Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78261 - 78280 Napsat příspěvek

Luc44

Damn... dodneska jsem ten dil nevidel. :)
555772
Damn... dodneska jsem ten dil nevidel. :)
Luc44
0 0
reagovat
zahron: Zkus Lunu... Prej je taky digi a promítá také premiérově ;)...
555740
zahron: Zkus Lunu... Prej je taky digi a promítá také premiérově ;)...
0 0
reagovat
vZeč: Vždyť sem psal, že přesné ostření je v samotném standardu ;)...
555737
vZeč: Vždyť sem psal, že přesné ostření je v samotném standardu ;)...
0 0
reagovat
díky za vysvětlení, no vypadá to že v Ostravě si na harryho pottera pěkně počkám ...
Vzhledem k akci místního cinestaru :
Na představení Harry Potter a Relikvie smrti 1.díl promítaná v době od 17.11. do 24.11.2010, je možno vstupenku pouze zakoupit, nikoli rezervovat!
555736
díky za vysvětlení, no vypadá to že v Ostravě si na harryho pottera pěkně počkám ... Vzhledem k akci místního cinestaru : Na představení Harry Potter a Relikvie smrti 1.díl promítaná v době od 17.11. do 24.11.2010, je možno vstupenku pouze zakoupit, nikoli rezervovat!
0 0
reagovat
KARLOS: Promítač u digitálu ostřit nemusí vůbec ;) ten jen namačká playlist a pak si jde luštit křížovku
555735
KARLOS: Promítač u digitálu ostřit nemusí vůbec ;) ten jen namačká playlist a pak si jde luštit křížovku
0 0
reagovat
digi kopie neztrácí na kvalitě... Na začátku jsou si víceméně rovny, po měsíci v multiplexu je rozdíl však propasttný - žádné škrábance ani nečistoty, vysvícené barvy, snížené rozlišení. Tohle všechno je lae v prvním týdnu pasé. Může se ovšem objevit problém se zvukem, dd z filmu rádo vypadáva už po několika projekcích (vypadává do sterea a jde to poznat takovým tím lupnutím). Digi se bude držet pořád stejně, navíc je u ní minimální riziko, že by promítač špatně zaostřil a obraz byl máznutý (přesné osttření je už v základu DCI)...
555733
digi kopie neztrácí na kvalitě... Na začátku jsou si víceméně rovny, po měsíci v multiplexu je rozdíl však propasttný - žádné škrábance ani nečistoty, vysvícené barvy, snížené rozlišení. Tohle všechno je lae v prvním týdnu pasé. Může se ovšem objevit problém se zvukem, dd z filmu rádo vypadáva už po několika projekcích (vypadává do sterea a jde to poznat takovým tím lupnutím). Digi se bude držet pořád stejně, navíc je u ní minimální riziko, že by promítač špatně zaostřil a obraz byl máznutý (přesné osttření je už v základu DCI)...
0 0
reagovat

zahron

To první je promítání v digitální kvalitě, tzn. žádné nežádoucí artefakty či roztřesený obraz, který se občas u analogové promítačky s klasickým filmovým pásem vyskytuje. Pokud máš na výběr, tak ber digital, tím nic nezkazíš ?)
555731
To první je promítání v digitální kvalitě, tzn. žádné nežádoucí artefakty či roztřesený obraz, který se občas u analogové promítačky s klasickým filmovým pásem vyskytuje. Pokud máš na výběr, tak ber digital, tím nic nezkazíš *?)*
zahron
0 0
reagovat
zahron: já mám pocit, že snad žádný, ale úplně jistý si tím nejsem:)
555729
zahron: já mám pocit, že snad žádný, ale úplně jistý si tím nejsem*:)*
0 0
reagovat
imf ve víkendu na téma Brigitte Nielsen :D
555728
imf ve víkendu na téma Brigitte Nielsen *:D*
0 0
reagovat

HP

Harry Potter a Relikvie smrti - Část 1 (Digital) dab.
Harry Potter a Relikvie smrti - Část 1 dab.

