Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78301 - 78320 Napsat příspěvek

Fluke

založ a veď kampaň proti konzoloidním hrám, budeš mít moji morální podporu :D

to, že MW2 vypadá tak, jak vypadá, je chyba provedení, ne konceptu. proč CoD poškozuje prodeje jiných her, to chápu... ale je to výhoda zavedený značky, maximum, co s tím ty můžeš udělat, je nekoupit si ji, synovci dát k vánocum něco "lepšího" a doufat, že se tenhle trend zvrátí.
555642
založ a veď kampaň proti konzoloidním hrám, budeš mít moji morální podporu *:D* to, že MW2 vypadá tak, jak vypadá, je chyba provedení, ne konceptu. proč CoD poškozuje prodeje jiných her, to chápu... ale je to výhoda zavedený značky, maximum, co s tím ty můžeš udělat, je nekoupit si ji, synovci dát k vánocum něco "lepšího" a doufat, že se tenhle trend zvrátí.
Fluke
0 0
reagovat

Memphis

S tím nemůžu souhlasit, může si to dovolit a mít dobrý prodeje, viz inFamous, či Uncharted 2. Většinovej příležitostnej hráč toho zvládne víc, to jen nělteří z něho dělají blbce a zavádí klausuli Hrát = Nemyslet.

Já jsem si naprosto užil první Modern Warfare, perfektní hra na PC se vším všudy a single měl nápad, drive a emoce, klasická FPS jízda jak má být s pár chybami jako nekoneční nepřátelé. Ale MW2 a popřípadě BO už jsou spíš konzoloidní, to za prvé, a akorát kopírujou koncept MW ke všemu ne moc dobře. MW2 má skvělý momenty, viz mise ve Washingtonu, ale jako celek absolutně nefunguje, příběh je absolutní deus ex machina, plus mise na letišti, která totálně postrádá logický opodstatnění.

Mě nevadí, že si nový CoD lidi kupují, taky bych se je koupil, s platy jaký jsou v UK, či US by mi to nevadilo, a když by mě ta hra nasrala, tak ji tu dám do bazaru. Mě spíš vadí to jak prodeje CoD poškozují vývoj a prodej jiných her.
555637
S tím nemůžu souhlasit, může si to dovolit a mít dobrý prodeje, viz inFamous, či Uncharted 2. Většinovej příležitostnej hráč toho zvládne víc, to jen nělteří z něho dělají blbce a zavádí klausuli Hrát = Nemyslet. Já jsem si naprosto užil první Modern Warfare, perfektní hra na PC se vším všudy a single měl nápad, drive a emoce, klasická FPS jízda jak má být s pár chybami jako nekoneční nepřátelé. Ale MW2 a popřípadě BO už jsou spíš konzoloidní, to za prvé, a akorát kopírujou koncept MW ke všemu ne moc dobře. MW2 má skvělý momenty, viz mise ve Washingtonu, ale jako celek absolutně nefunguje, příběh je absolutní deus ex machina, plus mise na letišti, která totálně postrádá logický opodstatnění. Mě nevadí, že si nový CoD lidi kupují, taky bych se je koupil, s platy jaký jsou v UK, či US by mi to nevadilo, a když by mě ta hra nasrala, tak ji tu dám do bazaru. Mě spíš vadí to jak prodeje CoD poškozují vývoj a prodej jiných her.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Asi tak. Když už vlastně CoD založil přímo nový žánr her - akční napínavá FPS jízda.
555636
Asi tak. Když už vlastně CoD založil přímo nový žánr her - akční napínavá FPS jízda.
Memphis
0 0
reagovat

Karbous

viz třeba úpadek NFS, já ale nechápu, proč si stěžujete, dneska nikdo nebude vyvíjet hru za desítky milionů a riskovat, že si ji nikdo nekoupí, radši ji rovnou zacílí na většinovýho hráče a ten popravdě dneska neni zvědavěj na nějaký mozkolamy a klikfesty... nadto komplikovanější hry se pořád dělaj, jen chce vybrat si tu správnou. každej, kdo si dneska koupí CoD, ví předem, do čeho de.
555635
viz třeba úpadek NFS, já ale nechápu, proč si stěžujete, dneska nikdo nebude vyvíjet hru za desítky milionů a riskovat, že si ji nikdo nekoupí, radši ji rovnou zacílí na většinovýho hráče a ten popravdě dneska neni zvědavěj na nějaký mozkolamy a klikfesty... nadto komplikovanější hry se pořád dělaj, jen chce vybrat si tu správnou. každej, kdo si dneska koupí CoD, ví předem, do čeho de.
Karbous
0 0
reagovat
CoD k tomu hype přidává ještě kapičku kontroverze viz. scéna na letišti v MW2 a aktuálně Castrova vražda v BO. Víc hráčů > potřeba absolutně hladkého průběhu hry.

