Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76941 - 76960 Napsat příspěvek
Tak ty automaty na mléko jsem v Praze také už zahlédl ...

Asi to budu muset prubnout ... Sem zvědav, zda-li se vrátí vzpomínky z dětství :+ link
559367
Tak ty automaty na mléko jsem v Praze také už zahlédl ... Asi to budu muset prubnout ... Sem zvědav, zda-li se vrátí vzpomínky z dětství *:+* [link="http://www.youtube.com/watch?v=5LaVzxHIR4Y"]link[/link]
0 0
reagovat
Sem se lekl, 113 příspěvků o HW a mlíku, no nádhera:)) ale co se týče mlíka, tak jiný, než plnotučný snad ani nejde, a ještě lepší jsou mlíka Amálka, ty sou správně tučný;)
Jak je na jogurtu nebo mlíku jenom něco ve smyslu low fat, tak to ani neberu do ruky:)
559366
Sem se lekl, 113 příspěvků o HW a mlíku, no nádhera:)) ale co se týče mlíka, tak jiný, než plnotučný snad ani nejde, a ještě lepší jsou mlíka Amálka, ty sou správně tučný;) Jak je na jogurtu nebo mlíku jenom něco ve smyslu low fat, tak to ani neberu do ruky:)
0 0
reagovat

Jin

Stčko nám předchozí plodnou debatu utnul, tak se muselo nahodit něco duchaplnýho... o filmu se tu dokáže bavit každej, jako na spouste jinejch webu, ale ukaz mi misto, kde si muzes fundovane poklabosit o mleku... ;)
559365
Stčko nám předchozí plodnou debatu utnul, tak se muselo nahodit něco duchaplnýho... o filmu se tu dokáže bavit každej, jako na spouste jinejch webu, ale ukaz mi misto, kde si muzes fundovane poklabosit o mleku... ;)
Jin
0 0
reagovat
go speed go
559364
go speed go
0 0
reagovat
Vážně tady probíhá debata o mléku? :D
559363
Vážně tady probíhá debata o mléku? *:D*
0 0
reagovat
Ja osobne take mlieko nemusim, ale vela ludi si to tu chvali. 2krat za den sa to doplna, takze je to cerstve mlieko :) link
559362
Ja osobne take mlieko nemusim, ale vela ludi si to tu chvali. 2krat za den sa to doplna, takze je to cerstve mlieko :) [link="http://www.polnohospodar.sk/kategorie-spravodajstva/156-ponohospodar-1654/3421-mlieny-automat-spu-preda-denne-takmer-paesto-litrov-mlieka"]link[/link]
0 0
reagovat
Vy nemáte čerstvé krávy?:o
559361
Vy nemáte čerstvé krávy?*:o*
0 0
reagovat
A vy nemate automaty na cerstve kravske mlieko? :o
559360
A vy nemate automaty na cerstve kravske mlieko? *:o*
0 0
reagovat
559358
[link="http://www.youtube.com/watch?v=TdmiKTm5JYk"]piju zásadně psí mlíko viz 07:55[/link]
0 0
reagovat
Již os svých 3 let jezdím do jižních čech do jedné bohem zapomenuté vesničky ... Žádná asfaltová silnici, žádná signál na mobil, voda ze studánky, a jako záchod tradiční kadibouda... Ani by jste nevěřili, jak si člověk pročistí hlavu a zapomene na všechny problémy, které má...

pominuli okolnosti jako například parádní noční obloha (kdo neviděl, nepochopí - takových hvězd sem v životě neviděl nikde), tak jako malej špunt sem běhal s PETkou k sousedům pro čerstvé mléko každý večer... Pěkně čerstvě nadojené ještě tepké... Bohužel, nic takového nám dnešní doba už skoro nenabízí :-

Ale co se týče prodávaného mléka, tak bych srovnal chuť asi jako Pramenitá voda (čerstvě nadojené) - voda z bazénu (kupované) ... :-
559357
Již os svých 3 let jezdím do jižních čech do jedné bohem zapomenuté vesničky ... Žádná asfaltová silnici, žádná signál na mobil, voda ze studánky, a jako záchod tradiční kadibouda... Ani by jste nevěřili, jak si člověk pročistí hlavu a zapomene na všechny problémy, které má... pominuli okolnosti jako například parádní noční obloha (kdo neviděl, nepochopí - takových hvězd sem v životě neviděl nikde), tak jako malej špunt sem běhal s PETkou k sousedům pro čerstvé mléko každý večer... Pěkně čerstvě nadojené ještě tepké... Bohužel, nic takového nám dnešní doba už skoro nenabízí *:-* Ale co se týče prodávaného mléka, tak bych srovnal chuť asi jako Pramenitá voda (čerstvě nadojené) - voda z bazénu (kupované) ... *:-*
0 0
reagovat
Rozhodně plnotučné, tam je alespoň trochu cítit nějaká huť, ty další druhy my připadají jako obarvená voda.
559356
Rozhodně plnotučné, tam je alespoň trochu cítit nějaká huť, ty další druhy my připadají jako obarvená voda.
0 0
reagovat
Tak tím posledním si můžeš být jistý.
559354
Tak tím posledním si můžeš být jistý.
0 0
reagovat
Mám radši plnotučný... Ne že bych poznal nějaký rozdíl. Stejně mám pocit, že s mlíkem, jak ho znaly naše babičky, nemá to mlíko na pultech obchodů společný ani tu barvu..
559352
Mám radši plnotučný... Ne že bych poznal nějaký rozdíl. Stejně mám pocit, že s mlíkem, jak ho znaly naše babičky, nemá to mlíko na pultech obchodů společný ani tu barvu..
0 0
reagovat
Nejlepší je mlíko kombinovaný s červeným vínem 8):D
559348
Nejlepší je mlíko kombinovaný s červeným vínem *8)**:D*
0 0
reagovat
jo hoši, farmařský mlíko na vás
559347
jo hoši, farmařský mlíko na vás
0 0
reagovat

xxendxx

Mlíko piju jen k pár jídlům ( bramborové placky, pečené brambory ... ) - ale radši mám polotučné .. :D:D
559313
Mlíko piju jen k pár jídlům ( bramborové placky, pečené brambory ... ) - ale radši mám polotučné .. *:D**:D*
xxendxx
0 0
reagovat
potejtous, potátos... :P
559335
potejtous, potátos... :P
0 0
reagovat

xxendxx

ty si taky potencional :D
559321
ty si taky potencional *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
No, nejlepší je přímo od zdroje.;):D
559346
No, nejlepší je přímo od zdroje.*;)**:D*
0 0
reagovat

změna tématu (potencionální výplachový duel) :D

Máte raději plnotučné nebo polotučné mléko? 8)
559345
Máte raději plnotučné nebo polotučné mléko? *8)*
změna tématu (potencionální výplachový duel) :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se