Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71641 - 71660 Napsat příspěvek

Mildík

:D A ten popis k tomu nahoře :D
576793
*:D* A ten popis k tomu nahoře *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Disketa

576791
http://media.comicvine.com/uploads/7/70998/1328281-godzilla_facepalm_super.jpg
Disketa
0 0
reagovat

ad debil nebo němčinář

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:+
576790
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:+*
ad debil nebo němčinář
0 0
reagovat

Disk

Trvalo mi to, ale pochopil jsem. Ty evidentně ne. Prohlídni si to ještě ;)
576789
Trvalo mi to, ale pochopil jsem. Ty evidentně ne. Prohlídni si to ještě *;)*
Disk
0 0
reagovat
Disku, ty jsi debil, nebo němčinář.
576788
Disku, ty jsi debil, nebo němčinář.
0 0
reagovat

Mildík

No a? Ten film existuje. Je to normálně televizní film o dvou částech, který běžel i v naší televizi.
576787
No a? Ten film existuje. Je to normálně televizní film o dvou částech, který běžel i v naší televizi.
Mildík
0 0
reagovat
GWDT - Trent Reznor a Atticus Ross představují sběratelské hody... Tříhodinová nahrávka, na šwsti LPčkách, třech stříbrných plackách, či digi ofiko downloadu - jak v mp3, tak FLACech... Navíc jako bonus pozadání mailu šest skladeb na ochutnání (něco přes půl hodiny) z EPčka... Enjoy ;)...
576786
GWDT - Trent Reznor a Atticus Ross představují sběratelské hody... Tříhodinová nahrávka, na šwsti LPčkách, třech stříbrných plackách, či digi ofiko downloadu - jak v mp3, tak FLACech... Navíc jako bonus pozadání mailu šest skladeb na ochutnání (něco přes půl hodiny) z EPčka... [link="http://www.nullco.com/GDT/gbp.php"]Enjoy[/link] ;)...
0 0
reagovat

DVD pod stromček

576785
[link="http://www.societiesmirror.com/image/funny-pictures/1108/-funny-pictures-1314170839.jpg"]link[/link] *:D*
DVD pod stromček
0 0
reagovat

Gonzi

Protože kdyby můj avatar byl v HD, tak konec světa nastane dříve než v roce 2012. :D
576780
Protože kdyby můj avatar byl v HD, tak konec světa nastane dříve než v roce 2012. *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Jon Lajoie

WTF Collective 3
HELL YEAH! :D
576777
[link="http://www.youtube.com/watch?v=GJ5M6qViacQ&feature=g-all"]WTF Collective 3[/link] HELL YEAH! *:D*
Jon Lajoie
0 0
reagovat
jj, já to tu chtěl vidět, ale vypadá to tak debilně jak to vypadalo na kompu - omg...
576776
jj, já to tu chtěl vidět, ale vypadá to tak debilně jak to vypadalo na kompu - omg...
0 0
reagovat

Gonzi

Aby nikdo neviděl takový debilní jako máš ty :D
576774
Aby nikdo neviděl takový debilní jako máš ty *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Proč tu jsou tááááákhle malilinkatí avatárečci? (40x50 :D:D:D)
576773
Proč tu jsou tááááákhle malilinkatí avatárečci? (40x50 *:D**:D**:D*)
0 0
reagovat

Nightwish

cekal sem, ze budu nadavat vic. Ona ma fakt hrozne tuctovej hlas (ve vetsine tech songu). U Scaretale jsem trpěl (nehledě na to, že ta pisnicka by mela mit o ty prvni 4 minuty min, protoze ty sou hrozny, i kdyz se tam nezpiva.). Turn Loose The Mermaids je celkem dobra, ale pripomina horsi kousky od Blackmore Nights. Last Ride of the day je asi nejlepsi "rychla" ktera mi pripomnela zablesk slavy Oceanbornu. Zbytek rychlejch mi nic moc nerika. Ty pomaly jsou povetsinou mnohem lepsi a The Crow, The Owl And The Dove je pro me jednoznacne nejlepsi pisnicka alba. Ale malem sem to vypnul, protoze ty prvni 3 songy jsou bida. Pak se to nastesti dost zvedne. Lepsi nez minuly cedo, daleko za cedama s Tarjou. Dal bych takovejch 60-65%
576766
cekal sem, ze budu nadavat vic. Ona ma fakt hrozne tuctovej hlas (ve vetsine tech songu). U Scaretale jsem trpěl (nehledě na to, že ta pisnicka by mela mit o ty prvni 4 minuty min, protoze ty sou hrozny, i kdyz se tam nezpiva.). Turn Loose The Mermaids je celkem dobra, ale pripomina horsi kousky od Blackmore Nights. Last Ride of the day je asi nejlepsi "rychla" ktera mi pripomnela zablesk slavy Oceanbornu. Zbytek rychlejch mi nic moc nerika. Ty pomaly jsou povetsinou mnohem lepsi a The Crow, The Owl And The Dove je pro me jednoznacne nejlepsi pisnicka alba. Ale malem sem to vypnul, protoze ty prvni 3 songy jsou bida. Pak se to nastesti dost zvedne. Lepsi nez minuly cedo, daleko za cedama s Tarjou. Dal bych takovejch 60-65%
Nightwish
0 0
reagovat
Filmanie byla i v jabku a pokud si dobře vzpomínám, i v CC... Takže chyba je někde jinde...
576763
Filmanie byla i v jabku a pokud si dobře vzpomínám, i v CC... Takže chyba je někde jinde...
0 0
reagovat
Filmánii měl i Cinestar. Ale teď taky nevidím žádné reklamy nebo plakáty na to. Přitom by to bylo v minulých letech právě teď.
576762
Filmánii měl i Cinestar. Ale teď taky nevidím žádné reklamy nebo plakáty na to. Přitom by to bylo v minulých letech právě teď.
0 0
reagovat

Shifty2

Filmánie byl projekt sítě multikin Palace Cinemas kterou před rokem pohltila Cinema City - a ta všechny jejich pravidelné speciální akce zlikvidovala.
576758
Filmánie byl projekt sítě multikin Palace Cinemas kterou před rokem pohltila Cinema City - a ta všechny jejich pravidelné speciální akce zlikvidovala.
Shifty2
0 0
reagovat

Tak tenhle tu snad ještě nebyl...

576757
[link="http://www.youtube.com/watch?v=TCvX2N-RoEg&feature=share"]Kraťas[/link]
Tak tenhle tu snad ještě nebyl...
0 0
reagovat
Shifty2: Tuším, že ne.
576756
Shifty2: Tuším, že ne.
0 0
reagovat

Gramofon

vím, že pro mamku to asi není a repro vestavěný to taky nemá, ale tuhle lahůdku chci už hodně dlouho. 8)
576742
vím, že pro mamku to asi není a repro vestavěný to taky nemá, ale tuhle lahůdku chci už [link="http://www.audiofriend.cz/analog/gramofony/pro-ject-rpm-13-genie.html"]hodně dlouho[/link]. *8)*
Gramofon
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se