Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78661 - 78680 Napsat příspěvek
Rouder: chybělo mi tam ke konci, taky nějaká slova od Colberta, ale Jon to moc pěkně uzavřel.

p.s. To tričko Andersona Coopera :D Snad mu to pošlou a čekám na jeho reakci. :))
554763
Rouder: chybělo mi tam ke konci, taky nějaká slova od Colberta, ale Jon to moc pěkně uzavřel. p.s. To tričko Andersona Coopera *:D* Snad mu to pošlou a čekám na jeho reakci. *:))*
0 0
reagovat

Rouder

Hudba na konci jakoby vypadla z první Mafie :D
554755
Hudba na konci jakoby vypadla z první Mafie *:D*
Rouder
0 0
reagovat
Malá ochutnávka toho, jak vypadají trailery na komixy

Spider-Man: Big Time
554753
Malá ochutnávka toho, jak vypadají trailery na komixy [link="http://www.youtube.com/watch?v=XVg6HFqHOqo"]Spider-Man: Big Time[/link]
0 0
reagovat
Nesledujem, ale viem o tom. Stewart sa uz asi vazne chtiac nechtiac stal z komika obrodencom pre Ameriku. Inak suprovy napad.:+ A Colbert to tou jeho rally este hrubo podtrhol.:D:+:+
554746
Nesledujem, ale viem o tom. Stewart sa uz asi vazne chtiac nechtiac stal z komika obrodencom pre Ameriku. Inak suprovy napad.*:+* A Colbert to tou jeho rally este hrubo podtrhol.*:D**:+**:+*
0 0
reagovat
Sledujete někdo CC live?

link

pro ty co nevědí, tak je to show Stewart, Colbert: 'Rally To Restore Sanity' vs. 'March To Keep Fear Alive' živě z Washingtonu
554745
Sledujete někdo CC live? http://www.comedycentral.com/dcrallylive/ pro ty co nevědí, tak je to show Stewart, Colbert: 'Rally To Restore Sanity' vs. 'March To Keep Fear Alive' živě z Washingtonu
0 0
reagovat
Nevím jestli to sem už někdo psal ale už se ví název MI:4 a je to Mission: Impossible – Ghost Protocol . To nám zatím moc o příběhu neříká :(
554738
Nevím jestli to sem už někdo psal ale už se ví název MI:4 a je to Mission: Impossible – Ghost Protocol . To nám zatím moc o příběhu neříká :(
0 0
reagovat

Yetty a Ruda - parodie na Lady Gagu

554712
[link="http://url_odkazu"]http://www.youtube.com/watch?v=yRxBzUGFRnk&feature=related[/link]
Yetty a Ruda - parodie na Lady Gagu
0 0
reagovat
no a, to delala uz winstonova loutka v T1. Dokud to nezacne behat a samo vymejslet svoji aktivitu, vubec me to nebere
554711
no a, to delala uz winstonova loutka v T1. Dokud to nezacne behat a samo vymejslet svoji aktivitu, vubec me to nebere
0 0
reagovat

deiwi

Holy crap :o tak to je až neuvěřitelný
554710
Holy crap *:o* tak to je až neuvěřitelný
deiwi
0 0
reagovat
Skynet má ušetřenou práci :o link
554709
Skynet má ušetřenou práci *:o* http://www.youtube.com/watch?v=cFVlzUAZkHY
0 0
reagovat

xxendxx

pomohlo. Děkuji velice. Klaním se
554707
pomohlo. Děkuji velice. Klaním se
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Cool dík. Já mám xp, takže to sedí
554706
Cool dík. Já mám xp, takže to sedí
xxendxx
0 0
reagovat
uz sem to tu kdysi psal KarloviR
kdysi se mi to stalo na xpckach a docet sem se, ze se nejak podelaly ty default win fonty. Vyresil sem to tak, ze sem si z jinyho kompu nakopiroval a proste sem je nahradil novejma. A fungovalo to
554705
uz sem to tu kdysi psal KarloviR kdysi se mi to stalo na xpckach a docet sem se, ze se nejak podelaly ty default win fonty. Vyresil sem to tak, ze sem si z jinyho kompu nakopiroval a proste sem je nahradil novejma. A fungovalo to
0 0
reagovat
Stalo se vám někdy, že všechno v prohlížeči máte napsaný kurzívou? Nějaká rada co s tím prosím? Je to otravnější, než se zdá.
554704
Stalo se vám někdy, že všechno v prohlížeči máte napsaný kurzívou? Nějaká rada co s tím prosím? Je to otravnější, než se zdá.
0 0
reagovat

scroochy

jj, ty kódy na registraci se lepí na obaly, ale ne všude, nejsou tedy samozřejmostí;) výhoda je, že výměna/reklamace za 50,-, jinak pro tebe platí těch 300,- bez registrace;) a řeší to Eurostar. Logicky to můžeš dát i původnímu prodejci, ale ten to bude reklamovat pravděpodobně u Eurostaru nebo si to vyreklamuje sám.
554703
jj, ty kódy na registraci se lepí na obaly, ale ne všude, nejsou tedy samozřejmostí;) výhoda je, že výměna/reklamace za 50,-, jinak pro tebe platí těch 300,- bez registrace;) a řeší to Eurostar. Logicky to můžeš dát i původnímu prodejci, ale ten to bude reklamovat pravděpodobně u Eurostaru nebo si to vyreklamuje sám.
scroochy
0 0
reagovat

scrochy

Nemusíš mít vůbec nic, ale budeš platit těch 300Kč.
554692
Nemusíš mít vůbec nic, ale budeš platit těch 300Kč.
scrochy
0 0
reagovat

scrochy

Mně loni touhle dobou odešly po asi čtyřech letech PortaPro a vyreklamovali je zadax bez problémů. Dokonce přihodili luxusní obal a vyměnili konec jacku. Na takovej ten "ipodovej"... Takže podle mě bez problému. Pochopitelně jsem musel mít záručák, žeáno :))
554689
Mně loni touhle dobou odešly po asi čtyřech letech PortaPro a vyreklamovali je zadax bez problémů. Dokonce přihodili luxusní obal a vyměnili konec jacku. Na takovej ten "ipodovej"... Takže podle mě bez problému. Pochopitelně jsem musel mít záručák, žeáno :))
scrochy
0 0
reagovat
Hej, pálka je real. Fakeov je tam minimálne 6-7, čo je škoda, lebo niektoré real veci sú vážne jaw-dropping.
554685
Hej, pálka je [link="http://www.youtube.com/watch?v=YngyMco72QA"]real[/link]. Fakeov je tam minimálne 6-7, čo je škoda, lebo niektoré real veci sú vážne jaw-dropping.
0 0
reagovat
Pálka i schody jsou tušim real... maník před schodama, co přemetuje je real, míč je fake ?)
554684
Pálka i schody jsou tušim real... maník před schodama, co přemetuje je real, míč je fake *?)*
0 0
reagovat
Jeffy: na takove veci uz dneska clovek musi za babickou :o)
554683
Jeffy: na takove veci uz dneska clovek musi za babickou :o)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se