Memphis: S atmosférou bych se hádal. On je rozdíl mezi tím, že ti něco neustále vybuchuje kolem hlavy a někdo tě (předvídatelně) podráží v každý scéně nebo směsí strachu a zvědavosti ve Stalkeru, kde o nějaký akční řežbě nemůže být řeč.
555634
CoD k tomu hype přidává ještě kapičku kontroverze viz. scéna na letišti v MW2 a aktuálně Castrova vražda v BO. Víc hráčů > potřeba absolutně hladkého průběhu hry. Memphis: S atmosférou bych se hádal. On je rozdíl mezi tím, že ti něco neustále vybuchuje kolem hlavy a někdo tě (předvídatelně) podráží v každý scéně nebo směsí strachu a zvědavosti ve Stalkeru, kde o nějaký akční řežbě nemůže být řeč.
0 0
reagovat
Bohužel, mám pocit, že vývojáři mají nějakou utkvělou představu, že příležitostný hráč=blbec, co umí mačkat dva čudlíky a potřebuje celou hrou províst za ručičku.
555633
Bohužel, mám pocit, že vývojáři mají nějakou utkvělou představu, že příležitostný hráč=blbec, co umí mačkat dva čudlíky a potřebuje celou hrou províst za ručičku.
0 0
reagovat

Memphis

A to je prave ono, prilezitostnej hrac nema cas hledat cesu dal a prokusavat se buhvicim, prilezitostnej hrac chce akci a hned... Na tom neni nic spatneho. Driv kdyz byl cas taky jsem byl hardcore hrac, tak jsem vyhledaval tuhy parby, ale tedka si pustim jednou za tejden Battlefield 2 a to mi staci... V tom je ten rozdil...
555630
A to je prave ono, prilezitostnej hrac nema cas hledat cesu dal a prokusavat se buhvicim, prilezitostnej hrac chce akci a hned... Na tom neni nic spatneho. Driv kdyz byl cas taky jsem byl hardcore hrac, tak jsem vyhledaval tuhy parby, ale tedka si pustim jednou za tejden Battlefield 2 a to mi staci... V tom je ten rozdil...
Memphis
0 0
reagovat
Tak tos jich asi moc neviděl.
555629
Tak tos jich asi moc neviděl.
0 0
reagovat
Neviděl jsem RPG, který by to nandalo Morrowindu/Oblivionu potažmo Falloutu....
555628
Neviděl jsem RPG, který by to nandalo Morrowindu/Oblivionu potažmo Falloutu....
0 0
reagovat
když si jednou za rok koupit hru, proč ne tu, kterou má polovina kamarádů a kterou můžeš v pohodě zahrát po lance nebo když přijdeš o půlnoci na Gamepark...

já se hádat nebudu, nejsem pařan, občas si pustim NFSU2 a párkrát do roka Modern Warfare přes LAN, ale to, co psal Fluke, mi přišlo trochu mimo.
555627
když si jednou za rok koupit hru, proč ne tu, kterou má polovina kamarádů a kterou můžeš v pohodě zahrát po lance nebo když přijdeš o půlnoci na Gamepark... já se hádat nebudu, nejsem pařan, občas si pustim NFSU2 a párkrát do roka Modern Warfare přes LAN, ale to, co psal Fluke, mi přišlo trochu mimo.
0 0
reagovat

Memphis

A co třeba DeusEx nebo Thief? Příběh jako řemen a o linearitě se mluvit nedalo vůbec.

