Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71581 - 71600 Napsat příspěvek

Memphis

:+
577016
*:+*
Memphis
0 0
reagovat

Vendy

Silent Hill :D:D
577015
Silent Hill *:D**:D*
Vendy
0 0
reagovat
Já bych bral oboje :D Pacific si tolik hanění nezaslouží...
577014
Já bych bral oboje *:D* Pacific si tolik hanění nezaslouží...
0 0
reagovat

Mildík

Bonusová výbava je prakticky identická, takže bych se řídil buď kvalitou (BotB) a nebo tím, co jsi z toho ještě neviděl (já bych si třeba vybral Pacifik).
577013
Bonusová výbava je prakticky identická, takže bych se řídil buď kvalitou (BotB) a nebo tím, co jsi z toho ještě neviděl (já bych si třeba vybral Pacifik).
Mildík
0 0
reagovat
Nevím, ale koukám že Toulavé boty (Tumbleweeds) sou prakticky debutem Gavina O'Connora... No ušel dlouhou cestu k Warrior. Asi měl toulavé boty.
577012
Nevím, ale koukám že Toulavé boty (Tumbleweeds) sou prakticky debutem Gavina O'Connora... No ušel dlouhou cestu k Warrior. Asi měl toulavé boty.
0 0
reagovat
Pomoc pomoc. Help.
Můžete mi někdo poradit?
Hledám název jednoho filmu. Jde v podstatě o ženu, která pořád před něčím utíká a vláčí přitom sebou svou dceru.
Jsou dva podobné - Toulavé boty a Čokoláda. (Podobné jenom tím motivem, ne obsahem).
Vzpomněl by si někdo na další film s podobným tématem?
Díky předem!
577010
Pomoc pomoc. Help. Můžete mi někdo poradit? Hledám název jednoho filmu. Jde v podstatě o ženu, která pořád před něčím utíká a vláčí přitom sebou svou dceru. Jsou dva podobné - Toulavé boty a Čokoláda. (Podobné jenom tím motivem, ne obsahem). Vzpomněl by si někdo na další film s podobným tématem? Díky předem!
0 0
reagovat

speta.jr

Zimmer se měl na zpáteční cestě stavit ještě na Luník, teprve poté by zkušenost byla kompletní...
577009
Zimmer se měl na zpáteční cestě stavit ještě na Luník, teprve poté by zkušenost byla kompletní...
speta.jr
0 0
reagovat
Stoprocentně Bratrstvo.
577008
Stoprocentně Bratrstvo.
0 0
reagovat

Mildík

Ak to berieš podľa kvality seriálu, nemáš o čom uvažovať.
Band Of Brothers
577007
Ak to berieš podľa kvality seriálu, nemáš o čom uvažovať. [b]Band Of Brothers[/b]
Mildík
0 0
reagovat

DVDs

Pánové... Kterej kousek by jste doporučili?
link a link
577005
Pánové... Kterej kousek by jste doporučili? [link="http://www.amazon.co.uk/Band-Brothers-Complete-Commemorative-6-Disc/dp/B003YCOIFO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323544238&sr=8-1"]link[/link] a [link="http://www.amazon.co.uk/Pacific-Complete-HBO-Tin-Box/dp/B003QP47RS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323544195&sr=8-1"]link[/link]
DVDs
0 0
reagovat
link profily zločincov zo seriálu Expozitura, enjoy :D
577003
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=11677 profily zločincov zo seriálu Expozitura, enjoy *:D*
0 0
reagovat

speta.jr

Čumím ako blázon. Konečne sú na niečo dobrí :)
577002
Čumím ako blázon. Konečne sú na niečo dobrí *:)*
speta.jr
0 0
reagovat

Hans Zimmer nabral inspiraci u ciganu na Slovensku:

577001
http://www.huffingtonpost.com/2011/12/08/hans-zimmer-roma-sherlock-holmes-2_n_1133058.html?ref=entertainment
Hans Zimmer nabral inspiraci u ciganu na Slovensku:
0 0
reagovat
A jistě by přihodili také IOS... :)
577000
A jistě by přihodili také IOS... :)
0 0
reagovat
Jo, za aplikaci pro Android bych se taky přimlouval. Stejně jako za obnovení statistik u trailerů, recenzí apod. ;)
576999
Jo, za aplikaci pro Android bych se taky přimlouval. Stejně jako za obnovení statistik u trailerů, recenzí apod. ;)
0 0
reagovat

Aplikace pro smartphony

Ahojte, chci se zeptat, jestli na Moviezone neplánujete vytvořit nějakou aplikaci pro mobilní telefony? Bylo by fajn mít pohodlně všechny novinky v nějakém kabátku uzpůsobeném pro telefon. Dík
576998
Ahojte, chci se zeptat, jestli na Moviezone neplánujete vytvořit nějakou aplikaci pro mobilní telefony? Bylo by fajn mít pohodlně všechny novinky v nějakém kabátku uzpůsobeném pro telefon. Dík
Aplikace pro smartphony
0 0
reagovat
Tak schválen nový trailer na Ghost Ridera (2:06 a stejně jako v případě Promethea má vyšší rating) a v úterý ve 13:30 bude debutovat UK verze traileru na G.I. Joe 2, takže US bude asi podobně.
576992
Tak schválen nový trailer na Ghost Ridera (2:06 a stejně jako v případě Promethea má vyšší rating) a v úterý ve 13:30 bude debutovat UK verze traileru na G.I. Joe 2, takže US bude asi podobně.
0 0
reagovat

The Joker

Takže to možná opravdu vznikne? Super :D
576990
Takže to možná opravdu vznikne? Super *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Tak si říkám, jestli je Interstellar vlastně ještě Spielbergův film:

"Towards the end of the night I got to speak with Jonathan Nolan. While we spoke a lot about his hit CBS show Person of Interest, I asked about the status of his sci-fi movie Interstellar. He said he’s still developing it and hopes to be behind the camera soon. He also said he’s working on some other features but wouldn’t get specific."
576983
Tak si říkám, jestli je Interstellar vlastně ještě Spielbergův film: "Towards the end of the night I got to speak with Jonathan Nolan. While we spoke a lot about his hit CBS show Person of Interest, I asked about the status of his sci-fi movie Interstellar. He said he’s still developing it and hopes to be behind the camera soon. He also said he’s working on some other features but wouldn’t get specific."
0 0
reagovat

post-apo

Day After mi teda přišlo jako dost velká slabota. Takový "hollywoodský" moc. To je podle mě lepší On The Beach.
576976
Day After mi teda přišlo jako dost velká slabota. Takový "hollywoodský" moc. To je podle mě lepší On The Beach.
post-apo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se