Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82421 - 82440 Napsat příspěvek
Tie zárobky Expendables sú ešte napínavejšie ako filmy od Nolana či Finchera :)
550676
Tie zárobky Expendables sú ešte napínavejšie ako filmy od Nolana či Finchera *:)*
0 0
reagovat
Viděli jste Zombieho El Superbeasta? Konečně trocha inteligentního humoru:)
550674
Viděli jste Zombieho El Superbeasta? Konečně trocha inteligentního humoru*:)*
0 0
reagovat
Expendables nakonec otvírák za 35,030,000 USD. Což je jenom o 3 mega míň než Bastardi, který to dotáhli na 120. btw Salt otevíral(a) za 36 a aktuálně už má 103, takže 100 pro Slyovu partičku je pořád reálnější :+8)
550666
Expendables nakonec otvírák za 35,030,000 USD. Což je jenom o 3 mega míň než Bastardi, který to dotáhli na 120. btw Salt otevíral(a) za 36 a aktuálně už má 103, takže 100 pro Slyovu partičku je pořád reálnější *:+**8)*
0 0
reagovat

Vardant

Úplně jak v Swordfish: Operace Hacker! :D
550664
Úplně jak v Swordfish: Operace Hacker! *:D*
Vardant
0 0
reagovat
Kde hodnoty IP adres dosahuji neskutecnych hodnot :D
550656
Kde hodnoty IP adres dosahuji neskutecnych hodnot *:D*
0 0
reagovat
Vardant: Kdepak kamarade, ta slecna je frajerka a prohlizi a hackuje internet WordPadem :D
550654
Vardant: Kdepak kamarade, ta slecna je frajerka a prohlizi a hackuje internet WordPadem *:D*
0 0
reagovat
:D
550652
*:D*
0 0
reagovat
Už samo o sobě je to hodně blbé, ale ten český dabing a předpokládám to "hackování" přes IE tomu dávají korunu, ROFL
550651
Už samo o sobě je to hodně blbé, ale ten český dabing a předpokládám to "hackování" přes IE tomu dávají korunu, ROFL
0 0
reagovat

PetaBlack

:D:o:(:-
550649
*:D**:o**:(**:-*
PetaBlack
0 0
reagovat
Už jste někdo „hráli“ evil duum 2?:D
550648
Už jste někdo „hráli“ [link="http://www.youtube.com/watch?v=7eaTJMVzxv4"]evil duum 2[/link]?*:D*
0 0
reagovat
Viděli jste? link
550647
Viděli jste? http://screencrave.com/2010-08-13/official-photos-jeff-bridges-in-true-grit-matt-damon-in-hereafter/
0 0
reagovat

Ravenhorn

Tak teďka si to rozsekl... :+
550646
Tak teďka si to rozsekl... *:+*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Já už jsem na toto dost alergickej, mě například Pocahontas vůbec nezajímá.
99% se dá srovnávat s jiným nebo více filmy.
Hurt Locker - výbuchy a efekty dobrý, ale děj a režie mnohem horší jak u Avatara. Avatar měl jasný děj, Hurt Locker nemá vůbec děj.

Já si myslím, že by Expendables mohli dát stovku.
550644
Avatar = Pocahontas Já už jsem na toto dost alergickej, mě například Pocahontas vůbec nezajímá. 99% se dá srovnávat s jiným nebo více filmy. Hurt Locker - výbuchy a efekty dobrý, ale děj a režie mnohem horší jak u Avatara. Avatar měl jasný děj, Hurt Locker nemá vůbec děj. Já si myslím, že by Expendables mohli dát stovku.
0 0
reagovat

ROBBERY

Ty vole, já se u toho málem rozbrečel - moc mě to dojalo. Myslím písnička.
550643
Ty vole, já se u toho málem rozbrečel - moc mě to dojalo. Myslím písnička.
ROBBERY
0 0
reagovat

Shakers

Ok, jato mam zakodovane s dabingem link
550641
Ok, jato mam zakodovane s dabingem http://www.youtube.com/watch?v=BF9JjawmcT8&feature=related
Shakers
0 0
reagovat
Tak to vypadá nakonec na víkendové tržby 36 milionů! Nejoptimističtější prognózy hovořily a 33 mega... Ta stovka nakonec ne/bude hodně těsná!
550640
Tak to vypadá nakonec na víkendové tržby 36 milionů! Nejoptimističtější prognózy hovořily a 33 mega... Ta stovka nakonec ne/bude hodně těsná!
0 0
reagovat
Stallone do toho ,Stallone do toho :) A popri tom čakaní na prachy si radšej zapnem - link
550639
Stallone do toho ,Stallone do toho *:)* A popri tom čakaní na prachy si radšej zapnem - http://www.youtube.com/watch?v=ffFBdWBp0NE
0 0
reagovat
Zatím dobré zprávy.:-):+ Držím důhodcům palce.
550638
Zatím dobré zprávy.:-)*:+* Držím důhodcům palce.
0 0
reagovat
Tak ale Expendables za sobotu 12,5milionů, zatím drží parádně... 35 mega za víkend je dost reálnejch, a odsud je cesta ke stovce přece jenom ušlapanější než od milionů 30ti...
550637
Tak ale Expendables za sobotu 12,5milionů, zatím drží parádně... 35 mega za víkend je dost reálnejch, a odsud je cesta ke stovce přece jenom ušlapanější než od milionů 30ti...
0 0
reagovat
Parádní trailer na Inception, možná jej už někdo postoval, já ho bohužel našel až teď...
link
550636
Parádní trailer na Inception, možná jej už někdo postoval, já ho bohužel našel až teď... [link="http://www.youtube.com/watch?v=kl2F-4nAt4I "]link[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se