Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101201 - 101220 Napsat příspěvek

SeldomSeen

To doufám že ne, tahle bestie by se asi snadno zničit nedala. :)
495752
To doufám že ne, tahle bestie by se asi snadno zničit nedala. :)
SeldomSeen
0 0
reagovat
rcorp: Toustovač jsem poznal, vypadá super, ale jestlipak také mluví jako ten z Červeného trpaslíka (příp. má i podobně neodolatelnou osobnost:D)
495750
rcorp: Toustovač jsem poznal, vypadá super, ale jestlipak také mluví jako ten z Červeného trpaslíka (příp. má i podobně neodolatelnou osobnost*:D*)
0 0
reagovat

Konečně jsem našel

hosting, jaký jsem si přál. A nedělám recenze jen já. :D

link
495751
hosting, jaký jsem si přál. A nedělám recenze jen já. *:D* [link="http://www.filmovyraj.webnode.cz"]link[/link]
Konečně jsem našel
0 0
reagovat
imf: jo, ten je super, škoda že je to jenom koncept, s tím bych si dokázal neskutečně vyhrát :)
495748
imf: jo, ten je super, škoda že je to jenom koncept, s tím bych si dokázal neskutečně vyhrát :)
0 0
reagovat
imf: ještě aby ne, když jsem se s tím včera chlubil (ale to jsem ještě nevěděl, co to přesně je a jak to vypadá :)). Ale pořád nechápu, jestli je to určené k používání, nebo si to lidi v kuchyni jenom vystavují. :)
495747
imf: ještě aby ne, když jsem se s tím včera chlubil (ale to jsem ještě nevěděl, co to přesně je a jak to vypadá *:)*). Ale pořád nechápu, jestli je to určené k používání, nebo si to lidi v kuchyni jenom vystavují. :)
0 0
reagovat
Jinak me by teda vic lakal pruhlednej... link
495746
Jinak me by teda vic lakal pruhlednej... http://www.techeblog.com/files/transparent_1.jpg
0 0
reagovat
Tak ja vedel co to je... dokonce jsem vedel i ci to ma design, ale nechtel jsem si takhle sproste ukrast prvenstvi. ;)
495745
Tak ja vedel co to je... dokonce jsem vedel i ci to ma design, ale nechtel jsem si takhle sproste ukrast prvenstvi. ;)
0 0
reagovat
imf: Jako nějaký 2,5" by se tam možná narvat dal, bod ale nedostaneš. :)

Tahle obluda je normální opékač topinek. A i když to vím, tak mi při pohledu na ten obrázek spíš napadne nějaký PC case nebo externí disk, nebo generátor černých děr. Co ty lidi nevymyslí. :D
495744
imf: Jako nějaký 2,5" by se tam možná narvat dal, bod ale nedostaneš. :) Tahle obluda je normální opékač topinek. A i když to vím, tak mi při pohledu na ten obrázek spíš napadne nějaký PC case nebo externí disk, nebo generátor černých děr. Co ty lidi nevymyslí. *:D*
0 0
reagovat

rcorp

Maketa protonovýho děla z Abramsova Star Treku?
495743
Maketa protonovýho děla z Abramsova Star Treku?
rcorp
0 0
reagovat
Toastovac pevnejch disku? ;)
495742
Toastovac pevnejch disku? ;)
0 0
reagovat

rcorp

Príručná protitanková päsť pre agentov v službách Jej veličenstva ?:))
495741
Príručná protitanková päsť pre agentov v službách Jej veličenstva ?*:))*
rcorp
0 0
reagovat
Zatím nic, ještě přidám fotku z boku: link :)
495740
Zatím nic, ještě přidám fotku z boku: http://www.nakupuj.com/file.phtml/71612/TT911P2_velky.jpg :)
0 0
reagovat

rcorp

Zbytečně velkej stojan na archivní čísla Playboye?
495739
Zbytečně velkej stojan na archivní čísla Playboye?
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Hmm... skartovačka?
495738
Hmm... skartovačka?
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Kufřík od Siemensu?:D
495737
Kufřík od Siemensu?*:D*
rcorp
0 0
reagovat
Rozhodl jsem se zařídit si domácnost ve stylu Slídila a tohle je můj první kus. Schválně, kdo pozná, co to je. :))
495736
Rozhodl jsem se zařídit si domácnost ve stylu Slídila a [link="http://img175.imageshack.us/img175/585/bigtt911p2at6.jpg"]tohle[/link] je můj první kus. Schválně, kdo pozná, co to je. *:))*
0 0
reagovat
crap :D
495735
crap *:D*
0 0
reagovat
fluke > ja to videl :D
495705
fluke > ja to videl *:D*
0 0
reagovat
nazev je vzdycky tim, cim se zda byt
495704
nazev je vzdycky tim, cim se zda byt
0 0
reagovat

Quisp

Bohužel nemám u sebe program. O co v tom dokumentu šlo? Ten název určitě není tím, čím se zdá být.
495702
Bohužel nemám u sebe program. O co v tom dokumentu šlo? Ten název určitě není tím, čím se zdá být.
Quisp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se