Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71561 - 71580 Napsat příspěvek

xxendxx

Ta kategorie, kterou MW3 vyhrálo se ale nejmenuje best FPS, ale best shooter, takže to klidně mohli dát Gears of War 3, který má určitě lepší single jak MW3 a taky dobrý multi.

Taky neříkám, že Skyrim není dobrá hra, ale zvolit ji jako nejlepší hru roku mi přijde padlé na hlavu, když vidím kolik nových bugů každý jejich patch přidá :D
577052
Ta kategorie, kterou MW3 vyhrálo se ale nejmenuje best FPS, ale best shooter, takže to klidně mohli dát Gears of War 3, který má určitě lepší single jak MW3 a taky dobrý multi. Taky neříkám, že Skyrim není dobrá hra, ale zvolit ji jako nejlepší hru roku mi přijde padlé na hlavu, když vidím kolik nových bugů každý jejich patch přidá *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
jinak samozrejme ukazka z novyho Hitmana silně ruluje, i když ji mephos na tiscali asi nenašel :P
577051
jinak samozrejme ukazka z novyho Hitmana silně ruluje, i když ji mephos na tiscali asi nenašel :P
0 0
reagovat

xxendxx

:+:+:+

Za tenhle střízlivej pohled a nehatovací náladu si zasloužíš pochvalu :D Jinak souhlas.
577050
*:+**:+**:+* Za tenhle střízlivej pohled a nehatovací náladu si zasloužíš pochvalu *:D* Jinak souhlas.
xxendxx
0 0
reagovat
Portal 2 byl super, ale co mi přijde jako velká mimóza je absence Zaklínače 2. Kam se hrabe tříbarevný Skyrim.
577048
Portal 2 byl super, ale co mi přijde jako velká mimóza je absence Zaklínače 2. Kam se hrabe tříbarevný Skyrim.
0 0
reagovat
to by mě zajímalo, jak by vypadaly vysledky podle tebe. Treba u strilecek je COD imho taky opravnene, protoze ma dobrej jak singl, tak multak (narozdil od BF, kde je singl tragickej (a to sem BF fanda)). Zadna jina lepsi FPSka tu proste nebyla. Je to smutny, ale je to tak. Skyrim je sice zabugovanej, ale rozlohou a gameplayem taky nema letos moc konkurenci. At si kazdej hatuje jak chce, ale bohuzel je to tak.
577049
to by mě zajímalo, jak by vypadaly vysledky podle tebe. Treba u strilecek je COD imho taky opravnene, protoze ma dobrej jak singl, tak multak (narozdil od BF, kde je singl tragickej (a to sem BF fanda)). Zadna jina lepsi FPSka tu proste nebyla. Je to smutny, ale je to tak. Skyrim je sice zabugovanej, ale rozlohou a gameplayem taky nema letos moc konkurenci. At si kazdej hatuje jak chce, ale bohuzel je to tak.
0 0
reagovat
Coop je super, ale že by mě to táhlo hrát znovu a znovu? To prostě ne. A tohle bych čekal, že bude jedním z hlavních kritérií u nejlepší multiplayer hry.

Nejlepší PC hru nechápu možná jenom já, čekal bych nějakou hru, která buď není multiplatformní nebo má na PC oproti konzolím něco extra.
577047
Coop je super, ale že by mě to táhlo hrát znovu a znovu? To prostě ne. A tohle bych čekal, že bude jedním z hlavních kritérií u nejlepší multiplayer hry. Nejlepší PC hru nechápu možná jenom já, čekal bych nějakou hru, která buď není multiplatformní nebo má na PC oproti konzolím něco extra.
0 0
reagovat

Vardant

Portal 2 v coop je super, ale jinak veleLOL.
577046
Portal 2 v coop je super, ale jinak veleLOL.
Vardant
0 0
reagovat
portal je to nejlepsi, co vyslo za poslednich X let. Jestli si neco ty ceny zaslouzilo, tak je to prave portal
577045
portal je to nejlepsi, co vyslo za poslednich X let. Jestli si neco ty ceny zaslouzilo, tak je to prave portal
0 0
reagovat
VGA je jeden velký vtip.