Multiplayer je fajn, ale kupovat si kvůli pár novým mapám každý rok novou hry?
555626
A co třeba DeusEx nebo Thief? Příběh jako řemen a o linearitě se mluvit nedalo vůbec. Multiplayer je fajn, ale kupovat si kvůli pár novým mapám každý rok novou hry?
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Howgh to that my white brother;)
555625
Howgh to that my white brother*;)*
Memphis
0 0
reagovat
Já vám nevim, první dva Gotici sou dost lineární a sou stokrát lepší než trojka, která se snažila bejt nelineární a otevřená. Takže to nebude jenom v lineární/nelineární ?)
555624
Já vám nevim, první dva Gotici sou dost lineární a sou stokrát lepší než trojka, která se snažila bejt nelineární a otevřená. Takže to nebude jenom v lineární/nelineární *?)*
0 0
reagovat
jenže zapomínáte na to, že lineární hry si můžou dovolit lepší příběh a hustější atmosféru, proto byl Max Payne lepší, než všechny Doomy a Wolfensteini dohromady, proto byl Jedi Outcast lepší než Academy a proto se všechny CoDéčka tak dobře hrajou a na tech pět hodin nemaj konkurenci... ?)

(a navíc maj multiplayer, kterej hraje obrovská spousta lidí = větší hráčská základna, něco jako WoWko)
555623
jenže zapomínáte na to, že lineární hry si můžou dovolit lepší příběh a hustější atmosféru, proto byl Max Payne lepší, než všechny Doomy a Wolfensteini dohromady, proto byl Jedi Outcast lepší než Academy a proto se všechny CoDéčka tak dobře hrajou a na tech pět hodin nemaj konkurenci... *?)* (a navíc maj multiplayer, kterej hraje obrovská spousta lidí = větší hráčská základna, něco jako WoWko)
0 0
reagovat
Pravě proto mam rad STALKERA, Fallouta apd, protoze pak mam urcitou svobodu, nezto v CoD ani nemuzes otevrit dvere :D
555622
Pravě proto mam rad STALKERA, Fallouta apd, protoze pak mam urcitou svobodu, nezto v CoD ani nemuzes otevrit dvere *:D*
0 0
reagovat

Karbous

Tady je hlavně problém jak se to prodává, kolem CoD je obrovskej herní hoax, takže jakmile vyjde novej díl, tak nehráči a polohráči začnou nakupovat, protože to asi musí být nářez, když je to nejprodávanější. Další část prodejů, pak založí normální herní obec, která si hru koupí, zahraje, řekne si, že nic moc a prodá dál nebo hodí na poličku. Ale škoda už je udělaná, hru si koupili a Activision může říct, že hra je velmi oblíbená:)
555621
Tady je hlavně problém jak se to prodává, kolem CoD je obrovskej herní hoax, takže jakmile vyjde novej díl, tak nehráči a polohráči začnou nakupovat, protože to asi musí být nářez, když je to nejprodávanější. Další část prodejů, pak založí normální herní obec, která si hru koupí, zahraje, řekne si, že nic moc a prodá dál nebo hodí na poličku. Ale škoda už je udělaná, hru si koupili a Activision může říct, že hra je velmi oblíbená:)
Karbous
0 0
reagovat
Na jednu strane je pozitivní, že hráči stále touží po nelinearitě (viz obrovský úspěch GTA4 či nových Falloutů), na druhou stranu když pak vidím ty hausnumera prodejů 74. dílu CoD, je mu z to trochu smutno.
555620
Na jednu strane je pozitivní, že hráči stále touží po nelinearitě (viz obrovský úspěch GTA4 či nových Falloutů), na druhou stranu když pak vidím ty hausnumera prodejů 74. dílu CoD, je mu z to trochu smutno.
0 0
reagovat

vegasss7771

ale vážně, už se nauč vkládat linky. :D
555619
ale vážně, už se nauč vkládat linky. *:D*
vegasss7771
0 0
reagovat
Btw, lepší lineární hra - alespoň pro mě - než mapa, kde zabloudím a musím hledat kam mám jít půl hodiny.
555618
Btw, lepší lineární hra - alespoň pro mě - než mapa, kde zabloudím a musím hledat kam mám jít půl hodiny.
0 0
reagovat
Já teď pařím Fahrenheita a vtáhlo mě to pořádně..(kdyžtak se vyhněte spoilům:)))
555617
Já teď pařím Fahrenheita a vtáhlo mě to pořádně..(kdyžtak se vyhněte spoilům*:))*)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se