Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77081 - 77100 Napsat příspěvek
zahron: :D
559133
zahron: *:D*
0 0
reagovat

Zvířecí Inception

text_odkazu

teď by měl odkaz fungovat .. :D
559135
[link="http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/zvireci-inception"]text_odkazu[/link] teď by měl odkaz fungovat .. *:D*
Zvířecí Inception
0 0
reagovat
zahron: Ten odkaz ti nějak nefunguje.
559136
zahron: Ten odkaz ti nějak nefunguje.
0 0
reagovat
popicek: Tak to je přesné. :D
559131
popicek: Tak to je přesné. *:D*
0 0
reagovat

Oscarovej film

559130
http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/trailer-k-filmu-ktery-by-ziskal-vsechny-oscary *:D*
Oscarovej film
0 0
reagovat
Celej tenhle způsob kritiky je nesmyslnej - Cameronův rukopis je jasne patrnej i v Avataru, jak filmová řeč, tak témata. To, že je to v rodinným baleníá je věc druhá a se samotným CGI nemá nic společnýho. Jenže kdo chce psa bít...
559129
Celej tenhle způsob kritiky je nesmyslnej - Cameronův rukopis je jasne patrnej i v Avataru, jak filmová řeč, tak témata. To, že je to v rodinným baleníá je věc druhá a se samotným CGI nemá nic společnýho. Jenže kdo chce psa bít...
0 0
reagovat
Nějak ti to nesedí zrovna Titanik je snad největší pocta klasické blockbusterové filmařině co znám. CGI je tam opravdu dávkováno jen VELMI rozvážně. Kritika CGI u Avataru je zcela k smíchu. Celkově bych řekl, že Cameron jako jeden z mála CGI ovládá a když jej použije, tak velmi smysluplně. Tamahori nebo Jackson s ním mají mnohem větší problémy, ale kdo má hůl Camerona si vždycky najde, že?;)
559127
Nějak ti to nesedí zrovna Titanik je snad největší pocta klasické blockbusterové filmařině co znám. CGI je tam opravdu dávkováno jen VELMI rozvážně. Kritika CGI u Avataru je zcela k smíchu. Celkově bych řekl, že Cameron jako jeden z mála CGI ovládá a když jej použije, tak velmi smysluplně. Tamahori nebo Jackson s ním mají mnohem větší problémy, ale kdo má hůl Camerona si vždycky najde, že?*;)*
0 0
reagovat
Umřel režisér Bullitova případu Peter Yates... R.I.P.
559126
Umřel režisér Bullitova případu Peter Yates... R.I.P.
0 0
reagovat

st39.6

Z mé strany neštastná věta, um Camerona více vyniká v jeho prvních filmech, než v posledních dvou. Přeci jen právě jisté technické omezení, nutí režiséra více přemýšlet nad jednotlivými záběry a více šetřit s "cool" záběry. Pravě přemíra CGI nejvíce zastíra Cameronův osobitý rukopis. Samo mladším divákům to nevadí, ti co něco pamatují si jen povzdechnou.

559092
Z mé strany neštastná věta, um Camerona více vyniká v jeho prvních filmech, než v posledních dvou. Přeci jen právě jisté technické omezení, nutí režiséra více přemýšlet nad jednotlivými záběry a více šetřit s "cool" záběry. Pravě přemíra CGI nejvíce zastíra Cameronův osobitý rukopis. Samo mladším divákům to nevadí, ti co něco pamatují si jen povzdechnou.
st39.6
0 0
reagovat
Na řešení takových věcí (flame over and over again) je tu třeba ten chat 8)
559095
Na řešení takových věcí (flame over and over again) je tu třeba ten chat *8)*
0 0
reagovat
Teď jsem si to konečně dočetl a tu Civalovo poznámku jsem pochopil hned napoprvý.. Ale dobrý, takových příspěvků prakticky dokola o ničem8)
559124
Teď jsem si to konečně dočetl a tu Civalovo poznámku jsem pochopil hned napoprvý.. Ale dobrý, takových příspěvků prakticky dokola o ničem*8)*
0 0
reagovat
"u avataru mi vadi premira CGI" .... to je krasna veta. asi tak stejne smysluplna jako "u lviho krale mi vadi premira kreslenych zaberu".
tahle vase zacarovana diskuze je pekne o nicem, druhej den prichazim do kecarny plny tech samejch prispevku. ti dva-tri uzivatele, kteri si mysli, ze by bez jejich smysluplnych komentaru tenhle web neexistoval (ano, sarkasmus), by si konecne mohli uvedomit, o cem byla Civalova pripominka a prestat do nej rejt - jemu pak uz nic jinyho nez dokola odpovidat na to samy nezbejva. je to otravny pro vsechny :-
559118
"u avataru mi vadi premira CGI" .... to je krasna veta. asi tak stejne smysluplna jako "u lviho krale mi vadi premira kreslenych zaberu". tahle vase zacarovana diskuze je pekne o nicem, druhej den prichazim do kecarny plny tech samejch prispevku. ti dva-tri uzivatele, kteri si mysli, ze by bez jejich smysluplnych komentaru tenhle web neexistoval (ano, sarkasmus), by si konecne mohli uvedomit, o cem byla Civalova pripominka a prestat do nej rejt - jemu pak uz nic jinyho nez dokola odpovidat na to samy nezbejva. je to otravny pro vsechny *:-*
0 0
reagovat
Kdyby byl Tolkien mistrem jen tvorby jazykovědectví a mytologie, tak by byl Pán Prstenů nezfilmovatelný jako velký blockbuster pro masy. Síla je v příběhu:) (od zajímavých postav, po formu - putování/společenstvo, rozdělení linie v putování a pronásledování/dvě věže, později v bitky a putování/návrat krále).
559116
Kdyby byl Tolkien mistrem jen tvorby jazykovědectví a mytologie, tak by byl Pán Prstenů nezfilmovatelný jako velký blockbuster pro masy. Síla je v příběhu:) (od zajímavých postav, po formu - putování/společenstvo, rozdělení linie v putování a pronásledování/dvě věže, později v bitky a putování/návrat krále).
0 0
reagovat

