Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 100641 - 100660 Napsat příspěvek
Jak se tak koukám na tu postranní lištu vidím, že Chippp to tady rozjel po diskovksu:D 35 příspěvků za půl dne slušnej výkon
503092
Jak se tak koukám na tu postranní lištu vidím, že Chippp to tady rozjel po diskovksu*:D* 35 příspěvků za půl dne slušnej výkon
0 0
reagovat
Hm, ale s tou grafikou sa mohli trochu viac pohrať... na druhej strane, moderná grafika v Blizzarde už od druhého DIabla nehraje prakticky žiadnu rolu, tekže ma to zas až tak nezaráža.
503091
Hm, ale s tou grafikou sa mohli trochu viac pohrať... na druhej strane, moderná grafika v Blizzarde už od druhého DIabla nehraje prakticky žiadnu rolu, tekže ma to zas až tak nezaráža.
0 0
reagovat

Jeržik

U té ukázky (teaseru) jsem měl chvílema pocit, že koukám na Battlestar Galacticu a ne Diablo 3:D
Hlavně hudba, to prostředí vyjma hradu, padajcí hvězda se podobá atomovce:))
503090
U té ukázky (teaseru) jsem měl chvílema pocit, že koukám na Battlestar Galacticu a ne Diablo 3*:D* Hlavně hudba, to prostředí vyjma hradu, padajcí hvězda se podobá atomovce*:))*
Jeržik
0 0
reagovat

dick

Moore je kreten a cssd suxx
503089
Moore je kreten a cssd suxx
dick
0 0
reagovat
btw. v letadle cestou tam i zpátky promítali Nancy Drew. Cestou tam jsem odolal, ale zpátky už jsem se dost trápil, takže jsem si chtěl zkrátit čas... moc to nepomohlo, každopádně Travel Servis s výběrem filmů sucks
503088
btw. v letadle cestou tam i zpátky promítali Nancy Drew. Cestou tam jsem odolal, ale zpátky už jsem se dost trápil, takže jsem si chtěl zkrátit čas... moc to nepomohlo, každopádně Travel Servis s výběrem filmů sucks
0 0
reagovat

MZ v Egyptě

Nezalekl jsem se nekřesťanské taxy za hodinu internetu v egyptském hotelu (50 EL=150Kč:( ), abych mohl natipovat MZ tipovačku (ach ty závislosti) a ... bohužel na stránku MZ mě ten jejich filtr NEPUSTIL :( :-, takže 150 korun v prdeli a dvě kola tipovačky jakbysmet :o. Co je ještě more disturbing, že na Filmpub mě to pustilo...:o
503020
Nezalekl jsem se nekřesťanské taxy za hodinu internetu v egyptském hotelu (50 EL=150Kč*:(* ), abych mohl natipovat MZ tipovačku (ach ty závislosti) a ... bohužel na stránku MZ mě ten jejich filtr NEPUSTIL *:(* *:-*, takže 150 korun v prdeli a dvě kola tipovačky jakbysmet *:o*. Co je ještě more disturbing, že na Filmpub mě to pustilo...*:o*
MZ v Egyptě
0 0
reagovat

jerzik

Awesome! na D2 sem byl zavislej tak 4 roky :D
503019
Awesome! na D2 sem byl zavislej tak 4 roky *:D*
jerzik
0 0
reagovat
Pardon, že to sem tahám ale musím s tím ven, když mám takovou radost. Kluci z Blizzardu se opravdu vytáhli a právě na tiskovce oficiálně oznámili Diablo III.;) A filmový průmysl by mě rychle zapoměnout na remake barbara Conana a urychleně od nich koupit práva.;)
503018
Pardon, že to sem tahám ale musím s tím ven, když mám takovou radost. Kluci z Blizzardu se opravdu vytáhli a právě na tiskovce oficiálně oznámili Diablo III.;) A filmový průmysl by mě rychle zapoměnout na remake barbara Conana a urychleně od nich koupit práva.;)
0 0
reagovat
dick::D:D
503017
dick:*:D**:D*
0 0
reagovat
jeez link

:-
503016
jeez http://zpravy.idnes.cz/cssd-si-ve-volbach-vypomuze-kontroverznim-filmarem-moorem-pob-/domaci.asp?c=A080627_121118_domaci_adb *:-*
0 0
reagovat

