Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77061 - 77080 Napsat příspěvek

terminator007

bude :D
559181
bude *:D*
terminator007
0 0
reagovat
Nevi nekdo, jak to vypada s timto snimkem? link
559179
Nevi nekdo, jak to vypada s timto snimkem? http://www.moviezone.cz/clanek/16562-freida-pinto-v-dalsim-souboji-titanu/
0 0
reagovat
aha, toho jsem si nevsimnul ... tak to netusim. moje DVD hlasi 164 a BD 170 (coz je imo dany PAL speedupem), o SE jsem nikdy neslysel
559173
aha, toho jsem si nevsimnul ... tak to netusim. moje DVD hlasi 164 a BD 170 (coz je imo dany PAL speedupem), o SE jsem nikdy neslysel
0 0
reagovat
Asi na tu edici, co má 188 minut a zřejmě viděl jen tu se 164mi.
559172
Asi na tu edici, co má 188 minut a zřejmě viděl jen tu se 164mi.
0 0
reagovat
nerozumim. koukas na co?
559171
nerozumim. koukas na co?
0 0
reagovat
no projížděl jsem csfd a najednou koukám... link
559169
no projížděl jsem csfd a najednou koukám... http://www.csfd.cz/film/6444-nelitostny-souboj/
0 0
reagovat
jestli mluvis o rozdilu mezi theatrical cutem a Blu-rayem, tak ten rozdil ma asi dve vteriny uplne o nicem (link
559168
jestli mluvis o rozdilu mezi theatrical cutem a Blu-rayem, tak ten rozdil ma asi dve vteriny uplne o nicem (http://movie-censorship.com/report.php?ID=718791)
0 0
reagovat
Viděl tady někdo speciální edici Heatu?
559167
Viděl tady někdo speciální edici Heatu?
0 0
reagovat

fingolfincz

Takže pán je fanda S tebou mě baví svět. :D
559165
Takže pán je fanda S tebou mě baví svět. *:D*
fingolfincz
0 0
reagovat

vegasss7771

Wow. Neřikaj Ti náhodou filosofe, páč jesli ne, tak s takhle hlubokejma úvahama by rozhodně měli?)
559163
Wow. Neřikaj Ti náhodou filosofe, páč jesli ne, tak s takhle hlubokejma úvahama by rozhodně měli*?)*
vegasss7771
0 0
reagovat
Jak v MZ Talku nebo kde, říkal jednou Mr. Hlad, že české publikum nemá vkus - tak s nim musím souhlasit.

Například: Proč se nestal českou komedií století Dobrý voják Švejk?

Nechtě mě přemýšlet. Aha, už vím, film neměl děti.

:D
559161
Jak v MZ Talku nebo kde, říkal jednou Mr. Hlad, že české publikum nemá vkus - tak s nim musím souhlasit. Například: Proč se nestal českou komedií století [link="http://www.csfd.cz/film/8668-dobry-vojak-svejk/"]Dobrý voják Švejk[/link]? Nechtě mě přemýšlet. Aha, už vím, film neměl děti. *:D*
0 0
reagovat
Nemůžu říct, že se netěším. I když hry od Bethesdy pro mě nikdy nebyly tak zajímavé, jako například od Bioware. Oblivion doplatil na nulové budování příběhu ze strany tvůrců, doufám tedy, že ve Skyrimu bude příběh vystavěn poněkud lépe a uvěřitelněji. Jinak grafika, dle scanů soudě, vypadá více než obstojně. Těším se na první ingame video.:-)
559151
Nemůžu říct, že se netěším. I když hry od Bethesdy pro mě nikdy nebyly tak zajímavé, jako například od Bioware. Oblivion doplatil na nulové budování příběhu ze strany tvůrců, doufám tedy, že ve Skyrimu bude příběh vystavěn poněkud lépe a uvěřitelněji. Jinak grafika, dle scanů soudě, vypadá více než obstojně. Těším se na první ingame video.:-)
0 0
reagovat

Elder Scrolls

menší info o pátém dílu pro fandy této herní série: Skyrim a venku jsou už i první scany :+
559150
menší info o pátém dílu pro fandy této herní série: [link="http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=418068"]Skyrim[/link] a venku jsou už i první scany *:+*
Elder Scrolls
0 0
reagovat
bejt tam o deset minut dyl, tak ho neberu, to uz by ten disk byl moc jetej. uz takhle je to na hranici :))
559146
bejt tam o deset minut dyl, tak ho neberu, to uz by ten disk byl moc jetej. uz takhle je to na hranici *:))*
0 0
reagovat
seriózně: prodám bluray Avatar (klasická verze), za 300,- Kč. 100% stav, v mechanice byl 3, po třetí po 15 minutách vysunut... Případní zájemci nechť napíši do vzkazníku.
559141
seriózně: prodám bluray Avatar (klasická verze), za 300,- Kč. 100% stav, v mechanice byl 3, po třetí po 15 minutách vysunut... Případní zájemci nechť napíši do vzkazníku.
0 0
reagovat
Mně to teda nejede, ale to bude asi to video, co bylo před rokem ve Výplachu a KarelR na něj odkazovla v popisku na Conviction, ne? :)
559140
Mně to teda nejede, ale to bude asi to video, co bylo před rokem ve Výplachu a KarelR na něj odkazovla v popisku na Conviction, ne? :)
0 0
reagovat
BUCO: I primitivní humor je potřeba.
559139
BUCO: I primitivní humor je potřeba.
0 0
reagovat

BUCO

Někomu stačí k zasmání i takhle primitivní vtip :D btw. však víš jak to chodí, každej člověk je jinej, mělo by to být na internetu jinak ?
559138
Někomu stačí k zasmání i takhle primitivní vtip *:D* btw. však víš jak to chodí, každej člověk je jinej, mělo by to být na internetu jinak ?
BUCO
0 0
reagovat
na internetu by se měly udělat nějaká omezení dneska už tam lidi postujou každou sračku.8);) jako homevideo pro kamarády ok, ale chlubit se tím na netu WTF??
559137
na internetu by se měly udělat nějaká omezení dneska už tam lidi postujou každou sračku.*8)**;)* jako homevideo pro kamarády ok, ale chlubit se tím na netu WTF??
0 0
reagovat
zahron: to malo byť vtipné ? 8)
559134
zahron: to malo byť vtipné ? *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se