Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79381 - 79400 Napsat příspěvek
Díky.:+
552744
Díky.*:+*
0 0
reagovat
jo
552742
jo
0 0
reagovat
Budou dnes TV tipy?
552739
Budou dnes TV tipy?
0 0
reagovat
link :)) Starsi clanek, ale jsem zvedav, kdy tedy ten Lucas dorazi, kdyz je to skoro jasne :))
552732
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/168350.aspx *:))* Starsi clanek, ale jsem zvedav, kdy tedy ten Lucas dorazi, kdyz je to skoro jasne *:))*
0 0
reagovat

deiwi

To bys chtěl po novinkách.cz moc, aby uváděli informace v kontextu. :D
552731
To bys chtěl po novinkách.cz moc, aby uváděli informace v kontextu. *:D*
deiwi
0 0
reagovat

MAJkLSON

Mohli alespoň uvést, že se do 1600 stop jezdí výtahem a zbytek se leze. Takhle to vypadá, že tam lezou celej den :)
552718
Mohli alespoň uvést, že se do 1600 stop jezdí výtahem a zbytek se leze. Takhle to vypadá, že tam lezou celej den :)
MAJkLSON
0 0
reagovat

okkac

V Ove zas stavi cele nove centrum, aby to tam za neco stalo:)

Jinak koukam, ze jak tu nekdo hazel to video s tim vystupem na vysilac, tak se k tomu videu dostali i novinky a uz se tam leskne pekny novy clanek clanek
552717
V Ove zas stavi cele nove centrum, aby to tam za neco stalo*:)* Jinak koukam, ze jak tu nekdo hazel to video s tim vystupem na vysilac, tak se k tomu videu dostali i novinky a uz se tam leskne pekny novy clanek [link="http://www.novinky.cz/koktejl/211953-nejdesivejsi-cesta-do-prace-splh-na-pulkilometrovy-stozar-bez-zajisteni.html"]clanek [/link]
okkac
0 0
reagovat
Naše (plzeňský) fontány jsou úplně skvělý, pasujou tam krásně. Chápu, že z fotek - detailů asi úplně neoslní, ale jako celek tomu náměstí ohromně pomohly.

Jedinou výhradu mám k povrchový úpravě, páč je fakani a negramotný kreténi, jejichž představa kašny se rovná pseudohistorickýmu kýči, úplně zryli. Na tohle mohli myslet předem, kór když od začátku byly reakce na ten projekt hodně kontroverzní.
552715
Naše (plzeňský) fontány jsou úplně skvělý, pasujou tam krásně. Chápu, že z fotek - detailů asi úplně neoslní, ale jako celek tomu náměstí ohromně pomohly. Jedinou výhradu mám k povrchový úpravě, páč je fakani a negramotný kreténi, jejichž představa kašny se rovná pseudohistorickýmu kýči, úplně zryli. Na tohle mohli myslet předem, kór když od začátku byly reakce na ten projekt hodně kontroverzní.
0 0
reagovat
Uf, ještě, že nic takové v Ově nemáme a ani to nikoho v souvislosti s městem kultury nanapadlo naštěstí stavět.
552710
Uf, ještě, že nic takové v Ově nemáme a ani to nikoho v souvislosti s městem kultury nanapadlo naštěstí stavět.
0 0
reagovat
Něco podobnýho stojí u nás link - diskuse jsou naprosto stejný, jen proinvestovaná částka je čtvrtinová. S podobnými instalacemi se roztrhl pytel viz. fontány na náměstí Republiky v Plzni :)
552707
Něco podobnýho stojí u nás http://www.youtube.com/watch?v=DPYkFKPWols - diskuse jsou naprosto stejný, jen proinvestovaná částka je čtvrtinová. S podobnými instalacemi se roztrhl pytel viz. fontány na náměstí Republiky v Plzni :)
0 0
reagovat
V tom Brně na náměstí, to seš celej ty, Jirko. (kamarádka před pár hodinama) :-
552704
V tom Brně na náměstí, to seš celej ty, Jirko. (kamarádka před pár hodinama) *:-*
0 0
reagovat
To mi připomíná epizodu z HIMYM, s tím mrakodrapem v podobě penisu. :D
552700
To mi připomíná epizodu z HIMYM, s tím mrakodrapem v podobě penisu. *:D*
0 0
reagovat
slovo cocotina timto obamovym monumentem dostava novy rozmer... :D
552696
slovo cocotina timto obamovym monumentem dostava novy rozmer... *:D*
0 0
reagovat
Imho to nešlo ze státních peněz, ale z obecních. A jesli se z toho nějak ten čas poznat dá, když člověk ví, kam koukat, tak mi to nevadí. Na Tančící dům se taky nejdřív nadávalo?)
552694
Imho to nešlo ze státních peněz, ale z obecních. A jesli se z toho nějak ten čas poznat dá, když člověk ví, kam koukat, tak mi to nevadí. Na Tančící dům se taky nejdřív nadávalo*?)*
0 0
reagovat
Mantreg: Tohle mě napadlo hned, jak jsem to poprvní četl.... Na takové "ptákoviny" prachy ve státní pokladně jsou ;), ale na pořádné zafinancování ne :D...
Ale tak chápu, že to není tak jednoduchý, peníze na celou kultiru nepochází z jednoho pramene atd atd... Ale i tak - věc, která je diskutabilní esteticky (minimálně pro polovinu lidí, kterých se to týká) a prakticky bez praktického účelu, je dle mého zcela zbytečná...
552693
Mantreg: Tohle mě napadlo hned, jak jsem to poprvní četl.... Na takové "ptákoviny" prachy ve státní pokladně jsou ;), ale na pořádné zafinancování ne :D... Ale tak chápu, že to není tak jednoduchý, peníze na celou kultiru nepochází z jednoho pramene atd atd... Ale i tak - věc, která je diskutabilní esteticky (minimálně pro polovinu lidí, kterých se to týká) a prakticky bez praktického účelu, je dle mého zcela zbytečná...
0 0
reagovat
Sluneční hodiny za 12 mega :D Kdyby to radši vrazili do nějakýho pořádnýho českýho filmu... :D
552692
Sluneční hodiny za 12 mega *:D* Kdyby to radši vrazili do nějakýho pořádnýho českýho filmu... *:D*
0 0
reagovat
"sluneční hodiny" - Pravda :+
552690
"sluneční hodiny" - Pravda *:+*
0 0
reagovat

naigoto

no ono se to tam nahoře tak jaksi točí a možná podle toho se to dá poznat. Nějak jsem to nerozluštil. Každopádně pořád to můžou být sluneční hodiny :D
552689
no ono se to tam nahoře tak jaksi točí a možná podle toho se to dá poznat. Nějak jsem to nerozluštil. Každopádně pořád to můžou být sluneční hodiny *:D*
naigoto
0 0
reagovat
Mně se to líbí, takovéhle designové experimenty u mě většinou uspějou, nicméně mi přijde hodně trapný, že na hodinách nejde poznat kolik je hodin. Kdyby tomu prostě neříkali hodiny, tak v poho...
552687
Mně se to líbí, takovéhle designové experimenty u mě většinou uspějou, nicméně mi přijde hodně trapný, že na hodinách nejde poznat kolik je hodin. Kdyby tomu prostě neříkali hodiny, tak v poho...
0 0
reagovat
Obamov Monument? :)
552686
Obamov Monument? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se