Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76801 - 76820 Napsat příspěvek
V progamingu jsou slušný prachy, takže když je někdo dobrej, tak se na tom dá solidně vydělávat a ještě se parádně bavit, cestovat a poznávat nové lidi. Potom je to ta odvrácená stránka, že ty lidi 10 hodin denně paří u komplu, protože musí trénovat. Ať se tu o tom klidně diskutuje, mně to neva, ale mohlo by se prosím diskutovat tak, aby to všichni pochopili? Popř. sem občas napsat něco zajímavýho a ne nějaký dvě jména o kterých nikdo nikdy neslyšel a vynášet je tady do nebe?
559651
V progamingu jsou slušný prachy, takže když je někdo dobrej, tak se na tom dá solidně vydělávat a ještě se parádně bavit, cestovat a poznávat nové lidi. Potom je to ta odvrácená stránka, že ty lidi 10 hodin denně paří u komplu, protože musí trénovat. Ať se tu o tom klidně diskutuje, mně to neva, ale mohlo by se prosím diskutovat tak, aby to všichni pochopili? Popř. sem občas napsat něco zajímavýho a ne nějaký dvě jména o kterých nikdo nikdy neslyšel a vynášet je tady do nebe?
0 0
reagovat
Na progammingu tedy nevidím nic zlého. Jaký je rozdíl mezi tím a třeba hraním nějakého turnaje v luštění křížovek nebo fotbalu. Kromě přidané hodnoty v pohybu je to ve své podstatě úplně to samé. Viz. příspěvek od vegassss7771. Dokonce hry jsou možná lepší než debilní fotbal a podobné sporty, kde se u nás akorát fandí rozmlacováním stadionu a chlastáním piva.
559650
Na progammingu tedy nevidím nic zlého. Jaký je rozdíl mezi tím a třeba hraním nějakého turnaje v luštění křížovek nebo fotbalu. Kromě přidané hodnoty v pohybu je to ve své podstatě úplně to samé. Viz. příspěvek od vegassss7771. Dokonce hry jsou možná lepší než debilní fotbal a podobné sporty, kde se u nás akorát fandí rozmlacováním stadionu a chlastáním piva.
0 0
reagovat

Fluke

Máš pravdu, ale na to co napsal st39.6 jsem nemohl jinak.
559649
Máš pravdu, ale na to co napsal st39.6 jsem nemohl jinak.
Fluke
0 0
reagovat

Kostěj

Btw, progamming je trošku jiná odrůda hraní - není to jen to tvoje: ,,Progayming je aktivita převážně pubertálních až postpubertálních děcek, co hrajou hry víc, než je zdrávo, a dělají z toho víc, než to je.´´

Tihle lidi, co hrajou na úrovni progamingu, nehrají skoro žádné jiné hry, ale věnují se například SC2, W3, nebo CS 1.6.

A tvoje: dělají z toho víc než to je - to se dá použít tež na ten náš slavný český fotbal a hokej - hráči namachrovaní jak hajzlík a pak to dopadá, že jsou rádi, že hrajou o udržení. :D
559648
Btw, progamming je trošku jiná odrůda hraní - není to jen to tvoje: ,,Progayming je aktivita převážně pubertálních až postpubertálních děcek, co hrajou hry víc, než je zdrávo, a dělají z toho víc, než to je.´´ Tihle lidi, co hrajou na úrovni progamingu, nehrají skoro žádné jiné hry, ale věnují se například SC2, W3, nebo CS 1.6. A tvoje: dělají z toho víc než to je - to se dá použít tež na ten náš slavný český fotbal a hokej - hráči namachrovaní jak hajzlík a pak to dopadá, že jsou rádi, že hrajou o udržení. *:D*
Kostěj
0 0
reagovat
Jako s prominutím, chyba je tady na obou stranách, je to obecná diskuze, nevidím nic špatnýho na to, že tu Cain postuje battle ve Starcraftu z progamingu. Někoho to zaujme a ozve se když tak, ale na druhou stranu by tady Cain taky mohl klidnit své reakce.
559639
Jako s prominutím, chyba je tady na obou stranách, je to obecná diskuze, nevidím nic špatnýho na to, že tu Cain postuje battle ve Starcraftu z progamingu. Někoho to zaujme a ozve se když tak, ale na druhou stranu by tady Cain taky mohl klidnit své reakce.
0 0
reagovat