Kouno

Ok, měl jsem tam dopsat to myšlené "v prvé řadě". Jistě že byl i velice dobrý spisovatel, ale prim v jeho díle jednoznačně má tvorba samotného prostředí a jeho komplexní historie, mytologie a jazyků - nikoli běžné zakládní prvky knihy jako příběh, dialogy atp.
559114
Ok, měl jsem tam dopsat to myšlené "v prvé řadě". Jistě že byl i velice dobrý spisovatel, ale prim v jeho díle jednoznačně má tvorba samotného prostředí a jeho komplexní historie, mytologie a jazyků - nikoli běžné zakládní prvky knihy jako příběh, dialogy atp.
Kouno
0 0
reagovat
Kouno: Tolkien je naprosto skvělej spisovatel o tom není pochyb.
559113
Kouno: Tolkien je naprosto skvělej spisovatel o tom není pochyb.
0 0
reagovat
HAL
Nesouhlas je v tom, že podle mě Tolkien byl výborněj spisovatel, nikoli jen jazykovědec...
559111
[b]HAL[/b] Nesouhlas je v tom, že podle mě Tolkien byl výborněj spisovatel, nikoli jen jazykovědec...
0 0
reagovat
verbst: Žádnej. Ty věty by mi přišly nemístný i u pana prezidenta. Ale koneckonců osobní otázky pseudorecenzentství a recenzentů, co nic neudělali, jsi vytáhl ty s Cainem. Ale už jsme to uzavřeli...
559112
verbst: Žádnej. Ty věty by mi přišly nemístný i u pana prezidenta. Ale koneckonců osobní otázky pseudorecenzentství a recenzentů, co nic neudělali, jsi vytáhl ty s Cainem. Ale už jsme to uzavřeli...
0 0
reagovat
Teda ne nerespektuju, ale nesdílím... Sorry...
559104
Teda ne nerespektuju, ale nesdílím... Sorry...
0 0
reagovat

Cival, xxENDxx

Ale mě šlo spíš o to, že jakej je rozdíl mezi mnou, kterej nic nenatočil a mezi váma, kteří jste nic nenatočili a skrýváte se za slovy publicistika...

Už?

A to "no offense" tam bylo míněno vážně!
Civale, jseš totiž jeden z mála tady z webu, se kterýma se většinou shodnu a kteří jsou ochotni diskutovat, a ne se hned ohánět tím, že jsem debil, ignorant, blbeček apod. když hned nerespektuju jejich názor. Potažmo když napíšu svůj.
559103
Ale mě šlo spíš o to, že jakej je rozdíl mezi mnou, kterej nic nenatočil a mezi váma, kteří jste nic nenatočili a skrýváte se za slovy publicistika... Už? A to "no offense" tam bylo míněno vážně! Civale, jseš totiž jeden z mála tady z webu, se kterýma se většinou shodnu a kteří jsou ochotni diskutovat, a ne se hned ohánět tím, že jsem debil, ignorant, blbeček apod. když hned nerespektuju jejich názor. Potažmo když napíšu svůj.
Cival, xxENDxx
0 0
reagovat
Memphis : Ale jeho filmy se mi líbí, hlavně Dogma. ;)
559101
Memphis : Ale jeho filmy se mi líbí, hlavně Dogma. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se