Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78161 - 78180 Napsat příspěvek

Bachy

Tak neco na poskadleni, ja mam skolu nejdrive ve 12:D, ale pristi semestr to bude taky ranni vstavani na 7 a na 8.:-
556106
Tak neco na poskadleni, ja mam skolu nejdrive ve 12*:D*, ale pristi semestr to bude taky ranni vstavani na 7 a na 8.*:-*
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

na 7:30, hodka a půl podnikání a pak hned tříhodinovka psychologie a sociologie podnikání, na to si člověk těžko zvyká, ale je to tvrdý náraz !! :D

add cinestar ... 3D základ 199,- studenti 179,-
Jo a taky cinestar přestal hrát HP digitálně ve večerních hodinách, poslední představení je 18:45 :- ( Ostrava )
556107
na 7:30, hodka a půl podnikání a pak hned tříhodinovka psychologie a sociologie podnikání, na to si člověk těžko zvyká, ale je to tvrdý náraz !! *:D* add cinestar ... 3D základ 199,- studenti 179,- Jo a taky cinestar přestal hrát HP digitálně ve večerních hodinách, poslední představení je 18:45 *:-* ( Ostrava )
Bachy
0 0
reagovat

Macejko

v klidu, je to recese... ale některý články tam stojej zato :D
556105
v klidu, je to recese... ale některý články tam stojej zato *:D*
Macejko
0 0
reagovat
Zvykejte si hošani. Já mám školu na 7:15 třikrát týdně (bohužel to jsou jen cvika, který se nedaj vynechat) a zbylý dva dny jsem od 7 v práci. Při hodinovým dojíždění do Ovy to člověka moc nepotěší
556104
Zvykejte si hošani. Já mám školu na 7:15 třikrát týdně (bohužel to jsou jen cvika, který se nedaj vynechat) a zbylý dva dny jsem od 7 v práci. Při hodinovým dojíždění do Ovy to člověka moc nepotěší
0 0
reagovat

okkac

Já to mám taky 2x týdně, ale bolí to neskutečně. Jasný no, já pracuju většinou doma, tak tohle úplně neznám.
556103
Já to mám taky 2x týdně, ale bolí to neskutečně. Jasný no, já pracuju většinou doma, tak tohle úplně neznám.
okkac
0 0
reagovat

Bachy

Jo 2x týdne, ale už jsem si zvykl, i když v zimě je to těžší. Jinak, když člověk maká a chodí na 7:00 nebo ještě lépe na 6:00, tak to zpětně oceníš. A u nás je to od 7:15:)
556101
Jo 2x týdne, ale už jsem si zvykl, i když v zimě je to těžší. Jinak, když člověk maká a chodí na 7:00 nebo ještě lépe na 6:00, tak to zpětně oceníš. A u nás je to od 7:15*:)*
Bachy
0 0
reagovat
Sakra vstáváte někdo na hodiny od 7:30? Mně to zabíjí a to na vejšce nejsem prvním rokem.
556100
Sakra vstáváte někdo na hodiny od 7:30? Mně to zabíjí a to na vejšce nejsem prvním rokem.
0 0
reagovat
A hlavně to video je od Gizmonda, nevím, proč by uváděli fake videa.

Dneska jsem v obchodě potkal i Kinect Animals, je to fakt roztomilý, ale vůbec se to divně ovládá, mávám rukou a něco dělám na obrazovce, ale vůbec z toho nemám takovej pocit, žádnej feedback. Trochu nepříjemný mi to přijde.
556099
A hlavně to video je od Gizmonda, nevím, proč by uváděli fake videa. Dneska jsem v obchodě potkal i Kinect Animals, je to fakt roztomilý, ale vůbec se to divně ovládá, mávám rukou a něco dělám na obrazovce, ale vůbec z toho nemám takovej pocit, žádnej feedback. Trochu nepříjemný mi to přijde.
0 0
reagovat
WTF dňa, týždňa, mesiaca, roka a možno aj dekády :D
link
556098
WTF dňa, týždňa, mesiaca, roka a možno aj dekády *:D* http://feministky.cz/dnes-jsem-videla-muzsky-penis
0 0
reagovat
No ale aby skoro vyhrál bez hnutí prstem, to je trochu moc i na děti.
556097
No ale aby skoro vyhrál bez hnutí prstem, to je trochu moc i na děti.
0 0
reagovat
To záleží na hře - podobnou drobnou "asistenci při řízení" dělají arkádové hry na pc, obzvlášť ty víc pro děti... a je celkem pochopitelné že na něco tak pitomého jako Kinect to bude jen a jen výraznější :))
556096
To záleží na hře - podobnou drobnou "asistenci při řízení" dělají arkádové hry na pc, obzvlášť ty víc pro děti... a je celkem pochopitelné že na něco tak pitomého jako Kinect to bude jen a jen výraznější *:))*
0 0
reagovat
Fake to není, protože Kinect dělá během hraní fotky, které na konci ukáže a on na všech opravdu jen sedí.
556095
Fake to není, protože Kinect dělá během hraní fotky, které na konci ukáže a on na všech opravdu jen sedí.
0 0
reagovat
podle mě je to prostě náhodnej sedící týpek, a hraje to někdo jinej... alespon co sem zkousel v datartu, tak takhle to fakt nefunguje
556061
podle mě je to prostě náhodnej sedící týpek, a hraje to někdo jinej... alespon co sem zkousel v datartu, tak takhle to fakt nefunguje
0 0
reagovat

