Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78121 - 78140 Napsat příspěvek
Musí samozřejmě vyhovovat i další parametry: formát a datová velikost.
556283
Musí samozřejmě vyhovovat i další parametry: formát a datová velikost.
0 0
reagovat
no veď presne také rozmery aj mám, nechápem tomu
556282
no veď presne také rozmery aj mám, nechápem tomu
0 0
reagovat
Změna ikonky (formát jpg/gif, rozměry 40*50px přesně, max. 8kB)
556281
Změna ikonky (formát jpg/gif, rozměry 40*50px přesně, max. 8kB)
0 0
reagovat

had89

Musí mít taky max. 4 kB nebo tak nějak.
556280
Musí mít taky max. 4 kB nebo tak nějak.
had89
0 0
reagovat
a4am: Psycholog by ti povedal, ze tolko omylov neni nahoda.:))
556274
a4am: Psycholog by ti povedal, ze tolko omylov neni nahoda.*:))*
0 0
reagovat
ako si mám zmeniť ikonku? upravil som ju do rozmerov aké treba ale nenačítalo mi ju
556273
ako si mám zmeniť ikonku? upravil som ju do rozmerov aké treba ale nenačítalo mi ju
0 0
reagovat
Omlouvám se ale mám větší off topic, ale jsme zoufalý a alespoň okrajově to souvisí s filmem (psal jsem o Jasném/Ažpřijde kocour/gender-feministická teorie).

Měl jsem text, omylem smazal, omylem dal uložit a omylem zavřel. Je nějaká možnost text vrátit? Je možnost ho najít někde na disku? Měl jsem šest tisíc znaků a představa dalších 6000 potřebných mě ubíjela, představa celkových 12 000 do neděle me ubije stoprocentně:/

Děkuji za každou případnou pomoc, kdyžtak do vzkazníku.
556267
Omlouvám se ale mám větší off topic, ale jsme zoufalý a alespoň okrajově to souvisí s filmem (psal jsem o Jasném/Ažpřijde kocour/gender-feministická teorie). Měl jsem text, omylem smazal, omylem dal uložit a omylem zavřel. Je nějaká možnost text vrátit? Je možnost ho najít někde na disku? Měl jsem šest tisíc znaků a představa dalších 6000 potřebných mě ubíjela, představa celkových 12 000 do neděle me ubije stoprocentně:/ Děkuji za každou případnou pomoc, kdyžtak do vzkazníku.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Taky príma, když usoudí, že to nikdo nemohl přežít a vykašlou se na to.
556264
Taky príma, když usoudí, že to nikdo nemohl přežít a vykašlou se na to.
Ravenhorn
0 0
reagovat
st39.6: jop, pravdu máš;)
556261
st39.6: jop, pravdu máš;)
0 0
reagovat
spis naopak, ne? ;)
556260
spis naopak, ne? ;)
0 0
reagovat
Bosákova slabší chvilka: link :D
556259
Bosákova slabší chvilka: http://www.youtube.com/watch?v=0BLTcKys0GE *:D*
0 0
reagovat

Smutná zpráva

556247
[link="http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/217649-novozelandskym-dolem-otrasl-druhy-vybuch-uvizli-hornici-prohlaseni-za-mrtve.html"]linkl[/link]
Smutná zpráva
0 0
reagovat

Pája

parádní... jinak taky vám přijde že to psycho vypadá spíš jako 60 sekund? Já jsem to v tom viděl ve zlomku sekundy a pak čtu že psycho... ehm:D
556239
parádní... jinak taky vám přijde že to psycho vypadá spíš jako 60 sekund? Já jsem to v tom viděl ve zlomku sekundy a pak čtu že psycho... ehm*:D*
Pája
0 0
reagovat

krajec

Tady je ozvučení Pottera hodně dobrý, takže to vidím na problém spíš v Česku.

btw. Na začátku filmu jsem si říkal, co tam dělá KARLOS:D
556237
Tady je ozvučení Pottera hodně dobrý, takže to vidím na problém spíš v Česku. btw. Na začátku filmu jsem si říkal, co tam dělá KARLOS*:D*
krajec
0 0
reagovat
Pája: TIpy na výplach kdyžtak do vzkazníku 8)
556227
Pája: TIpy na výplach kdyžtak do vzkazníku *8)*
0 0
reagovat
Pája=): Hoooodně dobrý, napoprvní sem to projel a tipoval, napodruhý sem už četl ;)... A u něčeho sem fakt nevěděl, dokud mi to neprozradila nápověda. Ale zatraceně přesně to vždycky sedělo ;)...
Favoriti - určitě Sněhurka (tu sem koumal snad nejdéle), pomeranč, ET (ten byl jasnej ;), střihoruký edvard (velice originální, nedocvaklo), JP a Titanic (u obou teda dost těžké, u parku by sem nepochopil bez nápovědy vůbec:D a titanic zase primitivně jednoduché - a v tom byla síla)
556224
Pája=): Hoooodně dobrý, napoprvní sem to projel a tipoval, napodruhý sem už četl ;)... A u něčeho sem fakt nevěděl, dokud mi to neprozradila nápověda. Ale zatraceně přesně to vždycky sedělo ;)... Favoriti - určitě Sněhurka (tu sem koumal snad nejdéle), pomeranč, ET (ten byl jasnej ;), střihoruký edvard (velice originální, nedocvaklo), JP a Titanic (u obou teda dost těžké, u parku by sem nepochopil bez nápovědy vůbec:D a titanic zase primitivně jednoduché - a v tom byla síla)
0 0
reagovat

Pája=)

AWESOME ! ! !
Jsem docela musel hádat. Až pak jsem si všimnul, že to tam je dole napsaný!
556222
AWESOME ! ! ! Jsem docela musel hádat. Až pak jsem si všimnul, že to tam je dole napsaný!
Pája=)
0 0
reagovat

Pája

Geniální!!!
556216
Geniální!!!
Pája
0 0
reagovat

vrbst, speta.jr

Taky, taky....on vůbec ten film má geniální audio. Oproti tomu Ozvučení Pottera těžké zklamání.
556211
Taky, taky....on vůbec ten film má geniální audio. Oproti tomu Ozvučení Pottera těžké zklamání.
vrbst, speta.jr
0 0
reagovat

Pája

To je super :+
556210
To je super *:+*
Pája
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se