Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75241 - 75260 Napsat příspěvek

Denied

Rozklepaná kamera a rychlý střih je čistě Slyova práce, ostatně s podobnou epilepsií koketoval už v Rambovi (kde to ještě šlo) i Rockym (kde už to fakt nešlo).
564645
Rozklepaná kamera a rychlý střih je čistě Slyova práce, ostatně s podobnou epilepsií koketoval už v Rambovi (kde to ještě šlo) i Rockym (kde už to fakt nešlo).
Denied
0 0
reagovat

popik

no to je v prdeli, právě režie byla na Exp. to nejhorší :(
564644
no to je v prdeli, právě režie byla na Exp. to nejhorší *:(*
popik
0 0
reagovat
Sly se vrati jako rejza k Expendables II.. Nakonec to prece jen vzal.. Jen doufam ze podrizne kameramany z jednicky a najde si lepsi co nemaj trepavy ruce jak dementi.
564643
Sly se vrati jako rejza k Expendables II.. Nakonec to prece jen vzal.. Jen doufam ze podrizne kameramany z jednicky a najde si lepsi co nemaj trepavy ruce jak dementi.
0 0
reagovat

Hogwarts Hangover :D

564642
http://www.youtube.com/watch?v=BUH0a2rwq-w
Hogwarts Hangover :D
0 0
reagovat
Tohle je prostě nářez! Cow bell is back :D
564638
Tohle je prostě nářez! Cow bell is back *:D*
0 0
reagovat
tohle nemá chybu, jak pro filmový fanoušky, tak pro fandy Beastie Boys, který se za chvilinku konečně vracej s novym albem link
564634
tohle nemá chybu, jak pro filmový fanoušky, tak pro fandy Beastie Boys, který se za chvilinku konečně vracej s novym albem http://blog.beastieboys.com/post/4420469387/heres-the-trailer-for-the-long-ass-video-thing
0 0
reagovat

Disketa

Ale kombinace obojího je neodolatelná!!! :D8)
564631
Ale kombinace obojího je neodolatelná!!! *:D**8)*
Disketa
0 0
reagovat

verbst

Mně se teda víc zalíbilo to tričko.8)
564630
Mně se teda víc zalíbilo to tričko.*8)*
verbst
0 0
reagovat
Tak jo. Teď ji musí milovat už všichni! link 8):+
564628
Tak jo. Teď ji musí milovat už všichni! http://plixi.com/photos/original/90471358 *8)**:+*
0 0
reagovat

vZeč

:+ Díky za odkaz ... fakt super .. :D:D
564626
*:+* Díky za odkaz ... fakt super .. *:D**:D*
vZeč
0 0
reagovat
link Tak tohle je super :+
564624
http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/5826-borec-tanecni-show?ref=nf&page=1+#komentare Tak tohle je super *:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Ten Bill je perfektní :+ a Lebowski se mi líbil víc jak film :D
564612
Ten Bill je perfektní *:+* a Lebowski se mi líbil víc jak film *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
zopar artov pre fanusikov Tarantina a Coenovcov
564611
[link="http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/quentin-vs-coen"]zopar artov[/link] pre fanusikov Tarantina a Coenovcov
0 0
reagovat

popik

popik je smutný, protože jeho oblíbená Chelsea dnes prohrála s jeho neoblíbeným Menžestrem :-*(
564592
popik je smutný, protože jeho oblíbená Chelsea dnes prohrála s jeho neoblíbeným Menžestrem :-*(
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

To je tak kamo....kazdy ma svoju pravdu a svoj ciel, cim je z oponenta v danom konflikte automaticky zaporak, alebo aspon ten co slape po tvojich cieloch.....
zaoberat sa tym, kto bol viac v prave a ci boli pouzite bojove prostriedky na mieste je zbytocne. Vypalilo to tak ako vypalilo ...to je zakon prirody...silnejsi vyhra...8)
564589
To je tak kamo....kazdy ma svoju pravdu a svoj ciel, cim je z oponenta v danom konflikte automaticky zaporak, alebo aspon ten co slape po tvojich cieloch..... zaoberat sa tym, kto bol viac v prave a ci boli pouzite bojove prostriedky na mieste je zbytocne. Vypalilo to tak ako vypalilo ...to je zakon prirody...silnejsi vyhra...*8)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Ta verze pánů za filmpubem s registrováním moviezone.cz zní ale hodně divoce.... Trochu chápu, jak se cítili, když jim odešlo psavecké jádro redakce, ale přesto. Dělat takovýhle vylomeniny místo pohledu do země a popřání hodně štestí? No kdo ví, jak to vlastně bylo. Nic není černobílé...
564582
Ta verze pánů za filmpubem s registrováním moviezone.cz zní ale hodně divoce.... Trochu chápu, jak se cítili, když jim odešlo psavecké jádro redakce, ale přesto. Dělat takovýhle vylomeniny místo pohledu do země a popřání hodně štestí? No kdo ví, jak to vlastně bylo. Nic není černobílé...
0 0
reagovat

BranoZ

heh díky, úplně jsem zapoměl .. ?)
564570
heh díky, úplně jsem zapoměl .. *?)*
BranoZ
0 0
reagovat
Tak som to konečne, za výraznej pomoci googlu, našiel. Takže pre porovnanie:
Autobiografie Moviezone
564544
Tak som to konečne, za výraznej pomoci googlu, našiel. Takže pre porovnanie: [link="http://www.moviezone.cz/clanek/17753-autobiografie-od-trailerzone-k-peti-rokum-mz/"]Autobiografie Moviezone[/link]
0 0
reagovat

Filmpub

Naozaj pomerne zaujímavé čítanie. Nemôžem nájsť článok o histórii Moviezone, aby som si ho ešte raz prečítal a porovnal obe verzie vzniku Moviezone. Prečo sa nedá vo vyhľadávaní zoradiť výsledky podľa dátumu?
564542
Naozaj pomerne zaujímavé čítanie. Nemôžem nájsť článok o histórii Moviezone, aby som si ho ešte raz prečítal a porovnal obe verzie vzniku Moviezone. Prečo sa nedá vo vyhľadávaní zoradiť výsledky podľa dátumu?
Filmpub
0 0
reagovat

Disketa

Zajímavý čtení, díky... Zvlášť pro mě, jako člověka, kterej čsfd objevil až před takovýma pěti rokama o kterej si dodneška myslel, že Atlas pořád normálně samostatně funguje :D
564527
Zajímavý čtení, díky... Zvlášť pro mě, jako člověka, kterej čsfd objevil až před takovýma pěti rokama o kterej si dodneška myslel, že Atlas pořád normálně samostatně funguje *:D*
Disketa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se