, 18+" 8)

atlas.cz zprávy hadr:
ZAB*** TĚ TY NĚMECKÁ SV***, CHCÍ**** TY KU*** VY******!
Žeru ho!
---: Re:
SI vyp**laná P***

Disk: je to atlas.cz a ten neručí za obsah diskuzí;) samosebou na samotném FP by to mohli filtrovat kdyby chtěli, ale kdo by se s tím lámal a kdo by upravoval diskuzní systém;)
495569
Wau! ta diskuze je výživnější než samotný článek, vyhrála by první cenu v kategorii mimóznosti*:D* Už tu samotnou diskuzi by mohli linkovat jako "ŠOK, drsná diskuze na filmpubu, 18+" *8)* atlas.cz zprávy hadr: ZAB*** TĚ TY NĚMECKÁ SV***, CHCÍ**** TY KU*** VY******! Žeru ho! ---: Re: SI vyp**laná P*** Disk: je to atlas.cz a ten neručí za obsah diskuzí*;)* samosebou na samotném FP by to mohli filtrovat kdyby chtěli, ale kdo by se s tím lámal a kdo by upravoval diskuzní systém*;)*
0 0
reagovat
To je dokonalá symbióza tvorčej vyprahlosti (písať novinku o rok starom nahom Redcliffovi, založenú na tom, že sa nebude predvádzať v Británii ale v USA... taká téma chce riadne zúfalého človeka) a mentálnej demencie miestnych diskutujúcich. FilmPub nielenže narazil na dno, on je na najlepšej ceste do stredu zeme...
495566
To je dokonalá symbióza tvorčej vyprahlosti (písať novinku o rok starom nahom Redcliffovi, založenú na tom, že sa nebude predvádzať v Británii ale v USA... taká téma chce riadne zúfalého človeka) a mentálnej demencie miestnych diskutujúcich. FilmPub nielenže narazil na dno, on je na najlepšej ceste do stredu zeme...
0 0
reagovat

Cival

Tak teď už si vážím přísnosti našich redaktorů. Na FP asi nikdo nehlídá diskuze.:-
495565
Tak teď už si vážím přísnosti našich redaktorů. Na FP asi nikdo nehlídá diskuze.*:-*
Cival
0 0
reagovat
:D:-
495564
*:D**:-*
0 0
reagovat
Koukam, ze podnetnost diskuzi na FP dosahla sveho vrcholu :D link
495563
Koukam, ze podnetnost diskuzi na FP dosahla sveho vrcholu *:D* http://filmpub.atlas.cz/aktuality/155987-uplne-nahy-harry-potter-prichazi-pouze-18.aspx?diskuse
0 0
reagovat
To jsem si mohl myslet. :) Tak alespoň je od toho chvála bohu zase na nějakou dobu pokoj.
495560
To jsem si mohl myslet. *:)* Tak alespoň je od toho chvála bohu zase na nějakou dobu pokoj.
0 0
reagovat
ne 8)
495558
ne *8)*
0 0
reagovat
Nechcete založit nějakou speciální diskuzní sekci "sport", aby to tady furt neotravovalo v kecárně? :(
495554
Nechcete založit nějakou speciální diskuzní sekci "sport", aby to tady furt neotravovalo v kecárně? *:(*
0 0
reagovat

strangercz

Ty chceš flame, co?:D
495552
Ty chceš flame, co?*:D*
strangercz
0 0
reagovat
prej blesku. ono to chvilku trva, nez clovek dojede domu, vy rozumbradove :D
495545
prej blesku. ono to chvilku trva, nez clovek dojede domu, vy rozumbradove *:D*
0 0
reagovat

Popík

Hm Ber nějaký od Samsungu, LG ty mají v cenové kategorii kolem 6000-7000 kč.
495538
Hm Ber nějaký od Samsungu, LG ty mají v cenové kategorii kolem 6000-7000 kč.
Popík
0 0
reagovat
:D...
495534
*:D*...
0 0
reagovat

strangercz

:D you've got me.
495533
*:D* you've got me.
strangercz
0 0
reagovat
:D:+ yep
495531
*:D**:+* yep
0 0
reagovat
"fingolfincz: tak tak (potom, co vypadla Sparta)" sparta=sprosté slovo :D
495530
"fingolfincz: tak tak (potom, co vypadla Sparta)" sparta=sprosté slovo *:D*
0 0
reagovat
vul snad neni sproste :)
495529
vul snad neni sproste :)
0 0
reagovat
?
495528
?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se