Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101261 - 101280 Napsat příspěvek

Luc44

:+ Asi tak.
501836
*:+* Asi tak.
Luc44
0 0
reagovat

Psema

Hmm, hoď sem tip na nákej podle tebe nadprůměrnej teaser, ať se můžeme tedy začít stydět....
501835
Hmm, hoď sem tip na nákej podle tebe nadprůměrnej teaser, ať se můžeme tedy začít stydět....
Psema
0 0
reagovat
Asi tak.
501834
Asi tak.
0 0
reagovat
ajeje Transporter hype v plným proudu. Teaser je fajn, ale víc než průměr? Cože?8):D
501833
ajeje Transporter hype v plným proudu. Teaser je fajn, ale víc než průměr? Cože?*8)**:D*
0 0
reagovat
Tak teď jsem viděl Mazací hlavu od Lynche.......a nejenže sem z toho totálně vymazanej:D......vůbec nevim o co tam šlo.
501827
Tak teď jsem viděl Mazací hlavu od Lynche.......a nejenže sem z toho totálně vymazanej*:D*......vůbec nevim o co tam šlo.
0 0
reagovat
Luxusní teaser:)
V USA 26.listopadu, kdy u nás???)
501825
Luxusní teaser*:)* V USA 26.listopadu, kdy u nás??*?)*
0 0
reagovat
hohoo.. už se těšim:+
501818
hohoo.. už se těšim*:+*
0 0
reagovat

Transporter 3

WOW, na poli teaserů jasných 5*! :+
501817
WOW, na poli teaserů jasných 5*! *:+*
Transporter 3
0 0
reagovat

Transporter 3

Tak ten teaser je fakt :+, může to bejt vypatlaný jako minulý díly, ale zábava to bude stoprocentí;)..jako u minulých dílů:+
501816
Tak ten teaser je fakt *:+*, může to bejt vypatlaný jako minulý díly, ale zábava to bude stoprocentí*;)*..jako u minulých dílů*:+*
Transporter 3
0 0
reagovat
No protoze mu porad rikaji Kuryr (zaporaci)... ale jinak je to jmeno dost provareny. :ú
501811
No protoze mu porad rikaji Kuryr (zaporaci)... ale jinak je to jmeno dost provareny. :ú
0 0
reagovat
Best teaser ever! Go, Jason, go! :+ :D
501810
Best teaser ever! Go, Jason, go! *:+* *:D*
0 0
reagovat

imf

Ze v Cranku jeho jmeno zazni nekolikrat a i kdybys mne vzbudil o pulnoci, tak ti ho reknu, kdezto Frank Martin se mi vykouril z hlavy hned po shlednuti, takze asi tak :-)
501809
Ze v Cranku jeho jmeno zazni nekolikrat a i kdybys mne vzbudil o pulnoci, tak ti ho reknu, kdezto Frank Martin se mi vykouril z hlavy hned po shlednuti, takze asi tak :-)
imf
0 0
reagovat
Frank Martin... je prozrazeno asi ve treti minute prvniho filmu... co resis? :)
501808
Frank Martin... je prozrazeno asi ve treti minute prvniho filmu... co resis? :)
0 0
reagovat
Dozvíme se vlatně v Kurýrovi jeho jméno, nějak si nemůžu vzpoemnout a dvojku jsem ještě neviděl?
501807
Dozvíme se vlatně v Kurýrovi jeho jméno, nějak si nemůžu vzpoemnout a dvojku jsem ještě neviděl?
0 0
reagovat
Very cool. :)
501806
Very cool. :)
0 0
reagovat

2 xMort

Hmmm, vypada to fakt dobre, Jason je pro me navzdy jako Chev Chelios..:D
501804
Hmmm, vypada to fakt dobre, Jason je pro me navzdy jako Chev Chelios..*:D*
2 xMort
0 0
reagovat

Transporter 3

Vypadá to našláple. Těším se hodně.. teaser
501803
Vypadá to našláple. Těším se hodně.. [link="http://www.firstshowing.net/2008/06/10/must-watch-badass-transporter-3-teaser-trailer/"]teaser[/link]
Transporter 3
0 0
reagovat
celkem funny a ten song je chytlavej, uz se vidim jak nekde pujdu po ulici a budu si to pobrukovat:D:D
501802
celkem funny a ten song je chytlavej, uz se vidim jak nekde pujdu po ulici a budu si to pobrukovat*:D**:D*
0 0
reagovat
rcorp: :+
501801
rcorp: *:+*
0 0
reagovat

okkac

Mně to přijde v pohodě. Jsou to křesťani, tak zpívají o Ježíši, satanisti by zas zpívali o Satanovi a myslivci o jelenech...:D Dokud se v textu neobjevuje "zničíme všechny nevěřící" apod., tak mě to nechává v klidu. :)
501800
Mně to přijde v pohodě. Jsou to křesťani, tak zpívají o Ježíši, satanisti by zas zpívali o Satanovi a myslivci o jelenech...*:D* Dokud se v textu neobjevuje "zničíme všechny nevěřící" apod., tak mě to nechává v klidu. :)
okkac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se