Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82761 - 82780 Napsat příspěvek
Duro+stčko: hezké hezké, jen co je pravda :).... Rozhodně :+
514906
Duro+stčko: hezké hezké, jen co je pravda :).... Rozhodně *:+*
0 0
reagovat
Mne to strasne pripomina serial Stargate, len namiesto lesa tam ozbrojeni manici pobehuju po starej opustenej tovarni.
514932
Mne to strasne pripomina serial Stargate, len namiesto lesa tam ozbrojeni manici pobehuju po starej opustenej tovarni.
0 0
reagovat
Jednička super. Dvojka odpad těžkého kalibru. Tohle opravdu smrdí Bulharskem, ale až tak mimózně to nevypadá. Dám tomu šanci.
514946
Jednička super. Dvojka odpad těžkého kalibru. Tohle opravdu smrdí Bulharskem, ale až tak mimózně to nevypadá. Dám tomu šanci.
0 0
reagovat
No vypadá to docela hrozně.
514945
No vypadá to docela hrozně.
0 0
reagovat
Najlepsie je, ze Van Damme tam ani nema hlavnu ulohu. Objavi sa hlavne v poslednej tretine.
514944
Najlepsie je, ze Van Damme tam ani nema hlavnu ulohu. Objavi sa hlavne v poslednej tretine.
0 0
reagovat

puffy2

nevypadá to najhoršie, ale aj tak to nebude bohviečo
514951
nevypadá to najhoršie, ale aj tak to nebude bohviečo
puffy2
0 0
reagovat

puffy

To smrdí Bulharskom na 100 kilometrov. A ešte aj niečím iným. :D
514952
To smrdí Bulharskom na 100 kilometrov. A ešte aj niečím iným. *:D*
puffy
0 0
reagovat
Trailer na najnovsi megahit Universal Soldier Regeneration:
link
514954
Trailer na najnovsi megahit Universal Soldier Regeneration: http://www.youtube.com/watch?v=YO_6ThUGEpc
0 0
reagovat
Myslím, že link je fajn. :)
514974
Myslím, že http://kecy.roumen.cz/ je fajn. :)
0 0
reagovat
Jakou byste mi doporučili stránku s vtipnými obrázky (ale jako fakt vtipnými, prostě ty nej)? Sem myslel, že rozhodne neco najdu, jenze tech stranek je tolik a vsechny jsou kvalitativne dost ubohe. Dik ?)
515037
Jakou byste mi doporučili stránku s vtipnými obrázky (ale jako fakt vtipnými, prostě ty nej)? Sem myslel, že rozhodne neco najdu, jenze tech stranek je tolik a vsechny jsou kvalitativne dost ubohe. Dik *?)*
0 0
reagovat
Joker: To už mě tolik netrápí, mě zajímá kampaň, ne výrobek;)
514609
Joker: To už mě tolik netrápí, mě zajímá kampaň, ne výrobek*;)*
0 0
reagovat

st39.6 & duro

Brilliant!:+:+:+:+:+
514610
Brilliant!*:+**:+**:+**:+**:+*
st39.6 & duro
0 0
reagovat

duro + st39.6

very najs bjůtyfl :+
514612
very najs bjůtyfl *:+*
duro + st39.6
0 0
reagovat
grrrrr :D
514723
grrrrr :D
0 0
reagovat

quisp

Ak estéčkovi poviem, že chcem ešte nejaké zmeny, tak pricestuje za mnou do Košíc. So sekerou. 8) (ale budeme tam ešte pridávať na záver vydavateľa a pod., zrejme)...
514727
Ak estéčkovi poviem, že chcem ešte nejaké zmeny, tak pricestuje za mnou do Košíc. So sekerou. *8)* (ale budeme tam ešte pridávať na záver vydavateľa a pod., zrejme)...
quisp
0 0
reagovat

duro

Pěkně, udělaný klobouk dolů. Jenom bych přidal do pasáže " Autor Černokněžníka>Bivoje a bohatýra" áčko...jako "Autor Černokněžníka a Bivoje a bohatýra" ...takhle se to slejvá a vypadá to jako Černokněžník Bivoj a bohatýr.
514749
Pěkně, udělaný klobouk dolů. Jenom bych přidal do pasáže " Autor Černokněžníka>Bivoje a bohatýra" áčko...jako "Autor Černokněžníka a Bivoje a bohatýra" ...takhle se to slejvá a vypadá to jako Černokněžník Bivoj a bohatýr.
duro
0 0
reagovat

spider:

Skôr sa pekne potrápil. Dnes v noci zhruba o 4.00 ma chcel zavraždiť, našťastie bývam dosť ďaleko... 8) Ale stálo to za to.
514829
Skôr sa pekne potrápil. Dnes v noci zhruba o 4.00 ma chcel zavraždiť, našťastie bývam dosť ďaleko... *8)* Ale stálo to za to.
spider:
0 0
reagovat

duro

Cool, stčko se na tom traileru vyřádil ;):+
514113
Cool, stčko se na tom traileru vyřádil *;)**:+*
duro
0 0
reagovat
duro: Ne, to bych si nedovolil, když jsi ten držitel nějaký literární ceny, jak jsem se dočetl v Metru. ;):)
514111
duro: Ne, to bych si nedovolil, když jsi ten držitel nějaký literární ceny, jak jsem se dočetl v Metru. *;)**:)*
0 0
reagovat
duro: Já to chápu. Jen konstatuju, že ta asociace už v dnešní době není tak vznešená jako kdysi 8)
514110
duro: Já to chápu. Jen konstatuju, že ta asociace už v dnešní době není tak vznešená jako kdysi *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist