Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71601 - 71620 Napsat příspěvek
Sakra, to je k vzteku! Chtěl jsem si Vánoce zpříjemnit koupí gramofonu. Již zmíněný vytoužený Hyundai Retro jsem zavrhl kvůli špatnému zvuku a když se snažím pořídit nějaký jiný gramofon, bolí mě z toho hlava - vůbec mi nepobírá všechny ty zatracený phonovýstupy, předzesilovače, zesilovače, středové reprosoustavy. To musí bejt tak složitý a musím si domů natahat deset přístrojů, který vůbec netuším jak vybrat, aby byly kompatabilní? Totálně mě to deptá :-((
576975
Sakra, to je k vzteku! Chtěl jsem si Vánoce zpříjemnit koupí gramofonu. Již zmíněný vytoužený Hyundai Retro jsem zavrhl kvůli špatnému zvuku a když se snažím pořídit nějaký jiný gramofon, bolí mě z toho hlava - vůbec mi nepobírá všechny ty zatracený phonovýstupy, předzesilovače, zesilovače, středové reprosoustavy. To musí bejt tak složitý a musím si domů natahat deset přístrojů, který vůbec netuším jak vybrat, aby byly kompatabilní? Totálně mě to deptá :-((
0 0
reagovat

Vlákna

Taky jsem na to kouknul a chápu že v době vzniku to musela být bomba. Ale dnes mi to jako člověku, který se zajímá o to, co se děje okolo nás, tak mi to přijde slabé. Musím říct, že v druhé post-apo půli mi to chvílema připadalo jak scénky z Monty Pythona (zejména herecké výkony).
576971
Taky jsem na to kouknul a chápu že v době vzniku to musela být bomba. Ale dnes mi to jako člověku, který se zajímá o to, co se děje okolo nás, tak mi to přijde slabé. Musím říct, že v druhé post-apo půli mi to chvílema připadalo jak scénky z Monty Pythona (zejména herecké výkony).
Vlákna
0 0
reagovat
Mě teda víc rozsekal "The day after (1983)". Je to v mnoha ohledech podobný, ale chvílema snad i víc působivý (pokud to vůbec jde).
576970
Mě teda víc rozsekal "The day after (1983)". Je to v mnoha ohledech podobný, ale chvílema snad i víc působivý (pokud to vůbec jde).
0 0
reagovat

Vlákna

Hoši tak jsem se vámi nechal zlákat taky a zítra si jdu sehnat kulku, kterou budu nosit stále při sobě. :)
A to že prej stroj času neexistuje, stačí 3000 megatun a zastávka středověk je tu co by dup. 8)
576969
Hoši tak jsem se vámi nechal zlákat taky a zítra si jdu sehnat kulku, kterou budu nosit stále při sobě. *:)* A to že prej stroj času neexistuje, stačí 3000 megatun a zastávka středověk je tu co by dup. *8)*
Vlákna
0 0
reagovat
To jsem chtěl slyšet. Díky za tip 8)
576962
To jsem chtěl slyšet. Díky za tip *8)*
0 0
reagovat
deiwi: Je to pohodovej film. Třeba na rande ideální ;)
576961
deiwi: Je to pohodovej film. Třeba na rande ideální *;)*
0 0
reagovat
Je to fakt brutalita. Z toho filmu pochopis, ze aj ked prezijes prvotne udery, tak je lepsie si vpalit gulku do hlavy.
576959
Je to fakt brutalita. Z toho filmu pochopis, ze aj ked prezijes prvotne udery, tak je lepsie si vpalit gulku do hlavy.
0 0
reagovat
Je to vážně tak ostrý, nebo je vZeč takovej měkejš? :))
576958
Je to vážně tak ostrý, nebo je vZeč takovej měkejš? *:))*
0 0
reagovat
Luc44 se s tim nes*re :D, hele nejsem si jistej, jestli se chce wonny po tom filmu i zabít
576957
Luc44 se s tim nes*re *:D*, hele nejsem si jistej, jestli se chce wonny po tom filmu i zabít
0 0
reagovat

wonny

link postapo nejostřejší
576956
http://www.csfd.cz/film/4700-vlakna/ postapo nejostřejší
wonny
0 0
reagovat

postapo film

zdravim mužete mě někdo poradit něakej dobrej postapo filmek něco na zpusob the road , nákaza , Eli kniha přežití atd a ještě bych vás chtěl poprosit jestli neznáte něakej sci-fi filmek ale kde je hodně vojenskej akce něco na zpusob bitvi o L.A.
576955
zdravim mužete mě někdo poradit něakej dobrej postapo filmek něco na zpusob the road , nákaza , Eli kniha přežití atd a ještě bych vás chtěl poprosit jestli neznáte něakej sci-fi filmek ale kde je hodně vojenskej akce něco na zpusob bitvi o L.A.
postapo film
0 0
reagovat

Pár zaujímavých linkov

Diablo kostým

Toaleta - To môže byť zaujímavý zážitok, ale asi by som zo seba nič nedostal ;)

Darček pre komiksového nerda - Za 35 dolárov môžete zašepkať: "Nie." keď vás svet bude prosiť "Zachráň nás!" ;)
576951
[link="http://www.youtube.com/watch?v=nV8mSd3PnQY"]Diablo kostým[/link] [link="http://www.archiportal.sk/?p=1290"]Toaleta[/link] - To môže byť zaujímavý zážitok, ale asi by som zo seba nič nedostal *;)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=soyZZ_liN38"]Darček pre komiksového nerda[/link] - Za 35 dolárov môžete zašepkať: "Nie." keď vás svet bude prosiť "Zachráň nás!" *;)*
Pár zaujímavých linkov
0 0
reagovat
Dívám se, že je schválenej už i trailer na hvězdně obsazené Rock of Ages plus trailer 2 na Battleship by, dle AMC, měl být online dnes. ;)
576948
Dívám se, že je schválenej už i trailer na hvězdně obsazené Rock of Ages plus trailer 2 na Battleship by, dle AMC, měl být online dnes. ;)
0 0
reagovat
Sidda: JJ. Ještě čekám na schválení traileru na Spider-Mana a bude to úplně paráda. :+
576946
Sidda: JJ. Ještě čekám na schválení traileru na Spider-Mana a bude to úplně paráda. *:+*
0 0
reagovat
Takže trailer na netopejra 2:03min. a Jack The Giant Killer má teaser o délce 1:33. No hezky se nám ten konec roku vybarvuje. :)
576943
Takže trailer na netopejra 2:03min. a Jack The Giant Killer má teaser o délce 1:33. No hezky se nám ten konec roku vybarvuje. :)
0 0
reagovat
576937
http://operationearlybird.com/
0 0
reagovat
link
punchline:
So, Apple thinks it is perfectly logical to ask the competition to stop making black, rectangular phones with displays centered on the front face. For lack of a better word, priceless. Also, tablets shouldn't be rectangular, flat or thin, either.
576936
http://fudzilla.com/home/item/25131-apple-wants-samsung-to-stop-making-rectangular-phones punchline: So, Apple thinks it is perfectly logical to ask the competition to stop making black, rectangular phones with displays centered on the front face. For lack of a better word, priceless. Also, tablets shouldn't be rectangular, flat or thin, either.
0 0
reagovat
No jsem zvedav, riti se na nas ´snad´ poradne trailery ;)
576920
No jsem zvedav, riti se na nas ´snad´ poradne trailery *;)*
0 0
reagovat
Tak bylo potvrzeno pár velkých trailerů - v pondělí bude na třetí Muže v černém a klasifikován byl i druhý na Battleship (stopáž 2:25) a Promethea (1:03). Plus před pár dny byl také na G.I. Joe 2, Diktátora od SBC a Jeníčka s Mařenkou.
576895
Tak bylo potvrzeno pár velkých trailerů - v pondělí bude na třetí Muže v černém a klasifikován byl i druhý na Battleship (stopáž 2:25) a Promethea (1:03). Plus před pár dny byl také na G.I. Joe 2, Diktátora od SBC a Jeníčka s Mařenkou.
0 0
reagovat
:+:+:+
576892
*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se