Fluke

Kinect :D Ale tak mlže to bejt klidně fake, i když bych se nedivil, kdyby nebyl.
556060
Kinect :D Ale tak mlže to bejt klidně fake, i když bych se nedivil, kdyby nebyl.
Fluke
0 0
reagovat
Jak chtějí dostat lidi do kin, když stále zdražují? Tady v centru Aberdeenu máme menší kino (asi jako Slováč) a běžná cena je 3,5 libry za film, pro studenta (ke všemu dostanete ještě slevu na další návštěvu, takže platíte 3,5 jen poprvé). Dospělej je za 4,80,- ale tady je to při místních platech směšná cena. A ještě ke všemu dostanete zvuk lepší, než kdekoliv v Praze.
A popcorn/cola tu v podstatě stojí podobně jako byste si ji koupili jinde v obchodě, navíc tu máte i automaty.

Takže si fakt říkám, co chtějí česká kina s tímhle přístupem dokázat.
556094
Jak chtějí dostat lidi do kin, když stále zdražují? Tady v centru Aberdeenu máme menší kino (asi jako Slováč) a běžná cena je 3,5 libry za film, pro studenta (ke všemu dostanete ještě slevu na další návštěvu, takže platíte 3,5 jen poprvé). Dospělej je za 4,80,- ale tady je to při místních platech směšná cena. A ještě ke všemu dostanete zvuk lepší, než kdekoliv v Praze. A popcorn/cola tu v podstatě stojí podobně jako byste si ji koupili jinde v obchodě, navíc tu máte i automaty. Takže si fakt říkám, co chtějí česká kina s tímhle přístupem dokázat.
0 0
reagovat

Disk

ne Grammy, ale American Music Awards ;)

ne, že by aspoň jedno mělo nějakou vypovídací hodnotu...
556093
ne Grammy, ale American Music Awards *;)* ne, že by aspoň jedno mělo nějakou vypovídací hodnotu...
Disk
0 0
reagovat
link no není ten kinect báječnej? hraje i za vás:D
556092
http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo&feature=youtu.be no není ten kinect báječnej? hraje i za vás*:D*
0 0
reagovat
Do cinestaru už nikdy netáhnu takhle dlouhý reklamy nebyly ani na nově ve své největší slávě
556091
Do cinestaru už nikdy netáhnu takhle dlouhý reklamy nebyly ani na nově ve své největší slávě
0 0
reagovat
A když už je řeč o Justinu Bieberovi, tak tento klon Pavla Horňáka z noci na dnešek získal čtyři ceny Grammy včetně té za nejlepšího zpěváka roku. Konec světa se blíží. 8):-
556090
A když už je řeč o Justinu Bieberovi, tak tento klon Pavla Horňáka z noci na dnešek získal čtyři ceny Grammy včetně té za nejlepšího zpěváka roku. Konec světa se blíží. *8)**:-*
0 0
reagovat
Cinestar mě se svojí cenovou politikou pěkně sere, ale jelikož v současnosti pořád běží O2 extra za 89 tak mě ty jejich čachry zatím až tak moc netankují. Každopádně až tahle akce skončí začnu svou účast radikálně omezovat.

Paradoxní je, že většina nových dvd jde na trh za 200 - 300, tak to už je fakt lepší koupit dvd, když si to na velký LCD s domácím kinem přehraju v podobný kvalitě
556089
Cinestar mě se svojí cenovou politikou pěkně sere, ale jelikož v současnosti pořád běží O2 extra za 89 tak mě ty jejich čachry zatím až tak moc netankují. Každopádně až tahle akce skončí začnu svou účast radikálně omezovat. Paradoxní je, že většina nových dvd jde na trh za 200 - 300, tak to už je fakt lepší koupit dvd, když si to na velký LCD s domácím kinem přehraju v podobný kvalitě
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se