Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76761 - 76780 Napsat příspěvek

krajec

:D:D
559716
*:D**:D*
krajec
0 0
reagovat
Jó...taky jsme bejvávali :D Nejhezčí byl pohled na 4 Moravský týmy v čele.
559715
Jó...taky jsme bejvávali *:D* Nejhezčí byl pohled na 4 Moravský týmy v čele.
0 0
reagovat
No aspoň, že zatím je Slezsko v čele tabulky, vy ožralí Moraváááci. :D
559714
No aspoň, že zatím je Slezsko v čele tabulky, vy ožralí Moraváááci. *:D*
0 0
reagovat
Jak někdo fandí Kometě? Kometa je jedinej tým co je schopnej zaplnit stadion téměř po celou sezónu. A fakt se musíme stydět za to, že jezdíme i mimo Brno...no my sme fakt hrozní. Nejlepší fandové v republice ty hňupe.
559713
Jak někdo fandí Kometě? Kometa je jedinej tým co je schopnej zaplnit stadion téměř po celou sezónu. A fakt se musíme stydět za to, že jezdíme i mimo Brno...no my sme fakt hrozní. Nejlepší fandové v republice ty hňupe.
0 0
reagovat
On někdo fandí Kometě? Krom těch vydláků co přítáhnou do Prahy, udělaj bordel všechny polejou pivem a domu odjedou jako strašní borci ? :D
559712
On někdo fandí Kometě? Krom těch vydláků co přítáhnou do Prahy, udělaj bordel všechny polejou pivem a domu odjedou jako strašní borci ? *:D*
0 0
reagovat

st39.6

No z dlouhodobého hlediska Kometa na prdel dostává no...a ta grafika je samozřejmě na stadionu. Je to úplně to stejný co běží na kostce/obrazovce na stadionu.
559711
No z dlouhodobého hlediska Kometa na prdel dostává no...a ta grafika je samozřejmě na stadionu. Je to úplně to stejný co běží na kostce/obrazovce na stadionu.
st39.6
0 0
reagovat
budto sem tele, nebo to meli na grafice budejice obracene. tak dostava na prdel litvinov, no ;)
559710
budto sem tele, nebo to meli na grafice budejice obracene. tak dostava na prdel litvinov, no ;)
0 0
reagovat

st39.6

Kometa dostává na prdel? LIT-KOM (0:5) To asi nemyslíš dnešní zápas, že? :D
559709
Kometa dostává na prdel? LIT-KOM (0:5) To asi nemyslíš dnešní zápas, že? *:D*
st39.6
0 0
reagovat
tak ta grafika je samozrejme na stadionu, ne na tech strankach ;). a kometa dostava solidne na prdel :D ... ja na tv.hokej.cz koukam docela casto, na venkovni zapasy hcs prakticky na vsechny. :+
559708
tak ta grafika je samozrejme na stadionu, ne na tech strankach ;). a kometa dostava solidne na prdel :D ... ja na tv.hokej.cz koukam docela casto, na venkovni zapasy hcs prakticky na vsechny. *:+*
0 0
reagovat

vegas

Když nedávaj Kometu v telce, tak to sleduju tam. Akorát dneska ne, protože ti neandrtálci v Litvínově nemaj techniku.
559707
Když nedávaj Kometu v telce, tak to sleduju tam. Akorát dneska ne, protože ti neandrtálci v Litvínově nemaj techniku.
vegas
0 0
reagovat

tv.hokej.cz

Sledovali jste někdy někdo hokej na téhle stránce? Já se teď koukal na 1. třetinu: LIB-VÍT (zatím je to 1:1) a musím říct, že mě pobavila grafika při trestech jak na straně, kdy šel ,,sedět´´ Liberečan (svatozář nad hlavou), tak když šel Vítkovičan (mříže). Pěkný nápad. :D
559706
Sledovali jste někdy někdo hokej na téhle stránce? Já se teď koukal na 1. třetinu: LIB-VÍT (zatím je to 1:1) a musím říct, že mě pobavila grafika při trestech jak na straně, kdy šel ,,sedět´´ Liberečan (svatozář nad hlavou), tak když šel Vítkovičan (mříže). Pěkný nápad. *:D*
tv.hokej.cz
0 0
reagovat
a to jsem jedinej, komu wi-fi only prijde siiiiilene omezeny? :))
559704
a to jsem jedinej, komu wi-fi only prijde siiiiilene omezeny? *:))*
0 0
reagovat
No, ale bohužel v ČR iPad stojí kolik - 15 000 Kč? To je škoda, že v ČR je vše dovážené z USA drazší.
559703
No, ale bohužel v ČR iPad stojí kolik - 15 000 Kč? To je škoda, že v ČR je vše dovážené z USA drazší.
0 0
reagovat

