Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80361 - 80380 Napsat příspěvek
Imf na nově ve Víkendu o Chucku Norrisovi. :)
550369
Imf na nově ve Víkendu o Chucku Norrisovi. *:)*
0 0
reagovat
Za chvilku bude imf mluvit ve Vikendu o Chucku Norrisovi... ;):+
550368
Za chvilku bude imf mluvit ve Vikendu o Chucku Norrisovi... *;)**:+*
0 0
reagovat

Kamy

Kdo je Michael Cane? Fail ?)
550366
Kdo je Michael Cane? Fail *?)*
Kamy
0 0
reagovat

Kamy

:D:+
550358
*:D**:+*
Kamy
0 0
reagovat
550355
[link="http://i.imgur.com/JiPqw.jpg"]Inception je zbytočne komplikovaný[/link]
0 0
reagovat
davidb:Skus save2pc, najlepsie nejaku pro verziu si zozen. Priamo to aj konvertuje do avicka napriklad.
550349
davidb:Skus save2pc, najlepsie nejaku pro verziu si zozen. Priamo to aj konvertuje do avicka napriklad.
0 0
reagovat

youtube problem...trochu offtopic

chlapi, pomozte. poradte nejaky program, ktory mi stiahne z youtube video do Pc, ci uz v .avi kvalite alebo .flv skusil som uz vsetky programy z stahuj.cz, a just to nejde, ale ani nevypise chybove hlasenie, len proste nestahuje. ide o tento klip s R.Atkinsonom :

link

budem vdacny za pomoc, minimalne sa aspon pobavite.
Piste prosim do vzkaznika. dik
550347
chlapi, pomozte. poradte nejaky program, ktory mi stiahne z youtube video do Pc, ci uz v .avi kvalite alebo .flv skusil som uz vsetky programy z stahuj.cz, a just to nejde, ale ani nevypise chybove hlasenie, len proste nestahuje. ide o tento klip s R.Atkinsonom : http://www.youtube.com/watch?v=T29hBG44wiU budem vdacny za pomoc, minimalne sa aspon pobavite. Piste prosim do vzkaznika. dik
youtube problem...trochu offtopic
0 0
reagovat
Tak Kajínka vidělo za víkend skoro 120 000 lidí. To je monstr úspěch, kterej ale zase takový překvapení není. Ne kvůli (ne)kvalitám filmu, ale díky tomů haló, kdy nebylo za poslední týden dne, abychom něco "nového" ke kauze neslyšeli. Jákl si to nezaslouží, film byl hroznej.
550345
Tak Kajínka vidělo za víkend skoro 120 000 lidí. To je monstr úspěch, kterej ale zase takový překvapení není. Ne kvůli (ne)kvalitám filmu, ale díky tomů haló, kdy nebylo za poslední týden dne, abychom něco "nového" ke kauze neslyšeli. Jákl si to nezaslouží, film byl hroznej.
0 0
reagovat

Rave

chachar forever
550343
chachar forever
Rave
0 0
reagovat
Hmm, tak si říkám, z jakých informací vychází UFD, že v plánu premiér mají u X-Men: First Class a Cowboys & Aliens napsanej nově dabing a 3D a mám pocit, že ani u jednoho z těchto filmů se o stereu nemluvilo...
550340
Hmm, tak si říkám, z jakých informací vychází UFD, že v plánu premiér mají u X-Men: First Class a Cowboys & Aliens napsanej nově dabing a 3D a mám pocit, že ani u jednoho z těchto filmů se o stereu nemluvilo...
0 0
reagovat
Kate Bosworth je celkom sexy pokiaľ nie je úplne vychrtnutá 8)
link
550339
Kate Bosworth je celkom sexy pokiaľ nie je úplne vychrtnutá *8)* [link="http://www.funnyordie.com/videos/8063d74c6c/idiots-with-zoe-saldana-kate-bosworth"]link[/link]
0 0
reagovat
link aspoň niečo keď je už ten Hobbit v nedohľadne
550333
http://www.youtube.com/watch?v=5KreonP71LI aspoň niečo keď je už ten Hobbit v nedohľadne
0 0
reagovat
jo Hell pizza tu už jsem měl. Je to asi nejlepší pizza řetězec na Novém Zélandu (jsou tu tři). :+
550331
jo Hell pizza tu už jsem měl. Je to asi nejlepší pizza řetězec na Novém Zélandu (jsou tu tři). *:+*
0 0
reagovat

