Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82761 - 82780 Napsat příspěvek
Ravenhorn na Novom Zélande... a Disketa má zajtra narodeniny, tento týždeň začína byť divoký! 8)
537449
Ravenhorn na Novom Zélande... a Disketa má zajtra narodeniny, tento týždeň začína byť divoký! *8)*
0 0
reagovat
No nic, ale přeci jenom tohle ještě musím napsat a pak už se fakt obracejte přímo na moje stránky, aby nás Cival všechny nesmazal.

Už jsem právě ubytovanej v Aucklandu. Kiwi mě pustili do své země, asi mě neznaj jako vy :-)

No půjdu se projít po centru - pár fotek a pak večer (mého času) nahodím další fotky z Hong Kongu + pár z Aucklandu.

Tak se pak dívejte na mé stránky. :+
537451
No nic, ale přeci jenom tohle ještě musím napsat a pak už se fakt obracejte přímo na moje stránky, aby nás Cival všechny nesmazal. Už jsem právě ubytovanej v Aucklandu. Kiwi mě pustili do své země, asi mě neznaj jako vy :-) No půjdu se projít po centru - pár fotek a pak večer (mého času) nahodím další fotky z Hong Kongu + pár z Aucklandu. Tak se pak dívejte na mé stránky. *:+*
0 0
reagovat
Tak tento chlapik sa po tomto musel posrat :D
537461
Tak tento chlapik sa [link="http://www.youtube.com/watch?v=BO2rW1alVv8&fmt=18"]po tomto[/link] musel posrat *:D*
0 0
reagovat

popik

to duro: :Dgreat shot
537460
to duro: *:D*great shot
popik
0 0
reagovat
Ted neznáša vykecávanie záverečných zvratov, takže sa nedozvieme, ako to dopadlo. Ale zápletka je fajnová. :+:D
537463
Ted neznáša vykecávanie záverečných zvratov, takže sa nedozvieme, ako to dopadlo. Ale zápletka je fajnová. *:+**:D*
0 0
reagovat

popik

to TedGeorge: To sis ted vymyslel, pac to snad ani neni mozny:D. Tak co dal pozval si ji dal a udelali jste si popcorn?:D
537462
to TedGeorge: To sis ted vymyslel, pac to snad ani neni mozny*:D*. Tak co dal pozval si ji dal a udelali jste si popcorn?*:D*
popik
0 0
reagovat
Neskutečný, naprosto neskutečný... Volnej večer, žádná akce v dohlednu, spolubydlící pryč, tak celej natěšenej na Paranormal activity sem si pustil znovu REC. I když sem už o těch lekačkách věděl, furt dost intenzivní zážitek. V pokoji tma jak v pytli, asi po hodině ponoření do filmu najednou slyším slabý ťukání. Řeknu dále, a nic. Tak znova, a zase nic. Asi po 30ti vteřinách silnější ťukání. Tak řeknu zase dále a nic. Jdu ke dveřím, otevřu je, a tam stojí zanedbaná holka, kterou sem v životě neviděl, s nožem v ruce a konzervou. "Mě nejdou otevřít sardinky". 8)
537465
Neskutečný, naprosto neskutečný... Volnej večer, žádná akce v dohlednu, spolubydlící pryč, tak celej natěšenej na Paranormal activity sem si pustil znovu REC. I když sem už o těch lekačkách věděl, furt dost intenzivní zážitek. V pokoji tma jak v pytli, asi po hodině ponoření do filmu najednou slyším slabý ťukání. Řeknu dále, a nic. Tak znova, a zase nic. Asi po 30ti vteřinách silnější ťukání. Tak řeknu zase dále a nic. Jdu ke dveřím, otevřu je, a tam stojí zanedbaná holka, kterou sem v životě neviděl, s nožem v ruce a konzervou. "Mě nejdou otevřít sardinky". *8)*
0 0
reagovat

Off-topic

za použití Adblock Plus jsem sice odstranil ty ošklivý bannery na vrchu a bocích stránky, ale odkazy nějak zůstaly aktivní, takže při každým neopatrným kliknutí mě to hodí na stránky PFUH, aneb nejhorší raklama je ta, která není vidět... :D:-
537467
za použití Adblock Plus jsem sice odstranil ty ošklivý bannery na vrchu a bocích stránky, ale odkazy nějak zůstaly aktivní, takže při každým neopatrným kliknutí mě to hodí na stránky PFUH, aneb nejhorší raklama je ta, která není vidět... *:D**:-*
Off-topic
0 0
reagovat

Snipsley

Dost zaujimave
537471
Dost zaujimave
Snipsley
0 0
reagovat
link trailer na krátký film podle hry Assassin's Creed. 8)
537498
http://www.youtube.com/watch?v=Y3cdPfTqSgo trailer na krátký film podle hry Assassin's Creed. *8)*
0 0
reagovat

Hitman_47

JJ, přesně. Tohle je z toho pokračování Little Britain in USA.
537754
JJ, přesně. Tohle je z toho pokračování Little Britain in USA.
Hitman_47
0 0
reagovat
Říct o Little Britain, že je to jedna velká trapnost.... mno :D
537819
Říct o Little Britain, že je to jedna velká trapnost.... mno :D
0 0
reagovat

Jeržik

Tak jsem to tvoje video viděl a výsledek? Jedna velká trapnost. Tohle prostě není vtipné. A po zhlédnutí onoho videa pořád nechápu, jak to souvisí s nějakým provázkovým motivem na smyčkové téma.
537826
Tak jsem to tvoje video viděl a výsledek? Jedna velká trapnost. Tohle prostě není vtipné. A po zhlédnutí onoho videa pořád nechápu, jak to souvisí s nějakým provázkovým motivem na smyčkové téma.
Jeržik
0 0
reagovat

Bagr

:D
537824
*:D*
Bagr
0 0
reagovat
To je megasmutný. :(
537838
To je megasmutný. :(
0 0
reagovat
Tak tohle je megaboží link :D
537846
Tak tohle je megaboží http://www.collegehumor.com/video:1921845 *:D*
0 0
reagovat
no, na tom se asi shodnem...
537849
no, na tom se asi shodnem...
0 0
reagovat

Jeržik

Vážně? Tak to prozraď, mně opravdu nic nedochází, mám v hlavě totálně vymeteno.
537875
Vážně? Tak to prozraď, mně opravdu nic nedochází, mám v hlavě totálně vymeteno.
Jeržik
0 0
reagovat
F_ck me... anebo radši ne.:D:D
537874
F_ck me... anebo radši ne.*:D**:D*
0 0
reagovat
Disketa: No, my si na to (bohužel) vzpomínáme.
537873
Disketa: No, my si na to (bohužel) vzpomínáme.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist