Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77121 - 77140 Napsat příspěvek
Vardant: Kupuju!

Ad místní bitvy: LOTR/Zaklínač - četl jsem oboje a ač mě Zaklínač v době čtení bavil více, vrátil jsem se jen k Lotrovi, zaklínače podruhé číst nepotřebuju. LOTR je pro mě důležitější a osobnější knížkou. Moc se mi nelíbí názory, že Tolkien není spisovatel, ale to se mi nelíbí názorů a co s tím nadělám:)

K Star Wars - Kritiku beru vcelku jako oprávněnou (místní, ne od toho psychopata, kde jsem se ale dobře pobavil). Když někdo dělá pokračování filmu, tak na sebe prostě bere odpovědnost toho, že může zprznit kult a je jedno jestli to je sám autor prvních dílů nebo nový rejža.
559078
Vardant: Kupuju! Ad místní bitvy: LOTR/Zaklínač - četl jsem oboje a ač mě Zaklínač v době čtení bavil více, vrátil jsem se jen k Lotrovi, zaklínače podruhé číst nepotřebuju. LOTR je pro mě důležitější a osobnější knížkou. Moc se mi nelíbí názory, že Tolkien není spisovatel, ale to se mi nelíbí názorů a co s tím nadělám*:)* K Star Wars - Kritiku beru vcelku jako oprávněnou (místní, ne od toho psychopata, kde jsem se ale dobře pobavil). Když někdo dělá pokračování filmu, tak na sebe prostě bere odpovědnost toho, že může zprznit kult a je jedno jestli to je sám autor prvních dílů nebo nový rejža.
0 0
reagovat
RIP Juan Piquer Simon :- Reziser mojho najoblubenejsieho slasher trashu...
559077
RIP Juan Piquer Simon *:-* Reziser mojho najoblubenejsieho slasher trashu...
0 0
reagovat
Datart vidí do budoucnosti

link
559076
Datart vidí do budoucnosti http://i51.tinypic.com/2igbte1.png
0 0
reagovat

Gonzi

Este raz a snad naposledy. Tie hystericke kritiky su ekvivalentom voci velkym ocakavaniam a chapem ich. Nic to nemeni na tom, ze ich kriticke hodnotenie tych filmov je namieste. Proste okrem akcnych scen je to nuda, ved tam vkuse len nevzrusene kecaju na gauci alebo pri chodzi pred zelenym pozadim o nudnych veciach. Teba fakt ten pribeh strhol? Pri povodnej trilogii sa mi slovo "nuda" nevynaralo ani pri scenach, kedy sa len keca, pretoze to malo bud naboj, vyznamne to posuvalo postavy ci dej, alebo sa to dialo za vzrusujucich okolnosti. V novej trilogii je to len vata, pri ktorej sa hniezdim v kresle a cakam na akciu. Cele zle.
559073
Este raz a snad naposledy. Tie hystericke kritiky su ekvivalentom voci velkym ocakavaniam a chapem ich. Nic to nemeni na tom, ze ich kriticke hodnotenie tych filmov je namieste. Proste okrem akcnych scen je to nuda, ved tam vkuse len nevzrusene kecaju na gauci alebo pri chodzi pred zelenym pozadim o nudnych veciach. Teba fakt ten pribeh strhol? Pri povodnej trilogii sa mi slovo "nuda" nevynaralo ani pri scenach, kedy sa len keca, pretoze to malo bud naboj, vyznamne to posuvalo postavy ci dej, alebo sa to dialo za vzrusujucich okolnosti. V novej trilogii je to len vata, pri ktorej sa hniezdim v kresle a cakam na akciu. Cele zle.
Gonzi
0 0
reagovat

HAL

20 tisíc mil pod mořem je místama nehorázná nuda, Anna Kareninová je skoro celá nehorázná nuda. Tak to u velkých knih bývá... :D
559070
20 tisíc mil pod mořem je místama nehorázná nuda, Anna Kareninová je skoro celá nehorázná nuda. Tak to u velkých knih bývá... *:D*
HAL
0 0
reagovat
Já osobně si myslím, že nemá smysl se hádat, každý SW hodnotí jinak, ultra fanoušci původní trilogie jsou často magoři a tak bych jejich odsuzování té nové, moc nebral vážně. Mě se třeba epizoda III velmi líbí ale skrytou hrozbu, považuji za asi největší zklamání které jsem zažil, klony útočí už jsou ale zase o hodně lepší. Co se týká LOTRa tak to je pro mě tak trochu srdcovka, celou trilogii jsem četl v knižní podobě, ještě před vznikem prvního filmu a upřímně filmy si mě získali i přesto, že jsem si hodně věcí (vymítání kraje mi tam hodně chybí atd...) představoval jinak.
559069
Já osobně si myslím, že nemá smysl se hádat, každý SW hodnotí jinak, ultra fanoušci původní trilogie jsou často magoři a tak bych jejich odsuzování té nové, moc nebral vážně. Mě se třeba epizoda III velmi líbí ale skrytou hrozbu, považuji za asi největší zklamání které jsem zažil, klony útočí už jsou ale zase o hodně lepší. Co se týká LOTRa tak to je pro mě tak trochu srdcovka, celou trilogii jsem četl v knižní podobě, ještě před vznikem prvního filmu a upřímně filmy si mě získali i přesto, že jsem si hodně věcí (vymítání kraje mi tam hodně chybí atd...) představoval jinak.
0 0
reagovat

Kouno

A kde je ten nesouhlas? ;)
559068
A kde je ten nesouhlas? *;)*
Kouno
0 0
reagovat
HAL
Dovolím si malinko nesouhlasit. Hobit je sice nejčtivější, ale taky celá trilogie Pána Prstenů je (snad až na úsek o Tumu Bombadilovi, který děj nikam neposouvá a proto byl taky z filmu vynechanej) hodně čtivá. Jen není tak lehko skousnutelná pro nenáročné čtenáře.
559066
[b]HAL[/b] Dovolím si malinko nesouhlasit. Hobit je sice nejčtivější, ale taky celá trilogie Pána Prstenů je (snad až na úsek o Tumu Bombadilovi, který děj nikam neposouvá a proto byl taky z filmu vynechanej) hodně čtivá. Jen není tak lehko skousnutelná pro nenáročné čtenáře.
0 0
reagovat

Karbous

Přesně, Tolkien byl jazykovědec, nikoli spisovatel... což je na těch knihách velmi poznat :)
(btw nejčtivější a dějově nejdynamičtější od Tolkiena je právě Hobit, tzn ti co na LotRa kvůli tomuto nejvíc nadávají by se právě na Hobita měli nejvíc těšit)

Gorecki
Závidím :)):+
559063
Přesně, Tolkien byl jazykovědec, nikoli spisovatel... což je na těch knihách velmi poznat :) (btw nejčtivější a dějově nejdynamičtější od Tolkiena je právě Hobit, tzn ti co na LotRa kvůli tomuto nejvíc nadávají by se právě na Hobita měli nejvíc těšit) [b]Gorecki[/b] Závidím *:))**:+*
Karbous
0 0
reagovat

Gorecki

promrhaný potenciál má mnoho filmů... já chápu, že to u hvězdných válek zamrzí, jen říkám, že to pak není objektivní hodnocení... že je to vůči staré trilogii sra*ka nikomu neberu, ale že je to obecně koukatelné, při nejhorším průměrné filmové dílo je prostě fakt.

Prostě je rozdíl říct "sakra špatné hvězdné války" a "sakra špatný film" - né, není to synonymum.
559062
promrhaný potenciál má mnoho filmů... já chápu, že to u hvězdných válek zamrzí, jen říkám, že to pak není objektivní hodnocení... že je to vůči staré trilogii sra*ka nikomu neberu, ale že je to obecně koukatelné, při nejhorším průměrné filmové dílo je prostě fakt. Prostě je rozdíl říct "sakra špatné hvězdné války" a "sakra špatný film" - né, není to synonymum.
Gorecki
0 0
reagovat