vegasss

Zakladna verzia (16GB, Wi-Fi only) 499,- USD.
Pocas prezentacie iPadu akcie Applu mierne klesali, kedze sa cakal vacsi zazrak. Akonahle vsak Jobs uviedol tuto cenu, vystrelili jak raketa. To je jeden z dosledkov unifikacie zariadenia. Ak vyrabas jeden model rok, mozes si objednat miliony rovnakych suciastok, ktorych jednotkova cena ide tym padom dolu. To si konkurencia zatial dovolit nemoze. A ked som videl cisla predobjednavok pre iPad 2, ani si v najblizsich rokoch nedovoli:)
559700
Zakladna verzia (16GB, Wi-Fi only) 499,- USD. Pocas prezentacie iPadu akcie Applu mierne klesali, kedze sa cakal vacsi zazrak. Akonahle vsak Jobs uviedol tuto cenu, [link="http://www.foxbusiness.com/images/story/apple_intraday_012710.jpg"]vystrelili jak raketa[/link]. To je jeden z dosledkov unifikacie zariadenia. Ak vyrabas jeden model rok, mozes si objednat miliony rovnakych suciastok, ktorych jednotkova cena ide tym padom dolu. To si konkurencia zatial dovolit nemoze. A ked som videl cisla predobjednavok pre iPad 2, ani si v najblizsich rokoch nedovoli:)
vegasss
0 0
reagovat

Gorecki

A kolik stál iPad při uvedení? Myslím si, že k těm 800 USD se to taky blížilo. :D
559699
A kolik stál iPad při uvedení? Myslím si, že k těm 800 USD se to taky blížilo. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

krajec

Este raz, ja chapem, ze sa to tazko chape (to nemyslim ako urazku:), ale tie veci, ktore mozes robit na iPhone, alebo na netbooku a na ktore je iPad urceny sa robia ovela ovela lepsie a lahsie. A moze ho pouzivat cela rodina na rozne funkcie. POtom je uz vsetko len otazkou toho, nakolko to potrebujes a ci na to mas.
A vela aplikacii je specialne prisposobenych formatu iPad, ako napriklad iWork (obdoby Wordu, Excellu a Powerpointu), iLife, maily, kalendar a podobne. O specialnych hrach, browsovani, citani knih ci pozerani filmov na vacsom displeji ani nehovorim.
559698
Este raz, ja chapem, ze sa to tazko chape (to nemyslim ako urazku:), ale tie veci, ktore mozes robit na iPhone, alebo na netbooku a na ktore je iPad urceny sa robia ovela ovela lepsie a lahsie. A moze ho pouzivat cela rodina na rozne funkcie. POtom je uz vsetko len otazkou toho, nakolko to potrebujes a ci na to mas. A vela aplikacii je specialne prisposobenych formatu iPad, ako napriklad iWork (obdoby Wordu, Excellu a Powerpointu), iLife, maily, kalendar a podobne. O specialnych hrach, browsovani, citani knih ci pozerani filmov na vacsom displeji ani nehovorim.
krajec
0 0
reagovat

Gorecki

Rozhodně nechci nikoho nijak označovat. Jenže mi přijde zbytečný tahat iPad, když to samý mám v iPhonu. To je vše. Moc proto nechápu ten boom, když to v podstatě nenabízí nic navíc.
559697
Rozhodně nechci nikoho nijak označovat. Jenže mi přijde zbytečný tahat iPad, když to samý mám v iPhonu. To je vše. Moc proto nechápu ten boom, když to v podstatě nenabízí nic navíc.
Gorecki
0 0
reagovat

