Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75181 - 75200 Napsat příspěvek
Vím, že to teď tady zapadne (a nebude to nikoho zajímat), ale po roce a půl (od 9. listopadu 2009) jsem dneska dočetl svoji sbírku knih Star Wars :))8):D
564839
Vím, že to teď tady zapadne (a nebude to nikoho zajímat), ale po roce a půl (od 9. listopadu 2009) jsem dneska dočetl svoji sbírku knih [b]Star Wars[/b] *:))**8)**:D*
0 0
reagovat
@zahron: mělo by být ok
564841
@zahron: mělo by být ok
0 0
reagovat

Majstrovstvá sveta v hokeji 2011 - STV Spot

564837
http://www.mojevideo.sk/video/db60/majstrovstva_sveta_v_hokeji_2011_stv_spot.html *:+*
Majstrovstvá sveta v hokeji 2011 - STV Spot
0 0
reagovat

Alfred_Nomad

link - jedinej kterej funguje je povídačka o Dexterovi

btw. omlouvám se ostatník, vzkazník mi taky házi chybu ..
564822
[link="http://blogy.moviezone.cz/zahon-pise-/"]link[/link] - jedinej kterej funguje je povídačka o Dexterovi btw. omlouvám se ostatník, vzkazník mi taky házi chybu ..
Alfred_Nomad
0 0
reagovat
@Zahron: který blogy hází chybu? Koukneme na to, dík!
564821
@Zahron: který blogy hází chybu? Koukneme na to, dík!
0 0
reagovat
u dvou ze tří mých blogů mi to píše nenalezeno ....:) pochybuju že to je diskriminace, ale jen abys věděl že jsem nekecal a blogy mě fakt nejdou ..:) No jasně no chce to čas, chápu :)
564820
u dvou ze tří mých blogů mi to píše nenalezeno ....*:)* pochybuju že to je diskriminace, ale jen abys věděl že jsem nekecal a blogy mě fakt nejdou ..*:)* No jasně no chce to čas, chápu *:)*
0 0
reagovat
No co no, někdo má už i v takhle nízkém věku o budoucnosti jasno 8)
564819
No co no, někdo má už i v takhle nízkém věku o budoucnosti jasno *8)*
0 0
reagovat

iknowhow

Some kids just want to watch the world burn. :D:+
564817
Some kids just want to watch the world burn. *:D**:+*
iknowhow
0 0
reagovat

:DD

564814
[link="http://www.youtube.com/watch?v=d5mK7dzyUkM"]text_odkazu[/link]
:DD
0 0
reagovat
Super změna. Moc povedené. Taky jsem koukala.
564812
Super změna. Moc povedené. Taky jsem koukala.
0 0
reagovat
@zahron: jo jo blogy zůstaly, akorát odkaz je trochu skrytější, na HP se dostanou, dejte nám čas, dík!
564811
@zahron: jo jo blogy zůstaly, akorát odkaz je trochu skrytější, na HP se dostanou, dejte nám čas, dík!
0 0
reagovat
zahron: Blogy zůstaly link
564810
zahron: Blogy zůstaly http://blogy.moviezone.cz/
0 0
reagovat
Tak vypadá to pěkně, ale když jsem to před chvílí uviděl byl jsem chvíli v šoku! ;)
564809
Tak vypadá to pěkně, ale když jsem to před chvílí uviděl byl jsem chvíli v šoku! *;)*
0 0
reagovat

kyller

Samozřejmě jsem myslel, že by bylo lepší nalevo, než napravo :D
564807
Samozřejmě jsem myslel, že by bylo lepší nalevo, než napravo *:D*
kyller
0 0
reagovat

krajec

Veď to tlačítko je napravo:)
564804
Veď to tlačítko je napravo*:)*
krajec
0 0
reagovat

KarelR

Ale no snad taka paranoja nie je az tak nutna....msylim, ze si to vacsina pochvaluje....snad si necakal, ze sa to obide bez pripomienok. :D8)
564802
Ale no snad taka paranoja nie je az tak nutna....msylim, ze si to vacsina pochvaluje....snad si necakal, ze sa to obide bez pripomienok. *:D**8)*
KarelR
0 0
reagovat

nový design

Chvíli jsem se rozkoukával, ale myslím, že po pár dnech to budu moct pochválit. Napoprvé se mi vůbec nezobrazil "kolotoč". Musel jsem znova kliknout na homepage, ale už je to v poho. Taky tlačítko napsat nový příspěvek by mohlo být vpravo nad diskusí a ne někde zašité vlevo.
564800
Chvíli jsem se rozkoukával, ale myslím, že po pár dnech to budu moct pochválit. Napoprvé se mi vůbec nezobrazil "kolotoč". Musel jsem znova kliknout na homepage, ale už je to v poho. Taky tlačítko napsat nový příspěvek by mohlo být vpravo nad diskusí a ne někde zašité vlevo.
nový design
0 0
reagovat

zahron

Tak v to dúfam, lebo hviezdičky som si vždy tak nejak spojoval s MZ :)
564799
Tak v to dúfam, lebo hviezdičky som si vždy tak nejak spojoval s MZ *:)*
zahron
0 0
reagovat

kyller

Jo takhle, aha - no změna je změna, určitě se provede ještě spoustu změn, však už se to tady hodněkrát psalo ... ( doufej že to bude zahrnovat i hvězdičky :-D )
564798
Jo takhle, aha - no změna je změna, určitě se provede ještě spoustu změn, však už se to tady hodněkrát psalo ... ( doufej že to bude zahrnovat i hvězdičky :-D )
kyller
0 0
reagovat
zahron: Nie, ja myslím, že miesto hviezdičiek sú tam teraz nejaké podivné obdĺžniky, pričom pri traileroch sú hviezdičky a v profile => hodnocení, tam sú tie obdĺžniky všade.
564796
zahron: Nie, ja myslím, že miesto hviezdičiek sú tam teraz nejaké podivné obdĺžniky, pričom pri traileroch sú hviezdičky a v profile => hodnocení, tam sú tie obdĺžniky všade.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se