Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79821 - 79840 Napsat příspěvek
Jak správně připravit pokrm z veverky link
551875
Jak správně připravit pokrm z veverky http://tn.nova.cz/red/drsny-svet/videonavod-jak-uvarit-veverku-srazenou-autem.html
0 0
reagovat
Je to chundelatý s roztomilým čumáčkem a běháto s Masadou po Afganistánu. Co je to?více zde :D
551874
Je to chundelatý s roztomilým čumáčkem a běháto s Masadou po Afganistánu. Co je to?[link="http://www.gamerztube.cz/wK4W58s2H/call-of-shit-black-ops-trailer-by-mastamind-and-catshitone"]více zde[/link] *:D*
0 0
reagovat
ted uplne nevim, kdo tu postoval ten glitch mob sestrih, ale je to naprosto genialni :o
551873
ted uplne nevim, kdo tu postoval ten glitch mob sestrih, ale je to naprosto genialni *:o*
0 0
reagovat
st39.6
nepríjemne 8)
551872
st39.6 nepríjemne *8)*
0 0
reagovat
link .... bum bum :D
551871
http://www.petapixel.com/2010/09/05/helmet-cam-becomes-dudes-memory-of-crazy-accident/ .... bum bum :D
0 0
reagovat
Morriconeho hudba je na Sonji to najlepšie (okrem 2 sekundovej scény kde Arnie chytí a usekne protivníkovi ruku) ale Poledourisov Conan je úplne na inej úrovni. :D
To nič nemení na fakte, že ti ten box set ticho závidím. Mám 2 rôzne výberovky ale nejakú kvalitnú kolekciu by to u Morriconeho chcelo.
551870
Morriconeho hudba je na Sonji to najlepšie (okrem 2 sekundovej scény kde Arnie chytí a usekne protivníkovi ruku) ale Poledourisov Conan je úplne na inej úrovni. *:D* To nič nemení na fakte, že ti ten box set ticho závidím. Mám 2 rôzne výberovky ale nejakú kvalitnú kolekciu by to u Morriconeho chcelo.
0 0
reagovat
Čerpám odsud: link Ale pořád je to jenom zlomeček jeho práce...

Rudá Sonja má krásnou hudbu, v ničem si nezadá s geniálním soundtrackem Conana od Basila Pouledourise ;)
551869
Čerpám odsud: http://www.answers.com/topic/ennio-morricone-the-platinum-collection Ale pořád je to jenom zlomeček jeho práce... Rudá Sonja má krásnou hudbu, v ničem si nezadá s geniálním soundtrackem Conana od Basila Pouledourise *;)*
0 0
reagovat
fingolfincz: třebaže to není mým favoritem, krásná.

Mně se hodně líbí o OST k Rudé Sonji. Až mě překvapuje, že k takovému filmu dělal hudbu právě Ennio.
551868
fingolfincz: třebaže to není mým favoritem, krásná. Mně se hodně líbí o OST k Rudé Sonji. Až mě překvapuje, že k takovému filmu dělal hudbu právě Ennio.
0 0
reagovat
DRAGO: Díky, myslím, že už vím, co zítra budu poslouchat. Spoustu toho od Ennia mám, ale vypadá to, že některé skladby, co jsi jmenoval, mi chybí.
551867
DRAGO: Díky, myslím, že už vím, co zítra budu poslouchat. Spoustu toho od Ennia mám, ale vypadá to, že některé skladby, co jsi jmenoval, mi chybí.
0 0
reagovat
Lilitka: Krásné jsou všechny. Ale mezi mé favority patří vedle profláklých L'Estasi Dell'Oro, L'Uomo Dell'Armonica, Il Buono, Il Brutto, Il Cattivo a C'era Una Volta Il West méně známé jako The Mission, Cockeye´s song, Tema di Dunja, L'uomo proiettile a jak už bylo zmíněno Chi Mai.

Ale s Morriconem je to jako s Queeny, vybrat jednu nej píseň znamená vybrat všechny :)
551866
Lilitka: Krásné jsou všechny. Ale mezi mé favority patří vedle profláklých L'Estasi Dell'Oro, L'Uomo Dell'Armonica, Il Buono, Il Brutto, Il Cattivo a C'era Una Volta Il West méně známé jako The Mission, Cockeye´s song, Tema di Dunja, L'uomo proiettile a jak už bylo zmíněno Chi Mai. Ale s Morriconem je to jako s Queeny, vybrat jednu nej píseň znamená vybrat všechny *:)*
0 0
reagovat
Můj osobní favorit je Chi Mai.
551865
Můj osobní favorit je Chi Mai.
0 0
reagovat
Drago: která skladba se ti dostala pod kůži nejvíc? Ennio je génius.
551864
Drago: která skladba se ti dostala pod kůži nejvíc? Ennio je génius.
0 0
reagovat
Konečně ke mě doputovala třídisková platinová kolekce Ennia Morriconeho. Přátelé, takovou husí kůži jsem při poslechu něčeho ještě neměl. Neskutečné.....:+
551862
Konečně ke mě doputovala třídisková platinová kolekce Ennia Morriconeho. Přátelé, takovou husí kůži jsem při poslechu něčeho ještě neměl. Neskutečné.....*:+*
0 0
reagovat
Litva? Pche...dostane. Možná jsem ale nenapravitelný naivka. Já blbec jim vždycky ze začátku věřím :)
551861
Litva? Pche...dostane. Možná jsem ale nenapravitelný naivka. Já blbec jim vždycky ze začátku věřím *:)*
0 0
reagovat

Memphis

V ráži? ... Prohra, remíza.. 8) Věřím.
551860
V ráži? ... Prohra, remíza.. *8)* Věřím.
Memphis
0 0
reagovat

sohaj

taky mě to docela sebralo, imo měli přerušit závod, smůla takhle dva tejdny po sobě, snad se zase dlouho nic nestane... :-

finarfin: bledě, Litevci sou v ráži.
551859
taky mě to docela sebralo, imo měli přerušit závod, smůla takhle dva tejdny po sobě, snad se zase dlouho nic nestane... *:-* finarfin: bledě, Litevci sou v ráži.
sohaj
0 0
reagovat
Jak myslíte, že dopadneme v úterý s tou Litvou?
551858
Jak myslíte, že dopadneme v úterý s tou Litvou?
0 0
reagovat

sohaj

tak mě dostalo :o
551857
tak mě dostalo *:o*
sohaj
0 0
reagovat

sohaj

Jo je to velká smůla. Solidně ho sejmuli. Vypadalo to hrozně, ale pak už se o něm nezmiňovali v průběhu přenosu, tak jsem si myslel, že je v pohodě a po moto gp zapnu net a tohle :-
551856
Jo je to velká smůla. Solidně ho sejmuli. Vypadalo to hrozně, ale pak už se o něm nezmiňovali v průběhu přenosu, tak jsem si myslel, že je v pohodě a po moto gp zapnu net a tohle *:-*
sohaj
0 0
reagovat
551855
http://moto.sport.cz/moto/motocykly/174778-video-gp-san-marina-zastinila-tragedie-po-padu-ve-tride-moto2-zemrel-japonec-tomizawa.html *:o**:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se