Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73701 - 73720 Napsat příspěvek
vimeo
569025
vimeo
0 0
reagovat
A ne, YouTube prosím nepostujte :D
569023
A ne, YouTube prosím nepostujte *:D*
0 0
reagovat
Jaké jsou prosím největší servery, kde se publikuje amatérská nebo i profi filmařská práce? Z celého světa. Díky :)
569021
Jaké jsou prosím největší servery, kde se publikuje amatérská nebo i profi filmařská práce? Z celého světa. Díky *:)*
0 0
reagovat
Neporadil by mi nekdo podobny soundtrack od Bernsteina jako je Ghostbusters? Ted se mi dostala na bubinky restaurovana verze z roku 2006 a malem sem se po... blahem, monstrozni vec.
569019
Neporadil by mi nekdo podobny soundtrack od Bernsteina jako je Ghostbusters? Ted se mi dostala na bubinky restaurovana verze z roku 2006 a malem sem se po... blahem, monstrozni vec.
0 0
reagovat

Perry-

hele me uz ty hodiny moc nebavej .. uz myslim o hodinach na jiny veci :D
569016
hele me uz ty hodiny moc nebavej .. uz myslim o hodinach na jiny veci :D
Perry-
0 0
reagovat

Perry-

A to vravia ľudia s ikonkami Barta Simpsona a Calvina :D
569005
A to vravia ľudia s ikonkami Barta Simpsona a Calvina *:D*
Perry-
0 0
reagovat
Místo surfování by jsi měl dávat na tu hodinu pozor...?)
569003
Místo surfování by jsi měl dávat na tu hodinu pozor...*?)*
0 0
reagovat
Určite hodina českého jazyka. Potom sa človek ani nemôže čudovať tej gramatike ;)
569002
Určite hodina českého jazyka. Potom sa človek ani nemôže čudovať tej gramatike *;)*
0 0
reagovat
alfred nomad
ok.... Ale ono se o hodine na telefonu blbe pise :-) pak ti pisnu na mail az budu na pc....dky
568997
alfred nomad ok.... Ale ono se o hodine na telefonu blbe pise :-) pak ti pisnu na mail az budu na pc....dky
0 0
reagovat

Fufik

Zdar, zkus vyčnívat nečím jiným než zbastleným pravopisem. Třeba dobře formulovanýma názorama, byť tě za ně bude leckdo peskovat. Je tu spousta lidí, kteří ti dokážou nakopnout filmovej vkus správným směrem (ačkoli jsou tu i opačný extrémy :D ), ale číst nečitelný blábolení přestane po chvilce bavit každýho.

Kdybys měl problémy s nasazením ikonky, pošli mi jí na mail a já kouknu co děláš špatně....

alfred@moviezone.cz
568996
Zdar, zkus vyčnívat nečím jiným než zbastleným pravopisem. Třeba dobře formulovanýma názorama, byť tě za ně bude leckdo peskovat. Je tu spousta lidí, kteří ti dokážou nakopnout filmovej vkus správným směrem (ačkoli jsou tu i opačný extrémy *:D* ), ale číst nečitelný blábolení přestane po chvilce bavit každýho. Kdybys měl problémy s nasazením ikonky, pošli mi jí na mail a já kouknu co děláš špatně.... [link="mailto: alfred@moviezone.cz"]alfred@moviezone.cz[/link]
Fufik
0 0
reagovat
takze v letejdu do imaxu na harryho :-)
A na co by ste sli spis na T3 nebo az po prazkach na zrozeni planety opic??
568991
takze v letejdu do imaxu na harryho :-) A na co by ste sli spis na T3 nebo az po prazkach na zrozeni planety opic??
0 0
reagovat
The Naked And Famous jo ty se mi taky líbí. Asi nejvíc song Young Blood, jak si dal odkaz a pak tato
link
568987
The Naked And Famous jo ty se mi taky líbí. Asi nejvíc song Young Blood, jak si dal odkaz a pak tato [link="http://www.youtube.com/watch?v=OCcUXEC5_eU"]link[/link]
0 0
reagovat
Nedavno som sem daval trailer na Baladu o smutné trumpetě a trailer neklamal, rozhodne si to zozente, teda pokial vam nevadia riadne sialenosti :+
568986
Nedavno som sem daval trailer na [link="http://www.csfd.cz/film/283901-balada-o-smutne-trumpete/"]Baladu o smutné trumpetě[/link] a trailer neklamal, rozhodne si to zozente, teda pokial vam nevadia riadne sialenosti *:+*
0 0
reagovat

speta.jr

Taky se ti sny plní tak brzo ? Nevím co budu dělat až budu starší ... :D
568985
Taky se ti sny plní tak brzo ? Nevím co budu dělat až budu starší ... *:D*
speta.jr
0 0
reagovat
..nějakou postavu, která ani v knihách nevystupuje, cool. :D
568984
..nějakou postavu, která ani v knihách nevystupuje, cool. *:D*
0 0
reagovat
Mazeeec Evangeline Lilly z LOST bude hrat ELfa v Hobitovi, na tohle jsem cekal!!! :D:D:D
568983
Mazeeec Evangeline Lilly z LOST bude hrat ELfa v Hobitovi, na tohle jsem cekal!!! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Memphis

:D:D
568980
*:D**:D*
Memphis
0 0
reagovat
Človek na deň vypadne a tu okolo osemdesiatky nových príspevkov? Nechápal som, čo sa tu môže riešiť také závažné... a už vidím. No ty vole, špeciálna škola z Hornej Dolnej asi dostala grant na nákup počítačov.
568978
Človek na deň vypadne a tu okolo osemdesiatky nových príspevkov? Nechápal som, čo sa tu môže riešiť také závažné... a už vidím. No ty vole, špeciálna škola z Hornej Dolnej asi dostala grant na nákup počítačov.
0 0
reagovat
Admini: Dajte mu banan prosim, je jasne, ze tento clovek pise tieto hovadiny zamerne. Uz je to otravne,:-:-
568976
Admini: Dajte mu banan prosim, je jasne, ze tento clovek pise tieto hovadiny zamerne. Uz je to otravne,*:-**:-*
0 0
reagovat

Fufík

link

Hellblazer
Díky za tip :+ na NME jsem na jejich jméno sice narážel často, ale vyggoglit vlastní youtube video je moc práce :D Jinak mě spíš napadlo srovnání na něco mezi The XX a Yeah Yeah Yeahs.
568973
http://www.lolbot.net/pix/6055.jpg [b]Hellblazer[/b] Díky za tip *:+* na NME jsem na jejich jméno sice narážel často, ale vyggoglit vlastní youtube video je moc práce *:D* Jinak mě spíš napadlo srovnání na něco mezi The XX a Yeah Yeah Yeahs.
Fufík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se