Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77001 - 77020 Napsat příspěvek

Jin

Ty jo, na tenhle porad jsem nezapomnel, jsem zvedav :)
559301
Ty jo, na tenhle porad jsem nezapomnel, jsem zvedav *:)*
Jin
0 0
reagovat
sohaj: JJ, to je jasne, koupis 4 lupeny najednou pres net a mas 30b, kdyz to koupim po jednom tak 120. To musi mit nejak osetrene, jinak by to zneuzil minimalne kazdej druhej :)) Mildik: No me hned napadalo se nad tim zamyslet, jelikoz to by fakt prodelavali, kdyz jdeme kolikrat do kina s partou 10lidi :D Ale asi by me to nebavilo to kupovat na desetkrat ;)
559300
sohaj: JJ, to je jasne, koupis 4 lupeny najednou pres net a mas 30b, kdyz to koupim po jednom tak 120. To musi mit nejak osetrene, jinak by to zneuzil minimalne kazdej druhej *:))* Mildik: No me hned napadalo se nad tim zamyslet, jelikoz to by fakt prodelavali, kdyz jdeme kolikrat do kina s partou 10lidi *:D* Ale asi by me to nebavilo to kupovat na desetkrat *;)*
0 0
reagovat
vedet neco o ceskejch filmech ...
559297
vedet neco o ceskejch filmech ...
0 0
reagovat
Tak co lidi, kdo z vás se tam objeví a pojede do Hollywoodu? link :)
559296
Tak co lidi, kdo z vás se tam objeví a pojede do Hollywoodu? http://kultura.idnes.cz/tv-barrandov-ozivuje-videostop-s-rosakem-vitez-zamiri-do-hollywoodu-12z-/filmvideo.asp?c=A110111_132637_filmvideo_jaz *:)*
0 0
reagovat

vegasss7771

někdo to sem už postnul, Cival to smázl, aby si tu novinku nechal do Novinek.. ale pak to sem zas další postnul.. to je moje verze. 8)
559291
někdo to sem už postnul, Cival to smázl, aby si tu novinku nechal do Novinek.. ale pak to sem zas další postnul.. to je moje verze. *8)*
vegasss7771
0 0
reagovat

sohaj

No ale takhle můžeš udělat 4x nákup po jednom lístku :-) A dostaneš 4x20 bodů ... zatímco když koupíš 4 lístky najednou, tak máš jenom 1x20 bodů ...

Přiznám se, že jsem se nad tím taky zamyslel, ale nechtěl sem vypadat jako vyžírka :D A sem rád, že to tu terminator nakousl ...

(jednou sem ale podobnou věc udělal - šlo nás 5 spolužáků do kina a kamarádka si zapomněla peněženku ... a odmítali nám prodat studenstký lístek pro ni ... Chápu, kdyby člověk přišel sám... Ale takto... Tak jsem koupil 4 lístky, postavil se na konec fronty a počkal si ještě na ten jeden...)
559287
No ale takhle můžeš udělat 4x nákup po jednom lístku :-) A dostaneš 4x20 bodů ... zatímco když koupíš 4 lístky najednou, tak máš jenom 1x20 bodů ... Přiznám se, že jsem se nad tím taky zamyslel, ale nechtěl sem vypadat jako vyžírka *:D* A sem rád, že to tu terminator nakousl ... (jednou sem ale podobnou věc udělal - šlo nás 5 spolužáků do kina a kamarádka si zapomněla peněženku ... a odmítali nám prodat studenstký lístek pro ni ... Chápu, kdyby člověk přišel sám... Ale takto... Tak jsem koupil 4 lístky, postavil se na konec fronty a počkal si ještě na ten jeden...)
sohaj
0 0
reagovat
terminator007: No oni tam píšou (Cinestar), že za 1 nákup dostaněš 20 bodů při koupi lístků u pokladny nebo 30 bodů při koupi léstků na internetu a nezáleží, jestli koupíš jeden lístek či čtyři.
559284
terminator007: No oni tam píšou (Cinestar), že za 1 nákup dostaněš 20 bodů při koupi lístků u pokladny nebo 30 bodů při koupi léstků na internetu a nezáleží, jestli koupíš jeden lístek či čtyři.
0 0
reagovat