Můžetě mě ( jako lajkovi ) prosimvás vysvětlit jaký je mezi tím rozdíl ? :D
555726
Harry Potter a Relikvie smrti - Část 1 (Digital) dab. Harry Potter a Relikvie smrti - Část 1 dab. Můžetě mě ( jako lajkovi ) prosimvás vysvětlit jaký je mezi tím rozdíl ? *:D*
HP
0 0
reagovat
podzimator: Jj. Posledních pár let mě moc her neoslovilo, takže už skoro nehraju, ale s Timesplitters 2... to byly časy. Stovky hodin s přáteli na multiplayeru. :+
555718
podzimator: Jj. Posledních pár let mě moc her neoslovilo, takže už skoro nehraju, ale s Timesplitters 2... to byly časy. Stovky hodin s přáteli na multiplayeru. *:+*
0 0
reagovat
Pamatuji, na PS2 to snad koncilo trojkou, ale treba se nekdy dockame pokracovani link
555709
Pamatuji, na PS2 to snad koncilo trojkou, ale treba se nekdy dockame pokracovani http://games.tiscali.cz/tema/britsky-crytek-zkousi-ozivit-serii-timesplitters-54086
0 0
reagovat

terminator007

Souhlas.

Jinak, pamatujete někdo TimeSplitters? Kam se na to hrabou dnešní FPS...
555704
Souhlas. Jinak, pamatujete někdo TimeSplitters? Kam se na to hrabou dnešní FPS...
terminator007
0 0
reagovat
Ja zkousel oba fotbaly na PS3 a musim rici, ze me teda FIFA moc nebavila a radsi jsem si pustil PES...
555703
Ja zkousel oba fotbaly na PS3 a musim rici, ze me teda FIFA moc nebavila a radsi jsem si pustil PES...
0 0
reagovat

nejreálnější airsoft karabina aktuálně na trhu

Magpul PTS Masada ACR
Nejedná se o číňana ale o skutečný výrobek made in magpul, kdy firma vyrábí jak real, tak airstoft, který vydělává více:). Výsledek odpovídá kvalitě, ovšem odráží se i v ceně. p.s.: novinka z 12.11.10

555700
[link="http://www.anareus.cz/detail.php?id=4097"]Magpul PTS Masada ACR[/link] Nejedná se o číňana ale o skutečný výrobek made in magpul, kdy firma vyrábí jak real, tak airstoft, který vydělává více:). Výsledek odpovídá kvalitě, ovšem odráží se i v ceně. p.s.: novinka z 12.11.10
nejreálnější airsoft karabina aktuálně na trhu
0 0
reagovat
FIFA sme hrali predevcirem s kamosema v sesti a z tech her co sme zlity hrali nas bavila nejmin :D
555697
FIFA sme hrali predevcirem s kamosema v sesti a z tech her co sme zlity hrali nas bavila nejmin *:D*
0 0
reagovat

Vincet

Zalezi o jake verzi mluvis. Jestli na PC, tak tam jednoznacne PES, protoze FIFA 11 na PC je FIFA 10 na konzole a tu uz nemusim. Na xboxu, kdyz se k nemu dostanu, davam prednost FIFE.
555695
Zalezi o jake verzi mluvis. Jestli na PC, tak tam jednoznacne PES, protoze FIFA 11 na PC je FIFA 10 na konzole a tu uz nemusim. Na xboxu, kdyz se k nemu dostanu, davam prednost FIFE.
Vincet
0 0
reagovat

popik

FIFA tento rok hratelnostne rozsekala PES na kousicky 8)
555694
FIFA tento rok hratelnostne rozsekala PES na kousicky *8)*
popik
0 0
reagovat
K tý diskuzi ohledně her.. od tý doby co vyšla FIFA 11 tak nic jinýho nehraju v podstatě.. jak jste na tom vy? :)
555693
K tý diskuzi ohledně her.. od tý doby co vyšla FIFA 11 tak nic jinýho nehraju v podstatě.. jak jste na tom vy? *:)*
0 0
reagovat
Proč Buzz Rakeťák nemluví s lidmi, když neví, že je hračka? :))
555689
Proč Buzz Rakeťák nemluví s lidmi, když neví, že je hračka? *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se