Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75201 - 75220 Napsat příspěvek

kyller

blogy zmizli taky, určitě maj něco jako databázi a brzy to nahrajou ? :-D
564793
blogy zmizli taky, určitě maj něco jako databázi a brzy to nahrajou ? :-D
kyller
0 0
reagovat
Hmm, mě diskuze s tím černým podkladem přijdou trochu nepřehledný:/
564792
Hmm, mě diskuze s tím černým podkladem přijdou trochu nepřehledný:/
0 0
reagovat
Prečo zmizli z hodnotenia filmov hviezdičky? :(
564788
Prečo zmizli z hodnotenia filmov hviezdičky? :(
0 0
reagovat

KarelR

:D
564786
*:D*
KarelR
0 0
reagovat
Tak teď už mám silný podezření, že je většina reakcí ironickejch :D:))
564783
Tak teď už mám silný podezření, že je většina reakcí ironickejch *:D**:))*
0 0
reagovat

popik

NOVEJ DESIGN JE ŠPICOVEJ!
564781
NOVEJ DESIGN JE ŠPICOVEJ!
popik
0 0
reagovat

Vardant

Je to tak.
564779
Je to tak.
Vardant
0 0
reagovat
Tak nevím jestli je problém jen u mě, ale vypadá to, že spoiler tag trochu blbne. Pokud ho někdo použije, tak se mi jeho komentář zobrazuje stále jako nepřečtený. Po napsání zprávy ode mne je pak všechno zase v pořádku.

Můžete to někdo ověřit?
564776
Tak nevím jestli je problém jen u mě, ale vypadá to, že spoiler tag trochu blbne. Pokud ho někdo použije, tak se mi jeho komentář zobrazuje stále jako nepřečtený. Po napsání zprávy ode mne je pak všechno zase v pořádku. Můžete to [spoiler]někdo ověřit?[/spoiler]
0 0
reagovat
No zatial som teda dost strateny, ale nadavat sa mi nechce.:)) Juuuu spoiler tag :D
564774
No zatial som teda dost strateny, ale nadavat sa mi nechce.*:))* Juuuu [spoiler]spoiler tag[/spoiler] *:D*
0 0
reagovat
Design pekny, ale prijde mi, ze je tech informaci a vseho (v porovnani se starym designem) na hlavni strane mene. Jedine, co mi celkem vadi, je absence moji ikonky vpravo nahore - dodavalo to takovou osobitost:)
564775
Design pekny, ale prijde mi, ze je tech informaci a vseho (v porovnani se starym designem) na hlavni strane mene. Jedine, co mi celkem vadi, je absence moji ikonky vpravo nahore - dodavalo to takovou osobitost:)
0 0
reagovat
PERFEKTNÍ DESIGN!!! :+:+:+:+:+
564773
PERFEKTNÍ DESIGN!!! *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
A sakra, ani jsem netušil jak moc jsem byl na starý design zvyklý. Dobrou minutu jsem jen tak koukal do prázdna a nemohl vůbec nic najít :D
Ale kvůli tomu spoiler tagu to za to stojí :+
564770
A sakra, ani jsem netušil jak moc jsem byl na starý design zvyklý. Dobrou minutu jsem jen tak koukal do prázdna a nemohl vůbec nic najít *:D* Ale kvůli tomu spoiler tagu to za to stojí *:+*
0 0
reagovat
Teda, nejdřív jsem se hrozně lek, ale novej vzhled je super! :+
564769
Teda, nejdřív jsem se hrozně lek, ale novej vzhled je super! *:+*
0 0
reagovat
Nový vzhled je mess na první pohled:D snad se do toho dostanu a příjde mi to jako první instance přirozenosti. co chválím je je možnost připojt se přes facebook = to je parádní, akorát se mi vynulovala technická diskuse tak už netrhnu rekord. a4am = david pazanowski.
564768
Nový vzhled je mess na první pohled:D snad se do toho dostanu a příjde mi to jako první instance přirozenosti. co chválím je je možnost připojt se přes facebook = to je parádní, akorát se mi vynulovala technická diskuse tak už netrhnu rekord. a4am = david pazanowski.
0 0
reagovat
Netusil som, ze Tron Legavy je v radakcii natolko oblubeny, ze podla neho prekopete cely dizajn ;)
564766
Netusil som, ze Tron Legavy je v radakcii natolko oblubeny, ze podla neho prekopete cely dizajn *;)*
0 0
reagovat
Pfůůů, doufám, že tenhle vzhled není ještě zcela definitivní... :- Ale rozmístění sekcí a navigace je snad krok správným směrem (i když i tak bude trvat docela dlouho, než si na to zvyknu).
564763
Pfůůů, doufám, že tenhle vzhled není ještě zcela definitivní... *:-* Ale rozmístění sekcí a navigace je snad krok správným směrem (i když i tak bude trvat docela dlouho, než si na to zvyknu).
0 0
reagovat
Ale jo, ňák si zvyknu :)
564762
Ale jo, ňák si zvyknu *:)*
0 0
reagovat
Vašek už rozkradl co mohl takže nějaké pero pro něj nic není. Cain1978: Podívej se do vzkazníku a napiš. ;)
564761
Vašek už rozkradl co mohl takže nějaké pero pro něj nic není. Cain1978: Podívej se do vzkazníku a napiš. *;)*
0 0
reagovat

popik

a hele náš rebel Cain1978 je zpět :D
564756
a hele náš rebel Cain1978 je zpět *:D*
popik
0 0
reagovat

massive

nic proti matrixu (moje modla), ale ten trailer (na druhý ani nekoukám) v podstatě vystihuje tu komornost dialogů - působí to spíš komicky než jakkoli jinak. Nemluvě o hudbě z Inception... opravdu si někdo myslí, že tohle Matrix potřebuje? Cizí hudbu?
jinými slovy: tvůrci bych nafackal a fakt nevím co se ti na tom líbí, protože bez znalosti Matrixu bych po tomhle šel do kina jen velmi, ale velmi těžko.
564754
nic proti matrixu (moje modla), ale ten trailer (na druhý ani nekoukám) v podstatě vystihuje tu komornost dialogů - působí to spíš komicky než jakkoli jinak. Nemluvě o hudbě z Inception... opravdu si někdo myslí, že tohle Matrix potřebuje? Cizí hudbu? jinými slovy: tvůrci bych nafackal a fakt nevím co se ti na tom líbí, protože bez znalosti Matrixu bych po tomhle šel do kina jen velmi, ale velmi těžko.
massive
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se