killerzeli

Má to pár stejných tónů na rozjezdu, ale jinak... spíš bych Journey to the line přirovnal k Public Enemies (Hlavnímu motivu z něj)...
550330
Má to pár stejných tónů na rozjezdu, ale jinak... spíš bych Journey to the line přirovnal k Public Enemies (Hlavnímu motivu z něj)...
killerzeli
0 0
reagovat

vegasss7771

Kouká - Daily show, Colbert, v poslední době i Kimmel a dřív i Conan ehm..

Jinak k předchozímu komentáři: To jo Leno si klidně rýpne do nějaké menšiny, ale když mu jako hosti příjdou lidi jako Palin, Oreilly či Limbough a vykládají si tam doslova lži a on jim to odkyvuje a pak se zase kamarádičkuje s Obamou, tak prostě ztrácí tu trochu respektu co mu zbyla po Conanovi.

Ale v poslední době diskutér par excellence v poslední době je bezpochyby Colbert, co ten člověk dokáže vymyslet uprostřed interview je neskutečný, interview s Laura Ingraham bylo tak krásně "painfully awkward", že mi té blbky bylo pomalu líto. :))
550327
Kouká - Daily show, Colbert, v poslední době i Kimmel a dřív i Conan ehm.. Jinak k předchozímu komentáři: To jo Leno si klidně rýpne do nějaké menšiny, ale když mu jako hosti příjdou lidi jako Palin, Oreilly či Limbough a vykládají si tam doslova lži a on jim to odkyvuje a pak se zase kamarádičkuje s Obamou, tak prostě ztrácí tu trochu respektu co mu zbyla po Conanovi. Ale v poslední době diskutér par excellence v poslední době je bezpochyby Colbert, co ten člověk dokáže vymyslet uprostřed interview je neskutečný, interview s Laura Ingraham bylo tak krásně "painfully awkward", že mi té blbky bylo pomalu líto. *:))*
vegasss7771
0 0
reagovat

Mantreg

Time vs. Journey to the line
550324
Time vs. Journey to the line
Mantreg
0 0
reagovat

Mildík, killerzeli nebo DRAGO

Oba soundtracky mám naposlouchané a krom stejného autora (Zimmera) nevidím žádnou hudební spojitost The thin red line s Inception... kde jsem to přeslechl?
550323
Oba soundtracky mám naposlouchané a krom stejného autora (Zimmera) nevidím žádnou hudební spojitost The thin red line s Inception... kde jsem to přeslechl?
Mildík, killerzeli nebo DRAGO
0 0
reagovat

Jin

Skvelé :+ dokonca aj darilo.Myslím ,že som sa rozhodol špatne iba dvakrát. :)
550321
Skvelé *:+* dokonca aj darilo.Myslím ,že som sa rozhodol špatne iba dvakrát. *:)*
Jin
0 0
reagovat

Disketa

Před nějakým tím tejdnem sem to sem už házel. A jo, souhlasím, je to zoufale návykový a prostě neodolatelný.
550320
Před nějakým tím tejdnem sem to sem už házel. A jo, souhlasím, je to zoufale návykový a prostě neodolatelný.
Disketa
0 0
reagovat
Kouká tady někdo na americké talk show typu Jay Leno, Alan Carr nebo The Colbert Report?
550319
Kouká tady někdo na americké talk show typu Jay Leno, Alan Carr nebo The Colbert Report?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se