Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75161 - 75180 Napsat příspěvek
@roman.cestmir.s: přesně tak
564900
@roman.cestmir.s: přesně tak
0 0
reagovat
tak to byla asi chyba v metrixu...teď jsem proklikal co sem viděl na stránce a už se to nestalo.
Jinak k čemu přesně je možnost NAHLED u recenzí? to kdybych to nechtěl číst na černym podkladu neboco? :)
564899
tak to byla asi chyba v metrixu...teď jsem proklikal co sem viděl na stránce a už se to nestalo. Jinak k čemu přesně je možnost NAHLED u recenzí? to kdybych to nechtěl číst na černym podkladu neboco? :)
0 0
reagovat
Též nemám s Chromem problém.
564898
Též nemám s Chromem problém.
0 0
reagovat
ja chromuju taky a nic takovyho sem nezaregistroval
564897
ja chromuju taky a nic takovyho sem nezaregistroval
0 0
reagovat
Setkávám se s tím , že když kliknu na diskuzi, tak se dostanu sice na tu stránku, ale po chvíli mne to hodí zpět na titulku. Vlastně se to děje skoro u všeho na co kliknu.Po chvilce klikání to ale na zvolené sekci zůstane....může za to můj chrome, nebo není chyba na mém přijímači?
564896
Setkávám se s tím , že když kliknu na diskuzi, tak se dostanu sice na tu stránku, ale po chvíli mne to hodí zpět na titulku. Vlastně se to děje skoro u všeho na co kliknu.Po chvilce klikání to ale na zvolené sekci zůstane....může za to můj chrome, nebo není chyba na mém přijímači?
0 0
reagovat
aha :D, do seriálov zavítam raz za mesiac tak sry :D
564895
aha *:D*, do seriálov zavítam raz za mesiac tak sry *:D*
0 0
reagovat
a taky se o tom uz pul dne zive debatuje o dve policka vpravo, v serialech :D
564894
a taky se o tom uz pul dne zive debatuje o dve policka vpravo, v serialech :D
0 0
reagovat
mortal kombat legacy je von link , je to fajné :+
564893
mortal kombat legacy je von http://www.youtube.com/watch?v=6s6UiEuCYXA&feature=youtu.be&hd=1 , je to fajné *:+*
0 0
reagovat
Něco k aktuálního ;) First Orbit - The movie :+:+:+:+:+
564879
Něco k aktuálního *;)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=RKs6ikmrLgg&feature=featured"]First Orbit - The movie[/link] *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
st39.6: Ono stačí občas zapnúť nejakú slovenskú stanicu a zistíš, že minimálne 50% sú samé plagiáty, ktoré sa snažia tváriť ako "nové prelomové cool nápady". :)
564870
st39.6: Ono stačí občas zapnúť nejakú slovenskú stanicu a zistíš, že minimálne 50% sú samé plagiáty, ktoré sa snažia tváriť ako "nové prelomové cool nápady". *:)*
0 0
reagovat
ono je to cely takovy az moc okopirovany "this is sparta" ze sparty (jako z hokejovy), ktera tristovku znasilnuje na svy kostce a pomoci sveho imbecilniho maskota uz nejakej ten patek. zvlast v tomhle svetle to pusobi trochu komicky, takovej plagiat plagiatu :D
564869
ono je to cely takovy az moc okopirovany "this is sparta" ze sparty (jako z hokejovy), ktera tristovku znasilnuje na svy kostce a pomoci sveho imbecilniho maskota uz nejakej ten patek. zvlast v tomhle svetle to pusobi trochu komicky, takovej plagiat plagiatu :D
0 0
reagovat
MS spot nic moc. A hláška "My jsme tu doma" je tak trochu kopie "This is Sparta" ne?
564868
MS spot nic moc. A hláška "My jsme tu doma" je tak trochu kopie "This is Sparta" ne?
0 0
reagovat
paradoxne je to prave ta hudba, ktera ten spot tahne v mych ocich ke dnu (kdyz nepocitam slovenskej tym :))
564859
paradoxne je to prave ta hudba, ktera ten spot tahne v mych ocich ke dnu (kdyz nepocitam slovenskej tym :))
0 0
reagovat
Prestiži MS v hokeji krapet ubírá to, že je každej rok... Ale na finále zase kouknu 8)
564858
Prestiži MS v hokeji krapet ubírá to, že je každej rok... Ale na finále zase kouknu *8)*
0 0
reagovat
Mne sa ten MS spot nepáči, to spracovanie je úplne o ničom. A samotná hudba z toho nespraví zázrak.
564856
Mne sa ten MS spot nepáči, to spracovanie je úplne o ničom. A samotná hudba z toho nespraví zázrak.
0 0
reagovat
Slusnej spot, vypada drsne :D Jinak MS se nemuzu dockat, jakozto kazdy rok!
564855
Slusnej spot, vypada drsne *:D* Jinak MS se nemuzu dockat, jakozto kazdy rok!
0 0
reagovat

popik

Tyjo ten spot je teda docela o ničem, ale bez urážky ?)
564853
Tyjo ten spot je teda docela o ničem, ale bez urážky *?)*
popik
0 0
reagovat

Shakers

Docela mi z toho spotu běhal mráz po zádech. Už se těším.
564852
Docela mi z toho spotu běhal mráz po zádech. Už se těším.
Shakers
0 0
reagovat

verbst

Solidní maraton.:D:D
564842
Solidní maraton.*:D**:D*
verbst
0 0
reagovat
Vím, že to teď tady zapadne (a nebude to nikoho zajímat), ale po roce a půl (od 9. listopadu 2009) jsem dneska dočetl svoji sbírku knih Star Wars :))8):D
564839
Vím, že to teď tady zapadne (a nebude to nikoho zajímat), ale po roce a půl (od 9. listopadu 2009) jsem dneska dočetl svoji sbírku knih [b]Star Wars[/b] *:))**8)**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se