Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76741 - 76760 Napsat příspěvek

st39.6

Z tvých příspěvků mi přijde jako kdyby takoví byli všichni fanoušci. Všude se najdou blbci a to i na domácích zápasech, to si nemysli. Slávističtí fanoušci jsou nejhorší, protože zruinovali Sazku ;)
559740
Z tvých příspěvků mi přijde jako kdyby takoví byli všichni fanoušci. Všude se najdou blbci a to i na domácích zápasech, to si nemysli. Slávističtí fanoušci jsou nejhorší, protože zruinovali Sazku *;)*
st39.6
0 0
reagovat
ale fandili pekne ;). a ano, bordel na ledu, pivo na fanouscich, vyrvany a polity sedacky, rvacky v kurarne i na chodbach ... to byla kometa v praglu
559739
ale fandili pekne ;). a ano, bordel na ledu, pivo na fanouscich, vyrvany a polity sedacky, rvacky v kurarne i na chodbach ... to byla kometa v praglu
0 0
reagovat
Myslím, že ten kdo někdy zažíl Brňáky v O2 aréně si o nich nemůže myslet nic dobrého. Občas si řikám zlatí chachaři na fotbale.
559738
Myslím, že ten kdo někdy zažíl Brňáky v O2 aréně si o nich nemůže myslet nic dobrého. Občas si řikám zlatí chachaři na fotbale.
0 0
reagovat
pardubice maj samozrejme nejlepsi fanousky i nadale ;)
559737
pardubice maj samozrejme nejlepsi fanousky i nadale ;)
0 0
reagovat
Já nemám nic proti žádnýmu týmu. Jen nevím proč se všichni pořád navážejí do Komety. Asi nějaká móda. Nejlepší jsou uplakaný proslovy jak je v Brně nepřátelská atmosféra :D
559735
Já nemám nic proti žádnýmu týmu. Jen nevím proč se všichni pořád navážejí do Komety. Asi nějaká móda. Nejlepší jsou uplakaný proslovy jak je v Brně nepřátelská atmosféra *:D*
0 0
reagovat
,,Český tím i domácí reprezentace odehrají utkání v základních skupinách v Bratislavě, kde se uskuteční také boje o medaile.´´

První by se na nova sport měli naučit psát. Český tím. :(
559734
,,Český tím i domácí reprezentace odehrají utkání v základních skupinách v Bratislavě, kde se uskuteční také boje o medaile.´´ První by se na nova sport měli naučit psát. Český tím. *:(*
0 0
reagovat
krajec > jestli chodis jenom na domaci zapasy, tak tezko uvidis nejaky konflikty nebo polejvani pivem, zejo. ja samozrejme mluvim o jejich slavnejch vyjezdech. a ne jen o tech, kdy jich prijede deset tisic, ale i o tech normalnich, kdy jich prijede par stovek. a ano, kometaci veci rozbiji a rvou se, takze v pohode nejsou ;). fotbalovej fanousek je jina. pokud mluvis o ultras, tak to zpravidla s fandenim moc spolecnyho nema, pravda ;)
559733
krajec > jestli chodis jenom na domaci zapasy, tak tezko uvidis nejaky konflikty nebo polejvani pivem, zejo. ja samozrejme mluvim o jejich slavnejch vyjezdech. a ne jen o tech, kdy jich prijede deset tisic, ale i o tech normalnich, kdy jich prijede par stovek. a ano, kometaci veci rozbiji a rvou se, takze v pohode nejsou ;). fotbalovej fanousek je jina. pokud mluvis o ultras, tak to zpravidla s fandenim moc spolecnyho nema, pravda ;)
0 0
reagovat

Kometa

Bože, to je zase debata :D Dokud si Kometa nezaplatila Extraligu, tak byl klid... A nejlepší fanoušky jsme měli my... A i nyní si myslím, že máme parádní a slušnej fanclub 8)

Pááááárdubice! :+
559732
Bože, to je zase debata *:D* Dokud si Kometa nezaplatila Extraligu, tak byl klid... A nejlepší fanoušky jsme měli my... A i nyní si myslím, že máme parádní a slušnej fanclub *8)* Pááááárdubice! *:+*
Kometa
0 0
reagovat

st39.6

Taky bych nadával na ostatní fanoušky, kdybych chodil na zápasy, kde se z hlediště ozývají zoufalé pokřiky jednotlivců. Tomu se myslím říká závist. V Rondu je to úžasnej zážitek a je mi úplně jedno, že mě polejou pivem. Pokud nic nerozbíjí a nervou se, tak je to v pohodě. A ani jedno z těchto dvou jsem nikdy nepozoroval. Myslím, že ultimátní definici fanouška prasete bych hledal spíš ve fotbale.