Gonzi

Vsetci do toho kopu kvoli premrhanemu potencialu. Sorry, ale scenar vsetkych troch casti je hlupy, od zapletky, cez postavy az po dialogy. Lucas vie rezirovat akcne sceny, ale pokial ide o pracu s hercami, je to strasny podpriemer. Ta jeho bezradnost pri zaberoch z nakrucania uplne bije do oci. A sila povodnych SW bola najma v postavach, akcia bola ceresnickou. Tu postavy zlyhavaju a valcuje ich CGI sterilita, pretoze akciu nepodporuju emocie. Proste ta prehnana kritika je pochopitelna, je vysledkom frustracie, ze sa Lucas nedokazal povzniest nad ego a nedal to natocit niekomu inemu. Skus sa nad to povzniest ty.
559061
Vsetci do toho kopu kvoli premrhanemu potencialu. Sorry, ale scenar vsetkych troch casti je hlupy, od zapletky, cez postavy az po dialogy. Lucas vie rezirovat akcne sceny, ale pokial ide o pracu s hercami, je to strasny podpriemer. Ta jeho bezradnost pri zaberoch z nakrucania uplne bije do oci. A sila povodnych SW bola najma v postavach, akcia bola ceresnickou. Tu postavy zlyhavaju a valcuje ich CGI sterilita, pretoze akciu nepodporuju emocie. Proste ta prehnana kritika je pochopitelna, je vysledkom frustracie, ze sa Lucas nedokazal povzniest nad ego a nedal to natocit niekomu inemu. Skus sa nad to povzniest ty.
Gonzi
0 0
reagovat
Trochu mě nebaví, že odjedu na 1 den pryč a hned tady musím odklikávat 100 příspěvků 8) Moc diskutujete
559059
Trochu mě nebaví, že odjedu na 1 den pryč a hned tady musím odklikávat 100 příspěvků *8)* Moc diskutujete
0 0
reagovat

Cain

Ten bitevni kriznik stoji menej a vizualne je to skarede v Lego prevedeni. Falcon si aj takto zachovava svoj charakter. A ide mi o zberatelsku hodnotu, takze "stavanie na kolene" odpada.
559058
Ten bitevni kriznik stoji menej a vizualne je to skarede v Lego prevedeni. Falcon si aj takto zachovava svoj charakter. A ide mi o zberatelsku hodnotu, takze "stavanie na kolene" odpada.
Cain
0 0
reagovat
link stačí se podívat, kolik z těch filmů by jste dali nad SW III - 10? 15? 20? možná, pořád ale budou v horních 10%
559055
http://boxofficemojo.com/yearly/chart/?yr=2005&p=.htm stačí se podívat, kolik z těch filmů by jste dali nad SW III - 10? 15? 20? možná, pořád ale budou v horních 10%
0 0
reagovat
jej tu je srandy :D
jinak ale souhlasím s tím, že hodnocení čehokoli je poslední dobou strašně neobjektivní... např. u těch hvězdných válek mohla být původní trilogie sebelepší, ale nic to nemění na kvalitách nové trilogie a v podstatě do toho všichni kopou kvůli přehnaným očekáváním. Nikdo se neobtěžuje porovnávat SW III s dalšími filmy toho roku, jakože i s těmi nejhoršími, každý jen řekne, viděl jsem lepší hvězdné války = tyhle jsou odpad. :-
559054
jej tu je srandy *:D* jinak ale souhlasím s tím, že hodnocení čehokoli je poslední dobou strašně neobjektivní... např. u těch hvězdných válek mohla být původní trilogie sebelepší, ale nic to nemění na kvalitách nové trilogie a v podstatě do toho všichni kopou kvůli přehnaným očekáváním. Nikdo se neobtěžuje porovnávat SW III s dalšími filmy toho roku, jakože i s těmi nejhoršími, každý jen řekne, viděl jsem lepší hvězdné války = tyhle jsou odpad. *:-*
0 0
reagovat
Já čekal, že by takovéhle lego ve Státech stálo tak maximálně 5ku. :D
559053
Já čekal, že by takovéhle lego ve Státech stálo tak maximálně 5ku. *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Až to dáš dohromady, pošli fotky :) Levnější to opravdu nebude, ceny UCS letí nahoru hodně rychle ;)
559051
Až to dáš dohromady, pošli fotky :) Levnější to opravdu nebude, ceny UCS letí nahoru hodně rychle *;)*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

za tu cenu bych čekal imperiální bitevní křižník a ne tuhle rebelskou plečku :D :D :D
559049
za tu cenu bych čekal imperiální bitevní křižník a ne tuhle rebelskou plečku *:D* *:D* *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Mildik

No... lacnejsie to uz nikdy nebude, tak naco otalat 8)
559048
No... lacnejsie to uz nikdy nebude, tak naco otalat *8)*
Mildik
0 0
reagovat

Gorecki

No za cca 25 tisíc docelá drahá sranda :+

Pak doufám nahodíš foto 8)
559046
No za cca 25 tisíc docelá drahá sranda *:+* Pak doufám nahodíš foto *8)*
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se