Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78681 - 78700 Napsat příspěvek
scroochy: Ono je na krabici taková malá nálepka která jde odtrhnout a jsou tam pokyny jak se zaregistrovat, asi je tam i kod. Poud jsou to ale klasický sluchátka do uší, tak bych se nebál - ty do 2 let odejdou tolikrát že budeš rád, že ses jich zbavil :)) Takovýhle záruky by se hodily víc na monitory, grafiky atd.?)
554682
scroochy: Ono je na krabici taková malá nálepka která jde odtrhnout a jsou tam pokyny jak se zaregistrovat, asi je tam i kod. Poud jsou to ale klasický sluchátka do uší, tak bych se nebál - ty do 2 let odejdou tolikrát že budeš rád, že ses jich zbavil :)) Takovýhle záruky by se hodily víc na monitory, grafiky atd.*?)*
0 0
reagovat
Shakers: sakra co je to v 2:39 a 3:55? V tom videu jsou úžasný triky, ale tyhle jsou buď fake nebo cheatovali :))

Spazz: aspoň to už vim :)) některé fráze jsem nikdy nepochopil, protože v mluvené řeči se už nepoužívají ale když člověk píše, tak ho nic jiného nenapadne (a google nepomohl jestli je to správně ;))
554681
Shakers: sakra co je to v 2:39 a 3:55? V tom videu jsou úžasný triky, ale tyhle jsou buď fake nebo cheatovali *:))* Spazz: aspoň to už vim *:))* některé fráze jsem nikdy nepochopil, protože v mluvené řeči se už nepoužívají ale když člověk píše, tak ho nic jiného nenapadne (a google nepomohl jestli je to správně ;))
0 0
reagovat

KOSS

Heleďte, nemá někdo zkušenost s tou doživotní zárukou na sluchátka KOSS? Odešly mi sluchátka, který už jsou po dvouletý normální záruce a četl jsem, že za 300 Kč mi je bez keců vyreklamujou, ale teďka na netu koukám, že pokud se zaregistruju, tak to je dokonce jen za 50 Kč. Jenže k registraci potřebuju aktivační kód, kterej má bejt někde na krabici, kterou už samozřejmě nemám. Znamená to, že teda nemám nárok na nic, nebo že bez toho kódu pro mě platí těch 300 Kč? A tyhle záležitosti řeší v ČR vysloveně jenom ten EUROSTAR, kterýmu bych to musel poslat, nebo to můžu uplatnit i u původního prodejce?
554678
Heleďte, nemá někdo zkušenost s tou doživotní zárukou na sluchátka KOSS? Odešly mi sluchátka, který už jsou po dvouletý normální záruce a četl jsem, že za 300 Kč mi je bez keců vyreklamujou, ale teďka na netu koukám, že pokud se zaregistruju, tak to je dokonce jen za 50 Kč. Jenže k registraci potřebuju aktivační kód, kterej má bejt někde na krabici, kterou už samozřejmě nemám. Znamená to, že teda nemám nárok na nic, nebo že bez toho kódu pro mě platí těch 300 Kč? A tyhle záležitosti řeší v ČR vysloveně jenom ten EUROSTAR, kterýmu bych to musel poslat, nebo to můžu uplatnit i u původního prodejce?
KOSS
0 0
reagovat
Nameless :To je detail, podstatné je že sa na to fajn pozerá ;):)

Star Wars a - I have a bad feeling about this - link
554677
Nameless :To je detail, podstatné je že sa na to fajn pozerá *;)**:)* Star Wars a - I have a bad feeling about this - http://www.youtube.com/watch?v=XnE8RitIN4s
0 0
reagovat
Jeffy: mit pro strach udelano = nemit strach...

sorry, musel jsem :-D
554676
Jeffy: mit pro strach udelano = nemit strach... sorry, musel jsem :-D
0 0
reagovat

Shakers

Tohle video má jen 2 chyby... Některý věci jsou prokázaný fake... a autoři neznaj tricking :D
554675
Tohle video má jen 2 chyby... Některý věci jsou prokázaný fake... a autoři neznaj tricking *:D*
Shakers
0 0
reagovat

retro tydne

554670
[link="http://www.youtube.com/watch?v=aoQa1OiHlrM"]text_odkazu[/link]
retro tydne
0 0
reagovat
+pokud někoho zajímají čtvrtí piráti, tak ti budou před Tronem. GL před Potterem, takže za tři týdny ;)...
554669
+pokud někoho zajímají čtvrtí piráti, tak ti budou před Tronem. GL před Potterem, takže za tři týdny ;)...
0 0
reagovat

speta.jr

V půlce listopadu bude např. Green Lantern ;) A do konce roku se snad dočkáme Thora a Captain America by mohl následovat...
554668
V půlce listopadu bude např. Green Lantern *;)* A do konce roku se snad dočkáme Thora a Captain America by mohl následovat...
speta.jr
0 0
reagovat
apropos nemate nejake informace o blizicich se trailerech? uz jsem dlouho nevidel neco kulervouciho :+
554667
apropos nemate nejake informace o blizicich se trailerech? uz jsem dlouho nevidel neco kulervouciho *:+*
0 0
reagovat
skoda ze dost veci co tam jsou je usvedceny fake :-)
554666
skoda ze dost veci co tam jsou je usvedceny fake :-)
0 0
reagovat

Shakers

:o:D:+
554665
*:o**:D**:+*
Shakers
0 0
reagovat

PEOPLE ARE AWESOME

554664
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc *:+*
PEOPLE ARE AWESOME
0 0
reagovat
554658
http://bitcast-a.v1.cdg1.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/ZZ3A3E4115.jpg
0 0
reagovat
Filmovy Shining mal minimalne o dve triedy lepsi koniec, nez ten knizny.
554649
Filmovy Shining mal minimalne o dve triedy lepsi koniec, nez ten knizny.
0 0
reagovat
:o
Před ním bych utíkat nechtěl :D
554644
*:o* Před ním bych utíkat nechtěl *:D*
0 0
reagovat
Psí slalom se může jít zahrabat. Přichází Barkour! :))
554643
Psí slalom se může jít zahrabat. Přichází [link="http://www.collegehumor.com/video:1942782"]Barkour[/link]! *:))*
0 0
reagovat
Hm jak já četl o té tříkolce, tak jediné co mě napdalo bylo Saw :D Shining jsem ani jednou nedokoukal, holt mě nějak nebaví se bát (už jen když si teď ve dvě ráno vzpomenu na tu scénu s tříkolkou tak mám pro strach uděláno :)))
554636
Hm jak já četl o té tříkolce, tak jediné co mě napdalo bylo Saw *:D* Shining jsem ani jednou nedokoukal, holt mě nějak nebaví se bát (už jen když si teď ve dvě ráno vzpomenu na tu scénu s tříkolkou tak mám pro strach uděláno *:))*)
0 0
reagovat
Film je jednim z nejlepsich hororu vubec, uz kvuli genialnimu Nicholsonovi. A knizka taky ujde :)
554635
Film je jednim z nejlepsich hororu vubec, uz kvuli genialnimu Nicholsonovi. A knizka taky ujde :)
0 0
reagovat
Taky jsem to ještě neviděl a nijak mě to netrápí :)
554632
Taky jsem to ještě neviděl a nijak mě to netrápí :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se