Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99701 - 99720 Napsat příspěvek

dotaz

icq mi hází chybu že píšu špatné heslo.....přitom je 100% správné......zkoušel jsem to přeinstalovat a nic................dělá to i mé sestře..........jo a jeto na jednom kompu
500680
icq mi hází chybu že píšu špatné heslo.....přitom je 100% správné......zkoušel jsem to přeinstalovat a nic................dělá to i mé sestře..........jo a jeto na jednom kompu
dotaz
0 0
reagovat
Ops. Opět ten inovativní duhový prvek na hl. stránce.;) Začínám si myslet, že je to schválně. A začíná se mi to líbit.;) Aby v tom nebyl nějakej podprahák...:D
500678
Ops. Opět ten inovativní duhový prvek na hl. stránce.;) Začínám si myslet, že je to schválně. A začíná se mi to líbit.;) Aby v tom nebyl nějakej podprahák...*:D*
0 0
reagovat
:D:D To jsou borci...:D:+
500677
*:D**:D* To jsou borci...*:D**:+*
0 0
reagovat
500676
[link="http://uk.youtube.com/watch?v=4bCyIAsSid8&feature=related"]Banán ani jiné ovoce jsem tu neviděl už dlouho, ale bacha jsou na to techniky jak se bránit .-)[/link]
0 0
reagovat
Začíná to být nuda, už by ho konečně někdo mohl utratit.
500675
Začíná to být nuda, už by ho konečně někdo mohl utratit.
0 0
reagovat
DIsk: Nenapsal bych ti jen tak vysmahni, kdybys me nezacal zase jednou kadrovat.Takze, netvar se urazene a zkus uz opravdu zacit diskutovat jako ostatni (tj. s mirou a inteligentne).
500673
DIsk: Nenapsal bych ti jen tak vysmahni, kdybys me nezacal zase jednou kadrovat.Takze, netvar se urazene a zkus uz opravdu zacit diskutovat jako ostatni (tj. s mirou a inteligentne).
0 0
reagovat

Luc44

Tak tímhle se řídím už pěkně dlouho :D
500671
Tak tímhle se řídím už pěkně dlouho *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Disk: Pouze si tak připadáš? Ale no tak. :)):D
500670
Disk: Pouze si tak připadáš? Ale no tak. *:))**:D*
0 0
reagovat

Disk

Hlavně ne další stěžování si jaký si chudák. Vem si Luc44 radu k srdcia na nějakou chvíli buď pasivním čtenářem.Jsem tu aktivní skoro rok a půl (ale dlouho předtím pasivní čtenář) a ty tu za svoji krátkou dobu co tu si, mne v počtu komentářů už dotahuješ. Zkrátka MLČETI ZLATO a najdi si i jiné aktivity.:o
500668
Hlavně ne další stěžování si jaký si chudák. Vem si Luc44 radu k srdcia na nějakou chvíli buď pasivním čtenářem.Jsem tu aktivní skoro rok a půl (ale dlouho předtím pasivní čtenář) a ty tu za svoji krátkou dobu co tu si, mne v počtu komentářů už dotahuješ. Zkrátka MLČETI ZLATO a najdi si i jiné aktivity.*:o*
Disk
0 0
reagovat

Disk

Dobře míněná rada: Než abys je (příspěvky) musel pak mazat, RADŠI JE VŮBEC NEPIŠ!
500667
Dobře míněná rada: Než abys je (příspěvky) musel pak mazat, RADŠI JE VŮBEC NEPIŠ!
Disk
0 0
reagovat
Nestydím se za svoje názory. Říkáte, že je respektujete, ale opak je zřejmě pravdou. Napsal, že se mi nelíbí dělat si srandu z té rakouské aféry, ale když mi Cival napíše "Vysmahni" a stčko mi hrozí forever banánem, tak nějak reagovat musím. Připadám si tu jak nepohodlná osoba. Cokoliv řeknu, je špatně. Uznávám, že mnohé příspěvky jsou zbytečné, a tak je tedy mažu. Ale můžete být klidní. Jsem na to zvyklý po celý život a už mě tedy žádná reakce nemůže překvapit.
500666
Nestydím se za svoje názory. Říkáte, že je respektujete, ale opak je zřejmě pravdou. Napsal, že se mi nelíbí dělat si srandu z té rakouské aféry, ale když mi Cival napíše "Vysmahni" a stčko mi hrozí forever banánem, tak nějak reagovat musím. Připadám si tu jak nepohodlná osoba. Cokoliv řeknu, je špatně. Uznávám, že mnohé příspěvky jsou zbytečné, a tak je tedy mažu. Ale můžete být klidní. Jsem na to zvyklý po celý život a už mě tedy žádná reakce nemůže překvapit.
0 0
reagovat
strangercz: Už nevim, mě ty jeho kecy stejně přijdou na jedno brdo, akorát dělá z lidí to co je on sám, idioty... Zřejmě se za svoje názory stydí, když je po sobě maže...
500664
strangercz: Už nevim, mě ty jeho kecy stejně přijdou na jedno brdo, akorát dělá z lidí to co je on sám, idioty... Zřejmě se za svoje názory stydí, když je po sobě maže...
0 0
reagovat

Tipovacka

Mam dotaz - ve vysledcich tipovacky jsou uvedeni vsichni co hlasuji? Nebo jen "top 101-105" ?
500644
Mam dotaz - ve vysledcich tipovacky jsou uvedeni vsichni co hlasuji? Nebo jen "top 101-105" ?
Tipovacka
0 0
reagovat
Já mu link
500633
Já mu http://www.youtube.com/watch?v=Kaouy4QT9vE&feature=related
0 0
reagovat
Takhle se zdá, že jsme magoři :)
500604
Takhle se zdá, že jsme magoři :)
0 0
reagovat
Co napsal ? já to chci vědět :D
500599
Co napsal ? já to chci vědět *:D*
0 0
reagovat
Disk: Solidní ukázka tvé trapnosti mazat po sobě svoje příspěvky, když už ti na ně někdo odpověděl... :-
500642
Disk: Solidní ukázka tvé trapnosti mazat po sobě svoje příspěvky, když už ti na ně někdo odpověděl... *:-*
0 0
reagovat
Tak letošní festival má, co se týče hostů našlápnuto. Jistota by měl být Andy Serkis, podle všeho k nám zavíta Billy Boyd a Dakota Blue Richards a možná přijde i Chris Barrie. Když se daří, tak se daří. :+
500658
Tak letošní festival má, co se týče hostů našlápnuto. Jistota by měl být Andy Serkis, podle všeho k nám zavíta Billy Boyd a Dakota Blue Richards a možná přijde i Chris Barrie. Když se daří, tak se daří. *:+*
0 0
reagovat
Neviete niekto pls co sa stalo, s The Daily Show a The Colbert Report? Oni maju nejaku prestavku?
500656
Neviete niekto pls co sa stalo, s The Daily Show a The Colbert Report? Oni maju nejaku prestavku?
0 0
reagovat
Cival dneska válí:D:+
500649
Cival dneska válí*:D**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se