Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70161 - 70180 Napsat příspěvek

kyller

Mno trochu blbá argumentace (co teď řeknu) ale desítky až stovky podobných peticí v herním světě rozhodně nevznikají - ten konec je výjimečně blbý.
581579
Mno trochu blbá argumentace (co teď řeknu) ale desítky až stovky podobných peticí v herním světě rozhodně nevznikají - ten konec je výjimečně blbý.
kyller
0 0
reagovat

Vardant

Nehovorím, že to je najlepšia možnosť, ale tá možnosť tu je a je to ich chyba, že ju nevyužili. :D

Gonzi
Verím, že by mi to bolo fuk. Maximálne by ma to prešlo do rána, inak by som bol už podpísaný pod desiatkami až stovkami podobných petícií. :)
581580
Nehovorím, že to je najlepšia možnosť, ale tá možnosť tu je a je to ich chyba, že ju nevyužili. *:D* [b]Gonzi[/b] Verím, že by mi to bolo fuk. Maximálne by ma to prešlo do rána, inak by som bol už podpísaný pod desiatkami až stovkami podobných petícií. *:)*
Vardant
0 0
reagovat

kyller

Ten konec je na facku a nevím co je tak strašně úsměvného na tom, že jsou lidi hluční a nemají chuť si to nechat líbit. Jestli máš pocit, že je to butthurt přístup a že není možné, aby jen konec naprosto znehodnotil všechno předtím - taky jsem tomu nevěřil... než jsem to projel. Jak říkám, tohle to vystihuje naprosto přesně.

PS: Jestli opravdu věříš tomu, že ten konec ten zážitek nezmění, tak ti nic nebrání si projet naprosto epickou sci-fi trilogii, kterou můžu bez posl. 10ti minut jedině doporučit.
581578
Ten konec je na facku a nevím co je tak strašně úsměvného na tom, že jsou lidi hluční a nemají chuť si to nechat líbit. Jestli máš pocit, že je to butthurt přístup a že není možné, aby jen konec naprosto znehodnotil všechno předtím - taky jsem tomu nevěřil... než jsem to projel. Jak říkám, [link="http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/270/756/f48.jpg"]tohle[/link] to vystihuje naprosto přesně. PS: Jestli opravdu věříš tomu, že ten konec ten zážitek nezmění, tak ti nic nebrání si projet naprosto epickou sci-fi trilogii, kterou můžu bez posl. 10ti minut jedině doporučit.
kyller
0 0
reagovat
Takže nespokojeným lidem doporučuješ před koupí shlídnout komplet celou hru na Youtube? :D
581577
Takže nespokojeným lidem doporučuješ před koupí shlídnout komplet celou hru na Youtube? *:D*
0 0
reagovat
Kompletné gameplaye na YT ukazujú všetko, vrátane konca. Ale ak tá hra vlastne obsahuje všetko tak ako aj mala, okrem konca, ktorý by uspokojil hráčov, tak mi všetky tie petície a rozhorčenia prídu ešte úsmevnejšie.
581576
Kompletné gameplaye na YT ukazujú všetko, vrátane konca. Ale ak tá hra vlastne obsahuje všetko tak ako aj mala, okrem konca, ktorý by uspokojil hráčov, tak mi všetky tie petície a rozhorčenia prídu ešte úsmevnejšie.
0 0
reagovat

Pe7er

Jo no, proto to například dalo vzniknout novému konci ve Falloutu 3.
581575
Jo no, proto to například dalo vzniknout novému konci ve Falloutu 3.
Pe7er
0 0
reagovat
aj tak je to spisovanie petícií smiešne
581574
aj tak je to spisovanie petícií smiešne
0 0
reagovat

kyller

Ta hra je 3. díl od stejné firmy... někteří by třeba čekali že bude podobná prvním dvěma dílům stejné trilogie, které podobně retardovaný konec neměli ani náhodou. Žádné recenze se o konci nezmiňují, a z gameplaye to nepoznáš... tobě možná trochu uniká, že 99,9% té hry je skvělých, ale ten konec to invaliduje nepopsatelně moc. Jestli jsi to nehrál, tak tenhle obrázek popisuje WTF rozměr konce naprosto skvěle.