Kouno

od toho je záložka FILMY, v záložce KECÁRNA se probírají různé témata, a nikdo Tě nenutí se na něco dívat.
559638
od toho je záložka FILMY, v záložce KECÁRNA se probírají různé témata, a nikdo Tě nenutí se na něco dívat.
Kouno
0 0
reagovat
Další inovativní reklama

Jinak nechápu,proč ty matky, když DS2 bude určo 17+. Ale jinak pěkný. Možná asi proto, že DS2 si sežena i omladina. :D
559637
[link="http://yourmomhatesthis.com/"]Další inovativní reklama[/link] Jinak nechápu,proč ty matky, když DS2 bude určo 17+. Ale jinak pěkný. Možná asi proto, že DS2 si sežena i omladina. *:D*
0 0
reagovat
Absolutně nechápu, proč bych se měl dívat, jak někdo ve StarCraftu hraje proti někomu jinýmu. To že vyháli češi je hezký, ale nevím, co to má společnýho s filmem.
Dál absolutně nechápu, proč když hledám nějaký téma v diskusi, musím pročítat takový kraviny...a navíc tak často:-
559636
Absolutně nechápu, proč bych se měl dívat, jak někdo ve StarCraftu hraje proti někomu jinýmu. To že vyháli češi je hezký, ale nevím, co to má společnýho s filmem. Dál absolutně nechápu, proč když hledám nějaký téma v diskusi, musím pročítat takový kraviny...a navíc tak často*:-*
0 0
reagovat

st39.6

jediné co je tady idiotské je tvoje reakce, jen jsem se zmínil o úspěchu českého hráče, nikým jsem tím neurazil, tvoje reakce ano
559635
jediné co je tady idiotské je tvoje reakce, jen jsem se zmínil o úspěchu českého hráče, nikým jsem tím neurazil, tvoje reakce ano
st39.6
0 0
reagovat

popicek

Ne, jsi blázen, protože čteš a bereš vážně Super.cz8)

Citace z článku: Především při tomto jeho tvrzení zaplesá nejedno neonacionalistické srdce: „Pokud někdo hodlá přijet do České republiky a doma v obýváku si praktikovat korán a bude respektovat, že máme jinou kulturu, a jeho děti nebudou nutit moje děti nosit šátek na hubě, pak je to v pořádku."

Svoboda náboženského vyznávání a prosazování volnosti není tendence neonacismu, ale zdravý rozum a kdokoliv, kdo naznačuje opak by neměl veřejně publikovat své články. Toto je jen další příklad, kdy se bulvár snaží vyvolat kontroverzi z ničeho.
559634
Ne, jsi blázen, protože čteš a bereš vážně Super.cz*8)* Citace z článku: Především při tomto jeho tvrzení zaplesá nejedno neonacionalistické srdce: „Pokud někdo hodlá přijet do České republiky a doma v obýváku si praktikovat korán a bude respektovat, že máme jinou kulturu, a jeho děti nebudou nutit moje děti nosit šátek na hubě, pak je to v pořádku." Svoboda náboženského vyznávání a prosazování volnosti není tendence neonacismu, ale zdravý rozum a kdokoliv, kdo naznačuje opak by neměl veřejně publikovat své články. Toto je jen další příklad, kdy se bulvár snaží vyvolat kontroverzi z ničeho.
popicek
0 0
reagovat