Mezitím to důležité: 1:7...konečně.
559731
Taky bych nadával na ostatní fanoušky, kdybych chodil na zápasy, kde se z hlediště ozývají zoufalé pokřiky jednotlivců. Tomu se myslím říká závist. V Rondu je to úžasnej zážitek a je mi úplně jedno, že mě polejou pivem. Pokud nic nerozbíjí a nervou se, tak je to v pohodě. A ani jedno z těchto dvou jsem nikdy nepozoroval. Myslím, že ultimátní definici fanouška prasete bych hledal spíš ve fotbale. Mezitím to důležité: 1:7...konečně.
st39.6
0 0
reagovat
aha. ok. a cim se to projevuje? slusnosti, nebo ovladanim rodneho jazyka?
559729
aha. ok. a cim se to projevuje? slusnosti, nebo ovladanim rodneho jazyka?
0 0
reagovat
st39.6: Prasata jsou Pražáci, mi jsme narozdíl od nich civilizovaní.
559728
st39.6: Prasata jsou Pražáci, mi jsme narozdíl od nich civilizovaní.
0 0
reagovat
me teda prijde vetsina z nich podstatne starsi :))
559727
me teda prijde vetsina z nich podstatne starsi *:))*
0 0
reagovat
Většina fanoušků Komety jsou zakomplexovaní vysokoškoláci, kteří se do Štatlu sjeli z okolních seníků a vinných sklípků. Když se pak ještě všichni každý den před večerníčkem modlí k tomu jejich Starobrnu, tak pak je naprosto jasný, že na zápasech Komety se těch mozkových buněk v hledišti moc nenajde ?)
559725
Většina fanoušků Komety jsou zakomplexovaní vysokoškoláci, kteří se do Štatlu sjeli z okolních seníků a vinných sklípků. Když se pak ještě všichni každý den před večerníčkem modlí k tomu jejich Starobrnu, tak pak je naprosto jasný, že na zápasech Komety se těch mozkových buněk v hledišti moc nenajde *?)*
0 0
reagovat
ze hazou papiry na led, hazou piva na stridacku i na fanousky ostatnich klubu, vyvolavaj o prestavkach a po zapasech konflikty, nechavaj po sobe nehoraznej - ale opravdu nehoraznej - bordel. fanousek komety brno je ultimatni definice fanouska-prasete. a rekne ti to kazdej, kdo je videl "v akci". ze jich je hodne a fandej skvele je jina, ale timhle si povest naprosto zbytecne kazej
559724
ze hazou papiry na led, hazou piva na stridacku i na fanousky ostatnich klubu, vyvolavaj o prestavkach a po zapasech konflikty, nechavaj po sobe nehoraznej - ale opravdu nehoraznej - bordel. fanousek komety brno je ultimatni definice fanouska-prasete. a rekne ti to kazdej, kdo je videl "v akci". ze jich je hodne a fandej skvele je jina, ale timhle si povest naprosto zbytecne kazej
0 0
reagovat

st39.6

V čem jsou prasata? Že dvakrát do roka nahážou papíry na led?
559723
V čem jsou prasata? Že dvakrát do roka nahážou papíry na led?
st39.6
0 0
reagovat
a my o tomhle, vZeč jen naznačoval, že za to opět může Sparta
link
559722
a my o tomhle, vZeč jen naznačoval, že za to opět může Sparta http://tn.nova.cz/sport/hokej/tipsport-extraliga/hokej-na-dne-dalsi-skandal-v-extralize-trinec-muze-prijit-o-body.html
0 0
reagovat
Já psal ale v souvislosti s Borci o Třinci a ne nějakém Pražškém Sku. :D
559720
Já psal ale v souvislosti s Borci o Třinci a ne nějakém Pražškém Sku. *:D*
0 0
reagovat
to se jednak nestane, protoze je to sulcova chyba, ne chyba klubu, druhak je ta pisnicka o tom, ze za vsechno muze sparta, uz dost ohrana. a to jsem slavista. a brnaku je sice hodne, to ale nic nemeni na tom, ze jsou to prasata a prasata nejlepsimi fanousky budou jen tezko
559719
to se jednak nestane, protoze je to sulcova chyba, ne chyba klubu, druhak je ta pisnicka o tom, ze za vsechno muze sparta, uz dost ohrana. a to jsem slavista. a brnaku je sice hodne, to ale nic nemeni na tom, ze jsou to prasata a prasata nejlepsimi fanousky budou jen tezko
0 0
reagovat
borci no, teď jim seberou body za toho Adamskýho a naše Sparťanská taktika "letos na to se*te kluci, všem ostatnim seberou body" dojde za chvíli naplnění
559718
borci no, teď jim seberou body za toho Adamskýho a naše Sparťanská taktika "letos na to se*te kluci, všem ostatnim seberou body" dojde za chvíli naplnění
0 0
reagovat
Ale fakt se divím, že Třinec jede jak ruská mašina - z posledních zápasů vyhrál tak 4. Borci, no. :+
559717
Ale fakt se divím, že Třinec jede jak ruská mašina - z posledních zápasů vyhrál tak 4. Borci, no. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se