PS: Dle ankety jsou s tím koncem spokojené 2% hráčů link
581573
Ta hra je [b]3. díl[/b] od stejné firmy... někteří by třeba čekali že bude podobná prvním dvěma dílům stejné [b]trilogie[/b], které podobně retardovaný konec neměli ani náhodou. Žádné recenze se o konci nezmiňují, a z gameplaye to nepoznáš... tobě možná trochu uniká, že 99,9% té hry je skvělých, ale ten konec to invaliduje nepopsatelně moc. Jestli jsi to nehrál, tak [link="http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/270/756/f48.jpg"]tenhle[/link] obrázek popisuje WTF rozměr konce naprosto skvěle. PS: Dle ankety jsou s tím koncem spokojené 2% hráčů http://social.bioware.com/633606/polls/
kyller
0 0
reagovat
Která recenze ti vykecá konec? Jestli sis nevšiml, tak si lidi stěžují až na posledních 10min.
581572
Která recenze ti vykecá konec? Jestli sis nevšiml, tak si lidi stěžují až na posledních 10min.
0 0
reagovat

Dawko_SVK

..."ľudia boli oklamaní"... Dobré ráno, vitajte na planéte Zem. ;) Keď nechceš byť oklamaný, tak si najprv prelistuj recenzie a pozri gameplaye. Ten kto tak nespraví, je oklamaný dobrovoľne a je to jeho chyba. :)
581571
..."ľudia boli oklamaní"... Dobré ráno, vitajte na planéte Zem. *;)* Keď nechceš byť oklamaný, tak si najprv prelistuj recenzie a pozri gameplaye. Ten kto tak nespraví, je oklamaný dobrovoľne a je to jeho chyba. *:)*
Dawko_SVK
0 0
reagovat
Negativní reklama je taky reklama :+

Na mě to rozhodně zapůsobilo ta aféra okolo toho a fakt mě to snad donutí si to zahrát 8)
581566
Negativní reklama je taky reklama *:+* Na mě to rozhodně zapůsobilo ta aféra okolo toho a fakt mě to snad donutí si to zahrát *8)*
0 0
reagovat

kyller

No, ľudia boli oklamaní či už marketingom, alebo sľubom Bioware ktorí niečo sľúbili a nedodržali. A mať 80% nespokojných zákazníkov je už docela veľké percento 8)
581565
No, ľudia boli oklamaní či už marketingom, alebo sľubom Bioware ktorí niečo sľúbili a nedodržali. A mať 80% nespokojných zákazníkov je už docela veľké percento *8)*
kyller
0 0
reagovat
To je nejaký nový trend... spisovať petície, keď sa človeku nepáči koniec hry/filmu... a žiadať o nápravu?
581563
To je nejaký nový trend... spisovať petície, keď sa človeku nepáči koniec hry/filmu... a žiadať o nápravu?
0 0
reagovat
To video jsem sice nezkoukl, protože jsem ME3 nehrál a ani to neplánuji, ale když už se tady o tom konci distukovalo (myslim), tak to sem pro vás postnu. Proč nenávidíme konce ME3
581562
To video jsem sice nezkoukl, protože jsem ME3 nehrál a ani to neplánuji, ale když už se tady o tom konci distukovalo (myslim), tak to sem pro vás postnu. [link="http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nenavidime-konce-mass-effectu-3"]Proč nenávidíme konce ME3[/link]
0 0
reagovat

ME3

581561
[link="http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/15992406.jpg"]link[/link] *:D*
ME3
0 0
reagovat

LDK

Jop to som už videl na fórach...

Každopádne uctime si pamiatku asi najdôležitejšej postavy herného sveta :D

P.S: nefunguje mi na tento link tag takže:
link
581560
Jop to som už videl na fórach... Každopádne uctime si pamiatku asi najdôležitejšej postavy herného sveta *:D* P.S: nefunguje mi na tento link tag takže: http://27.media.tumblr.com/tumblr_m0yj6peNOC1qgjh4yo1_500.jpg
LDK
0 0
reagovat

Hold the Line

581556
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JspE9ctseIU
Hold the Line
0 0
reagovat

Gonzi

Skvělé přirovnání :+
581549
Skvělé přirovnání *:+*
Gonzi
0 0
reagovat
našel jsem obrázek který může přiblížit dojmy z konce Mass Effectu 3 i filmovým fanouškům, kteří hru nehráli. link :D:D:D:D:D
581546
našel jsem obrázek který může přiblížit dojmy z konce Mass Effectu 3 i filmovým fanouškům, kteří hru nehráli. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/270/756/f48.jpg *:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

LDK

I want it
581535
I want it
LDK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se