Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99721 - 99740 Napsat příspěvek

cival

:D:D
500648
*:D**:D*
cival
0 0
reagovat
Disk: Chapu te! Na tvem miste bych odesel a uz se na toto misto neresti nevracel!
500647
Disk: Chapu te! Na tvem miste bych odesel a uz se na toto misto neresti nevracel!
0 0
reagovat

Disk

A dočkáš se od nás ještě mnohem horších věcí... doufám že ty už nerozdýcháš tak snadno jako tento nevinný vtípek :D

deiwi: Hmm, jedna mladší kamarádka zrovna hraje Sims 2 a snaží se tam vytvořit prostředí ala Adamsova rodina... tohle ji pobaví :+
500643
A dočkáš se od nás ještě mnohem horších věcí... doufám že ty už nerozdýcháš tak snadno jako tento nevinný vtípek *:D* deiwi: Hmm, jedna mladší kamarádka zrovna hraje Sims 2 a snaží se tam vytvořit prostředí ala Adamsova rodina... tohle ji pobaví *:+*
Disk
0 0
reagovat

deiwi

huh expansion pack, muhehe, to jsem neznal :D :+
500641
huh expansion pack, muhehe, to jsem neznal *:D* *:+*
deiwi
0 0
reagovat
I'd really love to break your heart :D
500640
I'd really love to break your heart *:D*
0 0
reagovat
Abych netrhal partu link
500639
Abych netrhal partu http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/33012/Sims2_-_Basement_pack.jpg
0 0
reagovat

lubo

Já bych Librariana dal spíš na větev O'Connela a mezi ně dal Evelyn, páč byla Librarian;)
500638
Já bych Librariana dal spíš na větev O'Connela a mezi ně dal Evelyn, páč byla Librarian*;)*
lubo
0 0
reagovat
sranda musi bejt, i kdyby na chleba nebylo :D
500637
sranda musi bejt, i kdyby na chleba nebylo *:D*
0 0
reagovat

dick; PraSiteL

Hnus, velebnosti. Z takovejch veci se sranda nedela...
500635
Hnus, velebnosti. Z takovejch veci se sranda nedela...
dick; PraSiteL
0 0
reagovat
500634
[link="http://www.javes.eu/fotky/fotohaha/sklepmistr.jpg"]link[/link]*:D*
0 0
reagovat
500632
http://i35.photobucket.com/albums/d190/Terorenius/1210246037365.jpg *:D**:D*
0 0
reagovat
Rád by som si tu nechal odobriť jeden obrázok. Jedná sa o taký schématický Indyho rodostrom a zaujímalo by ma, či si myslíte, že som tie vzťahy zvolil dobre. Hlavne mi teda ide o vzťah Indyho a Jackieho (rozhodoval som sa medzi otec-syn a súrodenci), Indyho a Jacka Coltona (dtto) a Flynna Carsena a Bena Gatesa (žiadneho Librariana som zatiaľ nevidel, tak neviem, či Flynn vychádza hlavne z National Treasure alebo nie).
500630
Rád by som si tu nechal odobriť jeden obrázok. Jedná sa o taký schématický [link="http://movietime.hostuju.cz/images/stories/zamysleni/indy_prodigy/genelogic.jpg"]Indyho rodostrom[/link] a zaujímalo by ma, či si myslíte, že som tie vzťahy zvolil dobre. Hlavne mi teda ide o vzťah Indyho a Jackieho (rozhodoval som sa medzi otec-syn a súrodenci), Indyho a Jacka Coltona (dtto) a Flynna Carsena a Bena Gatesa (žiadneho Librariana som zatiaľ nevidel, tak neviem, či Flynn vychádza hlavne z National Treasure alebo nie).
0 0
reagovat
:D
500626
*:D*
0 0
reagovat
Disk: Vysmahni 8)
500623
Disk: Vysmahni *8)*
0 0
reagovat
Podivej se do Rakouska, mezi Fritzly...:D
500620
Podivej se do Rakouska, mezi Fritzly...*:D*
0 0
reagovat

lubo

Já k tomu říkám jen, že Česko je země neomezených možností, a to doslova. Hlavně když je dost peněz.
500614
Já k tomu říkám jen, že Česko je země neomezených možností, a to doslova. Hlavně když je dost peněz.
lubo
0 0
reagovat

Fluke

Alebo posledný prípad z Brna, kde guru akejsi sekty poeticky nazvanej "Hnnutie grálu" (nie, skutočne nejde o brnenských vyznávačov Poslednej krížovej vžpravy) zotročoval 5 dôchodkýň na stavebných prácach. Človeku sa až veriť nechce, čo za ľudia tu žijú ?)
500612
Alebo posledný prípad z Brna, kde guru akejsi sekty poeticky nazvanej "Hnnutie grálu" (nie, skutočne nejde o brnenských vyznávačov Poslednej krížovej vžpravy) zotročoval 5 dôchodkýň na stavebných prácach. Človeku sa až veriť nechce, čo za ľudia tu žijú *?)*
Fluke
0 0
reagovat
To byla narážka, že čechovy se jen tak nedá věřit8), viz. poslední případ z anglie, kdy jeden čech, pohodlně okrádal ty, kterým sliboval zaměstnání8)
500609
To byla narážka, že čechovy se jen tak nedá věřit*8)*, viz. poslední případ z anglie, kdy jeden čech, pohodlně okrádal ty, kterým sliboval zaměstnání*8)*
0 0
reagovat

Fluke

To vypadá jak narážka, že jsi potkal jen lidi co na to nadávali. Kompars na Hobita by byl super.
500605
To vypadá jak narážka, že jsi potkal jen lidi co na to nadávali. Kompars na Hobita by byl super.
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Tebe nepřešla chut tam hrát po těch fotkách elfích uší?;) :D
500593
Tebe nepřešla chut tam hrát po těch fotkách elfích uší?;) *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se