Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79661 - 79680 Napsat příspěvek

terminator007

Když začali vydávat videa na Mafii 2 taky nikdo nevěřil... :D
552177
Když začali vydávat videa na Mafii 2 taky nikdo nevěřil... *:D*
terminator007
0 0
reagovat
Bože. Ona už je Natalia Sadness 3.0:D:D
552176
Bože. Ona už je Natalia Sadness 3.0*:D**:D*
0 0
reagovat
No a co jako??? Tak spolupracoval.....
552172
No a co jako??? Tak spolupracoval.....
0 0
reagovat

Habermannův mlýn

Autor scénáře úzce spolupracoval se sedmkrát evidovaným agentem Stb.Karlem Cvrkem /nar.1916/ alias Zimermanem.Pana Herze jsem na to upozorňovala.Tento agent pracoval pro všechny strany, takže nyní pro německou.Ještě žije a televize využívá jeho služeb. Historie v režii Stb.,typicky české. Asi se zde jedná o pěkné peníze !
552171
Autor scénáře úzce spolupracoval se sedmkrát evidovaným agentem Stb.Karlem Cvrkem /nar.1916/ alias Zimermanem.Pana Herze jsem na to upozorňovala.Tento agent pracoval pro všechny strany, takže nyní pro německou.Ještě žije a televize využívá jeho služeb. Historie v režii Stb.,typicky české. Asi se zde jedná o pěkné peníze !
Habermannův mlýn
0 0
reagovat

terminator007

Gearbox Duka do konce dotáhne a s trochou štěstí to bude pecka:+
552170
Gearbox Duka do konce dotáhne a s trochou štěstí to bude pecka*:+*
terminator007
0 0
reagovat

Sovy

link nový klip
552169
http://www.collider.com/2010/09/10/legend-of-the-guardians-the-owls-of-ga-hoole-clip/#more-48314 nový klip
Sovy
0 0
reagovat

Linkin Park

Nerad bych tu otevíral již uzavřené téma, nicméně pokud stále někdo nedokázal překousnout nové album, tak ať zajde na Saw a při troše štěstí (smůly) si to hlavní představitel LP pěkně odskáče 8)
552167
Nerad bych tu otevíral již uzavřené téma, nicméně pokud stále někdo nedokázal překousnout nové album, tak ať zajde na Saw a při troše štěstí (smůly) si to hlavní představitel LP pěkně odskáče *8)*
Linkin Park
0 0
reagovat
vegasss7771: Že ti to zato stojí? A nebo ti nestojí a tak to si to konpenzuješ? :D
552164
vegasss7771: Že ti to zato stojí? A nebo ti nestojí a tak to si to konpenzuješ? *:D*
0 0
reagovat
Tak tomu se mi nechce verit link Aneb, dokud to nebude lezet doma na stole, stale tomu neuverim ;)
552163
Tak tomu se mi nechce verit http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37785&r=top Aneb, dokud to nebude lezet doma na stole, stale tomu neuverim *;)*
0 0
reagovat
Já bych všechny ty vegasssy zakázal.
552162
Já bych všechny ty vegasssy zakázal.
0 0
reagovat
Já to pořád řikám, aby předškolní děti k internetu nepouštěli...
552161
Já to pořád řikám, aby předškolní děti k internetu nepouštěli...
0 0
reagovat

Jeffy

Když narážíš na warez, tak bys měl přestat mluvit i o seriálech, nebo ty je snad sleduješ přímo v USA??? Nebo stahuješ? Zdá se mi to pokrytecké, když každý ví, že am. seriály - nejnovější série - jistě že nesežene v ČR legální cestou.
552160
Když narážíš na warez, tak bys měl přestat mluvit i o seriálech, nebo ty je snad sleduješ přímo v USA??? Nebo stahuješ? Zdá se mi to pokrytecké, když každý ví, že am. seriály - nejnovější série - jistě že nesežene v ČR legální cestou.
Jeffy
0 0
reagovat
No prostě pokud sis nevšiml, tak se tu sprostá slova snažíme moc nepsat a u tvého příspěvku fakt chyběl ten dotaz na titulky, aby to tu vypadalo jak na warez foru. A neurážel tebe či obsah komentáře, ale způsob jakým si to formuloval.
552159
No prostě pokud sis nevšiml, tak se tu sprostá slova snažíme moc nepsat a u tvého příspěvku fakt chyběl ten dotaz na titulky, aby to tu vypadalo jak na warez foru. A neurážel tebe či obsah komentáře, ale způsob jakým si to formuloval.
0 0
reagovat
vegasss7771: Booooze chlape ty mas, ale dlhe vedenie. Nikto ti tvoj nazor neberie. Mysli si o tom novom Saw co chces, tu je to kazdemu s prepacenim u prdele. Vsetci sa tu skorej podivujeme nad tym akym sposobom to pises. Uz KARLOS sa ti to snazil rozumne vysvetlit, ale si ho evidentne nepochopil. Chod si dqt kolecko okolo domu a potom si tu tych par prispevkov dozadu precitaj este raz.;)
552158
vegasss7771: Booooze chlape ty mas, ale dlhe vedenie. Nikto ti tvoj nazor neberie. Mysli si o tom novom Saw co chces, tu je to kazdemu s prepacenim u prdele. Vsetci sa tu skorej podivujeme nad tym akym sposobom to pises. Uz KARLOS sa ti to snazil rozumne vysvetlit, ale si ho evidentne nepochopil. Chod si dqt kolecko okolo domu a potom si tu tych par prispevkov dozadu precitaj este raz.*;)*
0 0
reagovat

krajec

Já jsem řekl jen názor, tak nevím, proč ,,všeználek´´xxENDxx nemůže říct, co se mu na mém komentáři nelíbí a začne hned urážet. Asi nic jiného neumí. :-
552157
Já jsem řekl jen názor, tak nevím, proč ,,všeználek´´xxENDxx nemůže říct, co se mu na mém komentáři nelíbí a začne hned urážet. Asi nic jiného neumí. *:-*
krajec
0 0
reagovat
Proč se tady poslední dobou všichni hádají? A to ve všech diskusích? Že by to bylo tím, že některým škola začala a jiným brzo začne tak jsou jsou nas*aní? :)
552156
Proč se tady poslední dobou všichni hádají? A to ve všech diskusích? Že by to bylo tím, že některým škola začala a jiným brzo začne tak jsou jsou nas*aní? *:)*
0 0
reagovat
A jinou reakci a komentář, než ty vaše staré vyje*ané facepalmy nemáte? Myslím něco, co se vám na mém komentáři o SAW 3D nelíbí a je to konstruktivní? ?)
552155
A jinou reakci a komentář, než ty vaše staré vyje*ané facepalmy nemáte? Myslím něco, co se vám na mém komentáři o SAW 3D nelíbí a je to konstruktivní? *?)*
0 0
reagovat
Neni to moje, ale link
552154
Neni to moje, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E&feature=related"]link[/link]
0 0
reagovat
:D
552152
*:D*
0 0
reagovat
Takže to, že mám jinej názor a nebojím se to říct, svědčí o mém egu??
552151
Takže to, že mám jinej názor a nebojím se to říct, svědčí o mém egu??
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se