MW3 nejlepší střílečka?
Skyrim, jedna z nejvíc zabugovaných her jako GOTY?!
Witcher 2 nebyl vůbec nominovaný mezi RPG, ale DA2 jo? :D
Nejlepší PC hra/Multiplayer Portal 2? ?)
577044
VGA je jeden velký vtip. MW3 nejlepší střílečka? Skyrim, jedna z nejvíc zabugovaných her jako GOTY?! Witcher 2 nebyl vůbec nominovaný mezi RPG, ale DA2 jo? *:D* Nejlepší PC hra/Multiplayer Portal 2? *?)*
0 0
reagovat

xxendxx

Tak neukázaly HL3, takže žádný překvapení, to je pravda:D
Jinak, nebyla předlouhou pro tu holku v The Last of us Ellen Page?Strašně mi ji připomíná.
577043
Tak neukázaly HL3, takže žádný překvapení, to je pravda*:D* Jinak, nebyla předlouhou pro tu holku v The Last of us Ellen Page?Strašně mi ji připomíná.
xxendxx
0 0
reagovat
celkem lituju, ze sem na to koukal live. ukazali pekny hovno, alespon ze predavani cen bylo celkem zajimavy. z tech traileru se mi nejvic libilo The last of us.
577042
celkem lituju, ze sem na to koukal live. ukazali pekny hovno, alespon ze predavani cen bylo celkem zajimavy. z tech traileru se mi nejvic libilo The last of us.
0 0
reagovat
Tak na VGA 2011 vyšlo pár zajímavých trailerů:
Mass Effect3
Bioshock infinite
Diablo 3

+ další, ale tyhle se mě osobně líbily nejvíce:+
577041
Tak na VGA 2011 vyšlo pár zajímavých trailerů: [link="http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-mass-effect/724831?"]Mass Effect3[/link] [link="http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-bioshock-infinite/724822"]Bioshock infinite[/link] [link="http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-diablo-iii/724829?"]Diablo 3[/link] + další, ale tyhle se mě osobně líbily nejvíce*:+*
0 0
reagovat
Vendy: Este mna napada, ze by to mohla byt ta kravina s Jennifer Lopez.
577035
Vendy: Este mna napada, ze by to mohla byt ta kravina s Jennifer Lopez.
0 0
reagovat

Mildik

muset zvolit mezi bratrstvem a pacifikem, beru bratrstvo. Volit mezi valecnejma seriema HBO, na prvni misto bez debat putuje Generation Kill
577033
muset zvolit mezi bratrstvem a pacifikem, beru bratrstvo. Volit mezi valecnejma seriema HBO, na prvni misto bez debat putuje Generation Kill
Mildik
0 0
reagovat

Vendy

Je, ale pokud čteš, tak nejdřív rozhodně přečíst:+
577032
Je, ale pokud čteš, tak nejdřív rozhodně přečíst*:+*
Vendy
0 0
reagovat

Ad: Mantreg

Cesta? Není to nějaký postkatastrofický film?
Nevadí, jde také o putování... díky za tip.

(Paradox je, že ještě ráno jsem název toho filmu, který hledám, znala.
Jenže mi vypad z hlavy a teď si nemůžu vzpomenout, ani kdybych se rozkrájela na tucet malých digitálních kostiček...
Nojo, mám to blbý.)
577031
Cesta? Není to nějaký postkatastrofický film? Nevadí, jde také o putování... díky za tip. (Paradox je, že ještě ráno jsem název toho filmu, který hledám, znala. Jenže mi vypad z hlavy a teď si nemůžu vzpomenout, ani kdybych se rozkrájela na tucet malých digitálních kostiček... Nojo, mám to blbý.)
Ad: Mantreg
0 0
reagovat

Matreq

:D:D
577029
*:D**:D*
Matreq
0 0
reagovat

Vendy

Cesta... když tomu promineš fakt, že se nejedná o matku, ale otce a ne o dceru, ale syna...
577026
[b]Cesta[/b]... když tomu promineš fakt, že se nejedná o matku, ale otce a ne o dceru, ale syna...
Vendy
0 0
reagovat

Memphis

Vlastne súhlasím. Niektoré epizódy Pacificu boli celkom dobré.
577020
Vlastne súhlasím. Niektoré epizódy Pacificu boli celkom dobré.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

:+
577016
*:+*
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se