Cival

Tak to jsem nepochopil ten tvůj příspěvek. (Cival 22:51 » MovieZone.cz 11.01.2011 21:39:38)
559288
Tak to jsem nepochopil ten tvůj příspěvek. (Cival 22:51 » MovieZone.cz 11.01.2011 21:39:38)
Cival
0 0
reagovat
Ce cinestar nemam zkusenosti, takze nevim, u palace to tak slo, predpokladam, ze to bude snad stejne. Jeste by me zajimalo, jak maji osetrene nakupy vice listku a jejich bonus body. Kdyz nakoupim 4listky najednou, tak dostany jedny bonus body, ale co kdyz vemu listek na to same predstaveni a koupim ho 4x po jednom listku? ;)
559280
Ce cinestar nemam zkusenosti, takze nevim, u palace to tak slo, predpokladam, ze to bude snad stejne. Jeste by me zajimalo, jak maji osetrene nakupy vice listku a jejich bonus body. Kdyz nakoupim 4listky najednou, tak dostany jedny bonus body, ale co kdyz vemu listek na to same predstaveni a koupim ho 4x po jednom listku? *;)*
0 0
reagovat

Movie karty

Takže nemá cenu kupovat pro 2 osoby 2 karty, ale stačí na 1nu kartu pak brát 2 lístky a na každej dostanu tu slevu? Mluvím o CineStar
559279
Takže nemá cenu kupovat pro 2 osoby 2 karty, ale stačí na 1nu kartu pak brát 2 lístky a na každej dostanu tu slevu? Mluvím o CineStar
Movie karty
0 0
reagovat
Zatraceně Coool filmeček z vynikajícím Lightsaber duelem :) a hraje tam týpek z Glee :) a objeví se i Lara :D
link
559277
Zatraceně Coool filmeček z vynikajícím Lightsaber duelem :) a hraje tam týpek z Glee :) a objeví se i Lara :D http://www.youtube.com/watch?v=vMIfScB9aY0
0 0
reagovat
Jinak palace ma slevu jen na listky, o nicem jinem nevim link cinestar me pomerne prekvapil, maji dost bonusu link
559276
Jinak palace ma slevu jen na listky, o nicem jinem nevim http://www.palacecinemas.cz/events/default.asp?uid=08d86dde893bc0c2f2eeb8c561da26f4&event=6 cinestar me pomerne prekvapil, maji dost bonusu http://praha9.cinestar.cz/vp.php
0 0
reagovat
vegasss7771: Já tobě nic neříkal
559275
vegasss7771: Já tobě nic neříkal
0 0
reagovat

Mildik

Presne tak, ja treba nakupuji i 8 listku nadvakrat po ctyrech na jednu kartu a v pohode, no a vrati se ti to hned ;)
559274
Presne tak, ja treba nakupuji i 8 listku nadvakrat po ctyrech na jednu kartu a v pohode, no a vrati se ti to hned *;)*
Mildik
0 0
reagovat

Cival

Prostě jsem tu zprávu četl na joblo.com a chtěl jsem ji tu hodit, ale verbst mě předběhl a co jako? ;)
559271
Prostě jsem tu zprávu četl na joblo.com a chtěl jsem ji tu hodit, ale verbst mě předběhl a co jako? *;)*
Cival
0 0
reagovat
Jednomu smaže, druhej postne :D
559270
Jednomu smaže, druhej postne *:D*
0 0
reagovat

verbst

Předběhl´s mě!!!!:D
559269
Předběhl´s mě!!!!*:D*
verbst
0 0
reagovat

JAMES BOND 23 Set for November 9, 2012

KURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ! ! ! link
559267
KURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ! ! ! http://collider.com/james-bond-23-release-date/69522/
JAMES BOND 23 Set for November 9, 2012
0 0
reagovat

terminator, sohaj

Takže Palace má jenom slevu na lístek 20Kč? A předpokládám, že lze koupit i více lístků na tu kartu ...

Jinak taky se mi zatím jeví Cinestar jako lepší volba (případně obě, těch 50 Kč se ti v podstatě vrátí při první návštěvě kina)
559266
Takže Palace má jenom slevu na lístek 20Kč? A předpokládám, že lze koupit i více lístků na tu kartu ... Jinak taky se mi zatím jeví Cinestar jako lepší volba (případně obě, těch 50 Kč se ti v podstatě vrátí při první návštěvě kina)
terminator, sohaj
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, ze kazda karta stoji 50kc, vzal bych si obe :)) Osobne jsem mel zatim jen do palace, ale koukam, ze cinestar ma fakt vice vyhod (priklad po 5.nakupu vstupenka zdarma) a hlavne Cernak mam nejaky ten mesic uz po ceste domu a Andel zase kousek z prace ;)
559265
Vzhledem k tomu, ze kazda karta stoji 50kc, vzal bych si obe *:))* Osobne jsem mel zatim jen do palace, ale koukam, ze cinestar ma fakt vice vyhod (priklad po 5.nakupu vstupenka zdarma) a hlavne Cernak mam nejaky ten mesic uz po ceste domu a Andel zase kousek z prace *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se