Floydie

Diky ;)
503050
Diky *;)*
Floydie
0 0
reagovat
Takže kurva vlastně měla původně značit pěkně zaoblenou dívku:) někdo si holt na cestě mezi Anglií a Českem spletl významy:D
503047
Takže kurva vlastně měla původně značit pěkně zaoblenou dívku:) někdo si holt na cestě mezi Anglií a Českem spletl významy*:D*
0 0
reagovat

st39.6

Hm... curveceous - ďalšie nové slovíčko do mojej anglickej slovnej zásoby. Celkom by ma zaujímalo, ako naň reagujú dievčence: "You look pretty curveceous." 8)
503045
Hm... curveceous - ďalšie nové slovíčko do mojej anglickej slovnej zásoby. Celkom by ma zaujímalo, ako naň reagujú dievčence: "You look pretty curveceous." *8)*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Já jsem původně tipoval něco jako: "Režisér trháku G.I.Joe: Sienna Miller má malá prsa!", ale ty spáleniny tomu dávaj úplně novej rozměr :D
503044
Já jsem původně tipoval něco jako: "Režisér trháku G.I.Joe: Sienna Miller má malá prsa!", ale ty spáleniny tomu dávaj úplně novej rozměr *:D*
st39.6
0 0
reagovat

xMort

Vďaka Schimitzovi už mám približnú predstavu, čo je to diskant (za nič na svete sme nemohli príjsť na to, čo toto záhadné slovíčko znamená).
503043
Vďaka Schimitzovi už mám približnú predstavu, čo je to diskant (za nič na svete sme nemohli príjsť na to, čo toto záhadné slovíčko znamená).
xMort
0 0
reagovat
davam filmpubu 24 hodin, nez se tam objevi "Sienna Miller, hvězda v Čechách natáčeného filmu, si spálila ňadra"
link
:D
503041
davam filmpubu 24 hodin, nez se tam objevi "Sienna Miller, hvězda v Čechách natáčeného filmu, si spálila ňadra" http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=9157&count=0 *:D*
0 0
reagovat
Odkdy mají diskanti vyholené hlavy? Tak jsem byl dycky označován já s polodlouhýma a melírem :-D
503040
Odkdy mají diskanti vyholené hlavy? Tak jsem byl dycky označován já s polodlouhýma a melírem :-D
0 0
reagovat
hmm Španělé mi právě prohráli tiket :( měl sem plichtu
503039
hmm Španělé mi právě prohráli tiket *:(* měl sem plichtu
0 0
reagovat

xMort

Mne staci diskant a uz si ho dokazu predstavit;)
503038
Mne staci diskant a uz si ho dokazu predstavit*;)*
xMort
0 0
reagovat
Tak jsem dneska viděl na Wanted Schimitze (+- písmenka) :)
Vešel jsem do sálu na Wanted a předemnou partička lidí a jeden z nich "Schimitzi, sedíme tady" (nebo tak něco). Tak mě to překvapilo, že jsem nahlas řekl "Ty jo, Schimitz?" Hned se na mě otočil a pak se po nás koukal.
Když jsem odcházel z filmu (super!), stihl jsem ho ještě ukázat brněnské MZ grupě, která šla na další představení. A asi to byl vážně on, protože Aria si pamatovala jednoho z jeho společníků z oné "Schimitz, king of Moviezone", co uspořádali u příležitosti našeho srazu v Brně.
A jestli vás zajímá, co je to zač, vypadal jako +-20 let diskant. Oholená hlava. Ale já na popisování lidí nejsem...
503037
Tak jsem dneska viděl na Wanted Schimitze (+- písmenka) :) Vešel jsem do sálu na Wanted a předemnou partička lidí a jeden z nich "Schimitzi, sedíme tady" (nebo tak něco). Tak mě to překvapilo, že jsem nahlas řekl "Ty jo, Schimitz?" Hned se na mě otočil a pak se po nás koukal. Když jsem odcházel z filmu (super!), stihl jsem ho ještě ukázat brněnské MZ grupě, která šla na další představení. A asi to byl vážně on, protože Aria si pamatovala jednoho z jeho společníků z oné "Schimitz, king of Moviezone", co uspořádali u příležitosti našeho srazu v Brně. A jestli vás zajímá, co je to zač, vypadal jako +-20 let diskant. Oholená hlava. Ale já na popisování lidí nejsem...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se