Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76981 - 77000 Napsat příspěvek
Caine, tohle není HW fórum. :-
559325
Caine, tohle není HW fórum. *:-*
0 0
reagovat

Cain1978

K nepochopení na tom je, že pořád je to reklama na Intel :D
559319
K nepochopení na tom je, že pořád je to reklama na Intel *:D*
Cain1978
0 0
reagovat

speta.jr

Reklama, chtě - nechtě, poukazuje na možnosti vestavěného grafického jádra Intel HD Graphics 2000 a 3000 (tzn.: práce s videem). Ostatně širokou věřejnost by těžko zaujalo, kdyby místo pohledné brunetky, se na obrazovce počítalo super PI. Co je natom k nepochopení.
559320
Reklama, chtě - nechtě, poukazuje na možnosti vestavěného grafického jádra Intel HD Graphics 2000 a 3000 (tzn.: práce s videem). Ostatně širokou věřejnost by těžko zaujalo, kdyby místo pohledné brunetky, se na obrazovce počítalo super PI. Co je natom k nepochopení.
speta.jr
0 0
reagovat

Mephos

Že tam nikde neuvádějí, jaké riziko hrozí, když místo televize / PC čteš nebo luštíš sudoku několik hodin denně :D
559317
Že tam nikde neuvádějí, jaké riziko hrozí, když místo televize / PC čteš nebo luštíš sudoku několik hodin denně *:D*
Mephos
0 0
reagovat

Cain1978

pisu: reklama na Intel...

ty napises: kolem a kolem, je to spíše reklama na možnosti vestavěného grafického jádra, než čistě samotného CPU :-)

pisu: whatever

ty pises: never mind, trochu si prostuduj možnosti a architekturu druhé generace i5/7 a pochopíš

:D:D whatever man :D:D
559315
pisu: reklama na Intel... ty napises: kolem a kolem, je to spíše reklama na možnosti vestavěného grafického jádra, než čistě samotného CPU :-) pisu: whatever ty pises: never mind, trochu si prostuduj možnosti a architekturu druhé generace i5/7 a pochopíš *:D**:D* whatever man *:D**:D*
Cain1978
0 0
reagovat

speta.jr

Hodně dobrý.Tenhle rok přemýšlím o upgrade procesoru, takže už vim co koupit:D
559314
Hodně dobrý.Tenhle rok přemýšlím o upgrade procesoru, takže už vim co koupit*:D*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

never mind, trochu si prostuduj možnosti a architekturu druhé generace i5/7 a pochopíš
559312
never mind, trochu si prostuduj možnosti a architekturu druhé generace i5/7 a pochopíš
speta.jr
0 0
reagovat
Vyadáto, že vysokýho věku se asi moc nedožiju:D:
tady
559311
Vyadáto, že vysokýho věku se asi moc nedožiju*:D*: [link="http://www.novinky.cz/zena/zdravi/222079-uz-ctyri-hodiny-denne-pred-pocitacem-ci-televizi-jsou-velmi-nebezpecne.html"]tady[/link]
0 0
reagovat

Cain1978

whatever 8)
559310
whatever *8)*
Cain1978
0 0
reagovat

speta.jr

kolem a kolem, je to spíše reklama na možnosti vestavěného grafického jádra, než čistě samotného CPU :-)
559309
kolem a kolem, je to spíše reklama na možnosti vestavěného grafického jádra, než čistě samotného CPU :-)
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

drsný :D link
559308
drsný *:D* http://www.youtube.com/watch?v=-ETjJJePb0k
speta.jr
0 0
reagovat
Snipsley: Přesně tak 8)
559307
Snipsley: Přesně tak *8)*
0 0
reagovat
Říkal jsem si, že je mi to nějaký povědomý:D
559305
Říkal jsem si, že je mi to nějaký povědomý*:D*
0 0
reagovat
Google StreetView - honička v Praze :))
559304
Google StreetView - honička v Praze *:))*
0 0
reagovat
speta.jr
Povedené:+
559303
[b]speta.jr[/b] Povedené*:+*
0 0
reagovat

reklama na Intel

link

o tohle se musim podelit, paradni akcni film :+:+
559302
http://www.youtube.com/watch?v=ZM0ptMqNhso&feature=player_embedded o tohle se musim podelit, paradni akcni film *:+**:+*
reklama na Intel
0 0
reagovat

Jin

Ty jo, na tenhle porad jsem nezapomnel, jsem zvedav :)
559301
Ty jo, na tenhle porad jsem nezapomnel, jsem zvedav *:)*
Jin
0 0
reagovat
sohaj: JJ, to je jasne, koupis 4 lupeny najednou pres net a mas 30b, kdyz to koupim po jednom tak 120. To musi mit nejak osetrene, jinak by to zneuzil minimalne kazdej druhej :)) Mildik: No me hned napadalo se nad tim zamyslet, jelikoz to by fakt prodelavali, kdyz jdeme kolikrat do kina s partou 10lidi :D Ale asi by me to nebavilo to kupovat na desetkrat ;)
559300
sohaj: JJ, to je jasne, koupis 4 lupeny najednou pres net a mas 30b, kdyz to koupim po jednom tak 120. To musi mit nejak osetrene, jinak by to zneuzil minimalne kazdej druhej *:))* Mildik: No me hned napadalo se nad tim zamyslet, jelikoz to by fakt prodelavali, kdyz jdeme kolikrat do kina s partou 10lidi *:D* Ale asi by me to nebavilo to kupovat na desetkrat *;)*
0 0
reagovat
vedet neco o ceskejch filmech ...
559297
vedet neco o ceskejch filmech ...
0 0
reagovat
Tak co lidi, kdo z vás se tam objeví a pojede do Hollywoodu? link :)
559296
Tak co lidi, kdo z vás se tam objeví a pojede do Hollywoodu? http://kultura.idnes.cz/tv-barrandov-ozivuje-videostop-s-rosakem-vitez-zamiri-do-hollywoodu-12z-/filmvideo.asp?c=A110111_132637_filmvideo_jaz *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se