popicek

Né, Landa už se tu nedávno řešil :D
ale myslím, že s tím „Pokud někdo hodlá přijet do České republiky a doma v obýváku si praktikovat korán a bude respektovat, že máme jinou kulturu, a jeho děti nebudou nutit moje děti nosit šátek na hubě, pak je to v pořádku." souhlasí asi většina zde...
559640
Né, Landa už se tu nedávno řešil *:D* ale myslím, že s tím „Pokud někdo hodlá přijet do České republiky a doma v obýváku si praktikovat korán a bude respektovat, že máme jinou kulturu, a jeho děti nebudou nutit moje děti nosit šátek na hubě, pak je to v pořádku." souhlasí asi většina zde...
popicek
0 0
reagovat

popik

Co vy na to? link
Jsem rasista, když s ním v podstatě souhlasím?
559647
Co vy na to? http://www.super.cz/clanek/44440-daniel-landa-opet-bojuje-za-bile-cechy-jako-zamlada.html Jsem rasista, když s ním v podstatě souhlasím?
popik
0 0
reagovat
vidis a to sem vubec nemyslel, opisoval sem na blbym miste :D. chtel sem vypichnout cainuv prvni prispevek. jak se mi to povedlo fakt nevim
559646
vidis a to sem vubec nemyslel, opisoval sem na blbym miste :D. chtel sem vypichnout cainuv prvni prispevek. jak se mi to povedlo fakt nevim
0 0
reagovat
ja myslim, žr co je "Šestka a trojka a on hodil dvojku a trojku" ví poměrně dost lidí... ta scéna je nezapomenutelná
559645
ja myslim, žr co je "Šestka a trojka a on hodil dvojku a trojku" ví poměrně dost lidí... ta scéna je nezapomenutelná
0 0
reagovat
co je fotbal, vi kazdej. co je "Šestka a trojka a on hodil dvojku a trojku" nevi prakticky nikdo. Placnout to bez jakyhokoliv vysvetleni do diskuze je proste idiotsky a cain si tim o problemy rika sam. nedela to krome nej nikdo. takze ano, je to o tom "co a kdo".
559642
co je fotbal, vi kazdej. co je "Šestka a trojka a on hodil dvojku a trojku" nevi prakticky nikdo. Placnout to bez jakyhokoliv vysvetleni do diskuze je proste idiotsky a cain si tim o problemy rika sam. nedela to krome nej nikdo. takze ano, je to o tom "co a kdo".
0 0
reagovat
Progayming je aktivita převážně pubertálních až postpubertálních děcek, co hrajou hry víc, než je zdrávo, a dělají z toho víc, než to je.
(než se Cain začne rozčilovat, asi bych měl podotknout, že podobnej názor mám na většinu tzv. "vrcholovejch" sportů)
559592
Progayming je aktivita převážně pubertálních až postpubertálních děcek, co hrajou hry víc, než je zdrávo, a dělají z toho víc, než to je. (než se Cain začne rozčilovat, asi bych měl podotknout, že podobnej názor mám na většinu tzv. "vrcholovejch" sportů)
0 0
reagovat

jhr

ProGaming - profesionální klání rts (např.:) Starcraft 2, fps (např.:) CoD4 MW, hráču pod vlajkou svého klanu s podporou předních výrobců hw
559644
[link="http://cs.wikipedia.org/wiki/Progaming"]ProGaming[/link] - profesionální klání rts (např.:) [link="http://www.youtube.com/user/HDstarcraft#p/u/0/0l3vrotjUQA"]Starcraft 2[/link], fps (např.:) [link="http://www.youtube.com/watch?v=uHx5MnVVQ_4&feature=channel"]CoD4 MW[/link], hráču pod vlajkou svého klanu s podporou předních výrobců [link="http://www.youtube.com/watch?v=YXonMGC1K_4&feature=player_embedded"]hw[/link]
jhr
0 0
reagovat
Cain: Co je to progaming? A jak se to hraje?
559630
Cain: Co je to progaming? A jak se to hraje?
0 0
reagovat
těšim se, až tu bude ráno 100 nových příspěvků
559621
těšim se, až tu bude ráno 100 nových příspěvků
0 0
reagovat

HAL

Díky
559620
Díky
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se