HAL

Mal som kedysi uplne rovnaky nazor. S postupom veku sa mi menili preferencie a potreby, uvedomoval som si, ze produkty Applu mi ponukaju presne to co potrebujem a tych zopar nedostatkov nie su az take velke, aby prebili benefity, alebo aby som sa nebodaj trapil s konkurenciou. Tabulky specifikacii nie su vsetko.
Dovod, pre ktory Apple tak rastie a preco si ho ludia kupuju je ekosystem SW a HW, ktory si od prichodu iPhonu vybudoval (a zacal pri iPode a iTunes). A najma, ak uz raz ludia investuju tolke prachy do nejakych aplikacii, preco by menili za pristroj, ktory ma sice mozno nejaku tu "feature" navyse, ale ponuka im nedotiahnuty system (Android), pri ktorom musi vsetko znovu kupovat, modlit sa, aby mu ho vyrobca aspon raz updatoval a nenutil ho tak kupovat novy stroj a aby aplikacia, o ktoru ma zaujem bola v Markete aj pre jeho model.
Apple mi ponukol navyse bezkonkurencnu vydrz baterie, kvalitne spracovanie, dizajn, "user experience" atd. A potom som si zrazu po dlhodobej osobnej skusenosti uvedomil, ze su to vsetko veci, ktore za tie peniaze stoja a ktore si inde nemozem kupit, ani keby stali hocikolko.

Ale pozor, nie som nejaky fanboy Applu, snazim sa byt objektivny a je vela veci, co mi na nom vadia, ale vyhovuje mi najviac. A cenu riesit nemusim, hoci chapem, ze obycajny student si MacBook Pro dovolit nemoze.
559696
Mal som kedysi uplne rovnaky nazor. S postupom veku sa mi menili preferencie a potreby, uvedomoval som si, ze produkty Applu mi ponukaju presne to co potrebujem a tych zopar nedostatkov nie su az take velke, aby prebili benefity, alebo aby som sa nebodaj trapil s konkurenciou. Tabulky specifikacii nie su vsetko. Dovod, pre ktory Apple tak rastie a preco si ho ludia kupuju je ekosystem SW a HW, ktory si od prichodu iPhonu vybudoval (a zacal pri iPode a iTunes). A najma, ak uz raz ludia investuju tolke prachy do nejakych aplikacii, preco by menili za pristroj, ktory ma sice mozno nejaku tu "feature" navyse, ale ponuka im nedotiahnuty system (Android), pri ktorom musi vsetko znovu kupovat, modlit sa, aby mu ho vyrobca aspon raz updatoval a nenutil ho tak kupovat novy stroj a aby aplikacia, o ktoru ma zaujem bola v Markete aj pre jeho model. Apple mi ponukol navyse bezkonkurencnu vydrz baterie, kvalitne spracovanie, dizajn, "user experience" atd. A potom som si zrazu po dlhodobej osobnej skusenosti uvedomil, ze su to vsetko veci, ktore za tie peniaze stoja a ktore si inde nemozem kupit, ani keby stali hocikolko. Ale pozor, nie som nejaky fanboy Applu, snazim sa byt objektivny a je vela veci, co mi na nom vadia, ale vyhovuje mi najviac. A cenu riesit nemusim, hoci chapem, ze obycajny student si MacBook Pro dovolit nemoze.
HAL
0 0
reagovat
Hej lidi, už ste videli nominácie BAFTA ?8)
559695
Hej lidi, už ste videli nominácie BAFTA ?*8)*
0 0
reagovat

Gorecki

Máš naprostou pravdu, už mnohokrát jsem přemýšlel o tom že Apple opravdu má hardwarově parádní kusy (do toho nepočítám jen vnitřnosti, ale u mobilních zařízení i veledůležité dílenské zpracování, materiály, atp). Pak mi vždycky přišlo strašně líto že něco tak fajn musí být tak strašně zabité tím že to prostě je ten dementní Apple (a že je to často předražené, wtz)
559694
Máš naprostou pravdu, už mnohokrát jsem přemýšlel o tom že Apple opravdu má hardwarově parádní kusy (do toho nepočítám jen vnitřnosti, ale u mobilních zařízení i veledůležité dílenské zpracování, materiály, atp). Pak mi vždycky přišlo strašně líto že něco tak fajn musí být tak strašně zabité tím že to prostě je ten dementní Apple (a že je to často předražené, wtz)
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se