Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79681 - 79700 Napsat příspěvek
vegasss7771: Booooze chlape ty mas, ale dlhe vedenie. Nikto ti tvoj nazor neberie. Mysli si o tom novom Saw co chces, tu je to kazdemu s prepacenim u prdele. Vsetci sa tu skorej podivujeme nad tym akym sposobom to pises. Uz KARLOS sa ti to snazil rozumne vysvetlit, ale si ho evidentne nepochopil. Chod si dqt kolecko okolo domu a potom si tu tych par prispevkov dozadu precitaj este raz.;)
552158
vegasss7771: Booooze chlape ty mas, ale dlhe vedenie. Nikto ti tvoj nazor neberie. Mysli si o tom novom Saw co chces, tu je to kazdemu s prepacenim u prdele. Vsetci sa tu skorej podivujeme nad tym akym sposobom to pises. Uz KARLOS sa ti to snazil rozumne vysvetlit, ale si ho evidentne nepochopil. Chod si dqt kolecko okolo domu a potom si tu tych par prispevkov dozadu precitaj este raz.*;)*
0 0
reagovat

krajec

Já jsem řekl jen názor, tak nevím, proč ,,všeználek´´xxENDxx nemůže říct, co se mu na mém komentáři nelíbí a začne hned urážet. Asi nic jiného neumí. :-
552157
Já jsem řekl jen názor, tak nevím, proč ,,všeználek´´xxENDxx nemůže říct, co se mu na mém komentáři nelíbí a začne hned urážet. Asi nic jiného neumí. *:-*
krajec
0 0
reagovat
Proč se tady poslední dobou všichni hádají? A to ve všech diskusích? Že by to bylo tím, že některým škola začala a jiným brzo začne tak jsou jsou nas*aní? :)
552156
Proč se tady poslední dobou všichni hádají? A to ve všech diskusích? Že by to bylo tím, že některým škola začala a jiným brzo začne tak jsou jsou nas*aní? *:)*
0 0
reagovat
A jinou reakci a komentář, než ty vaše staré vyje*ané facepalmy nemáte? Myslím něco, co se vám na mém komentáři o SAW 3D nelíbí a je to konstruktivní? ?)
552155
A jinou reakci a komentář, než ty vaše staré vyje*ané facepalmy nemáte? Myslím něco, co se vám na mém komentáři o SAW 3D nelíbí a je to konstruktivní? *?)*
0 0
reagovat
Neni to moje, ale link
552154
Neni to moje, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E&feature=related"]link[/link]
0 0
reagovat
:D
552152
*:D*
0 0
reagovat
Takže to, že mám jinej názor a nebojím se to říct, svědčí o mém egu??
552151
Takže to, že mám jinej názor a nebojím se to říct, svědčí o mém egu??
0 0
reagovat
Vážně se na to ptá?
552150
Vážně se na to ptá?
0 0
reagovat
552149
http://cdn3.knowyourmeme.com/i/6515/original/jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg?1248715819
0 0
reagovat

KARLOS

Počkej? Co ti vadí na mém egu? 8)
552148
Počkej? Co ti vadí na mém egu? *8)*
KARLOS
0 0
reagovat
Zjevně si nepochopil... Zkusím to naposledy, pak si dělel a piš co chceš...
Tou prezentací bylo myšleno, že by neškodilo ubrat na vulgaritách a možná trochu na egu. Nikdo po tobě nechce Mirka Dušína, ale ta poznámka enda je zcela trefná. To, že chceš po druhých, aby respektovali tvé názory, ale druhou stranou je to problém, je myslím také na pováženou... Ale jak říkám, každý kam, pomozme mu tam...
552147
Zjevně si nepochopil... Zkusím to naposledy, pak si dělel a piš co chceš... Tou prezentací bylo myšleno, že by neškodilo ubrat na vulgaritách a možná trochu na egu. Nikdo po tobě nechce Mirka Dušína, ale ta poznámka enda je zcela trefná. To, že chceš po druhých, aby respektovali tvé názory, ale druhou stranou je to problém, je myslím také na pováženou... Ale jak říkám, každý kam, pomozme mu tam...
0 0
reagovat

KARLOS

Prezentaci vysvětluju větou se slovem ,,awesome.´´ Nebudu si hrát, že se mi něco líbí, když to není pravda.
552145
Prezentaci vysvětluju větou se slovem ,,awesome.´´ Nebudu si hrát, že se mi něco líbí, když to není pravda.
KARLOS
0 0
reagovat
Ua a) myslím, že to po tobě nikdo tady nechce, za b) ostatním ani tak nevadí odlišnost názoru jako spíš jeho prezentace...
552144
Ua a) myslím, že to po tobě nikdo tady nechce, za b) ostatním ani tak nevadí odlišnost názoru jako spíš jeho prezentace...
0 0
reagovat

xxENDxx

Ježišmarja, já nevím, co si dokazuješ tím, že na mě reaguješ a zbytečně ti vadí každý názor, který je jiný než tvůj.

Prostě jsem viděl trailer, nelíbil se mi a tak to řeknu na plnou hubu, a ne jak nějaký debilek budu kývat, jak je to ,,awesome.´´
552143
Ježišmarja, já nevím, co si dokazuješ tím, že na mě reaguješ a zbytečně ti vadí každý názor, který je jiný než tvůj. Prostě jsem viděl trailer, nelíbil se mi a tak to řeknu na plnou hubu, a ne jak nějaký debilek budu kývat, jak je to ,,awesome.´´
xxENDxx
0 0
reagovat
To je prave dobre, ne? Takové 2v1 :D
552142
To je prave dobre, ne? Takové 2v1 *:D*
0 0
reagovat
jen mě irituje, že to nejde napsat normálně... příští jeho post bude megacombo ->nadávky + dotaz na titulky v 1 větě
552141
jen mě irituje, že to nejde napsat normálně... příští jeho post bude megacombo ->nadávky + dotaz na titulky v 1 větě
0 0
reagovat
A END má dneska rejpavou ?)
552140
A END má dneska rejpavou *?)*
0 0
reagovat
v bohnicich maj zas vycházky :-
552139
v bohnicich maj zas vycházky *:-*
0 0
reagovat

SAW 3D trailer

Do prdele, může mi někdo říct, proč začíná trailer scénou, kde vlastně je oběť na náměstí v nějaké skleněné vitríně? A proč kurva do tohohle serou 3D. Neříkám, že se mi úplně líbí každý díl série, ale mám rád určité zvrácené filmy a SAW do tehle sorty patří.
552138
Do prdele, může mi někdo říct, proč začíná trailer scénou, kde vlastně je oběť na náměstí v nějaké skleněné vitríně? A proč kurva do tohohle serou 3D. Neříkám, že se mi úplně líbí každý díl série, ale mám rád určité zvrácené filmy a SAW do tehle sorty patří.
SAW 3D trailer
0 0
reagovat

Batman

Pánové dneska jsem měl sen, že jsem viděl trailer na nového Batmana a musím říct, že se máme na co těšit :D
552134
Pánové dneska jsem měl sen, že jsem viděl trailer na nového Batmana a musím říct, že se máme na co těšit *:D*
Batman
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se