|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 70141 - 70160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3507
- 3508
- 3509
- .
- 7142
- 7143
Nevím, jak vám, ale mně je bez TedGeorge docela smutno. Jirka mi chybí a stýská se mi po něm...

|
reagovat
|
LDK
Peklo?! Dafuq is wrong with you people?! 
To klikání na ty postavy je to nejlepší z celý hry!

To klikání na ty postavy je to nejlepší z celý hry!

|
reagovat
|
Souhlas s ostatníma. W3 je v češtině peklo viz link
Mafia 1 na druhou stranu výborně nadabovaná (jak cz, tak en). Dvojku už jsem hrál jenom v angličtině.
Mafia 1 na druhou stranu výborně nadabovaná (jak cz, tak en). Dvojku už jsem hrál jenom v angličtině.
|
reagovat
|
W3 bylo fakt peklo, měl jsem originál kupovaný bohužel tady, ale používal jsem anglického klienta, protože jinak to hrát vážně nešlo.
U Mafie se snad nedá hovořit o lokalizaci :) Ale jednička byla svého času to nejlepší z česky namluvených her. Jestli to něco překonalo už nevím, protože od té doby si můžu dovolit hrát všechno v originále.
U Mafie se snad nedá hovořit o lokalizaci :) Ale jednička byla svého času to nejlepší z česky namluvených her. Jestli to něco překonalo už nevím, protože od té doby si můžu dovolit hrát všechno v originále.
|
reagovat
|
Mafie 1 na jedničku...
Warcraft 3 taktéž a to jsem jej nejprve taktéž dohrálv originále. Obé je hodně hodně povedené.
Warcraft 3 taktéž a to jsem jej nejprve taktéž dohrálv originále. Obé je hodně hodně povedené.
|
reagovat
|
Problém českýho Warcraftu je prostě v tom, že ty anglický hlášky zněj v češtině strašně trapně. To co v angličtině zní cool nebo normálně, bohužel v češtině zní v lepšim případě jenom cheesy v horšim vyloženě trapně.
Jinak lokalizace Mafie byla super. Jednička určitě. Dvojku už si nevybavuju.
Ostatní věci sem nehrál
Jinak lokalizace Mafie byla super. Jednička určitě. Dvojku už si nevybavuju.
Ostatní věci sem nehrál
|
reagovat
|
Tak to si děláte prdel, ne? Warcraft III je rozhodně lepší v češtině! A to jsem ho poprvé začal hrát v originále.
Stránsky FTW!
Stránsky FTW!
|
reagovat
|
dabing W3
Totální peklo.
Hrával jsem hodně DotA, což je speciální mapa pro W3, která nemá s hratelností W3 nic moc společnýho, ale prostě používá jeho engine. Vlivem dabingu jsem se aktivně vyhýbal jedný konkrétní herní postavě, protože mě ty nadabovaný hlášky tak strašlivě sraly, že bych musel vyhodit PC z okna.
(pro znalý: Mirana. DOOOO ÚÚÚÚÚTOOOOOOKUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
Hrával jsem hodně DotA, což je speciální mapa pro W3, která nemá s hratelností W3 nic moc společnýho, ale prostě používá jeho engine. Vlivem dabingu jsem se aktivně vyhýbal jedný konkrétní herní postavě, protože mě ty nadabovaný hlášky tak strašlivě sraly, že bych musel vyhodit PC z okna.
(pro znalý: Mirana. DOOOO ÚÚÚÚÚTOOOOOOKUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
|
reagovat
|
HAL
Neměl bys nějaký příklady, proč byl ten W3 překlad špatnej? Většina lidí to vychvaluje.
|
reagovat
|
scroochy
A říká se tomu překlad, když je to v češtině originální znění? (narážím na Mafie) ;-)
Z těch ostatních zmíněných jsem v češtině hrál jen W3 - který byl naprosto hrozný. U videí to šlo přežít, u in-game animací už to bylo o horší, a u běžných herních hlášek jsem vypínal zvuk (bez nadsázky).
Z těch ostatních zmíněných jsem v češtině hrál jen W3 - který byl naprosto hrozný. U videí to šlo přežít, u in-game animací už to bylo o horší, a u běžných herních hlášek jsem vypínal zvuk (bez nadsázky).
|
reagovat
|
scroochy
tak W3 s oficiálním českým překladem hrál asi každý ( v té době jsem byl ještě hodně mladý ) ale musím řict, že český dabing a překlad na W3 byl přímo fantastický - dle mého z téhle lokalizace vycházely další ostatní dabingy a překlady. Nemám co bych vytknul.
|
reagovat
|
Pařani, sháním informace od lidí, co hráli následující hry s oficiálním českým překladem:
Mafia, Mafia II
Warcraft 3
Fallout 3
Fallout New Vegas
Risen
Risen 2
Warhammer: Mark of Chaos
Assassins Creed I
Pokud jste je hráli, mohli byste mi poslat do vzkazníku váš názor na kvalitu lokalizace? Tj. překlad, kreativnost, věrnost originálu, dabing apod. Nebojte se kritizovat, ale i chválit.
Budu všem moc vděčnej za jakýkoli názory. Díky!
Mafia, Mafia II
Warcraft 3
Fallout 3
Fallout New Vegas
Risen
Risen 2
Warhammer: Mark of Chaos
Assassins Creed I
Pokud jste je hráli, mohli byste mi poslat do vzkazníku váš názor na kvalitu lokalizace? Tj. překlad, kreativnost, věrnost originálu, dabing apod. Nebojte se kritizovat, ale i chválit.
Budu všem moc vděčnej za jakýkoli názory. Díky!
|
reagovat
|
Tak izolepu Foxové používaj celkem pravidelně - moji Alieni, trilogie X-menů a bylo toho ještě daleko víc (komplet opice třeba, ale to nevím najisto, protože ten komplet nemám)...
|
reagovat
|
KARLOS, KarelR
Ale musíte oba uznat, že všechno je lepší než ta děsná izolepa u Star Wars. 

|
reagovat
|
Nechci vyvolávat nějaký flame, ale na takovéto edice jsem si už poměrně navyknul a v podstatě každá filmová série (ok, né každá, ale ty větší určitě) se něčím takovým honosí. Takže za mě fajn, ale znám a příští týden očekávám jinou kávu, respektive přespříští týden ultimátní sběratelský kousek mého srdečního šálku čaje
... A jo, do Vánoc asi nebudu jíst nic než vzduch
...
... A jo, do Vánoc asi nebudu jíst nic než vzduch
...|
reagovat
|
Jo, plánuju to. Samozřejmě českou mutaci, ale musím uznat, že to vypadá fakt luxusně. 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
15imf vs Hollywood #166: Je Spasitel opravdu hit, proč se vrací cigarety a kdo brojí proti Supergirl? 14Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhne 51Supergirl: Trailer 13Víkendový výplach #866 o Duně a Supergirl 13Balada bratrů Daltonů: V.I.M. 11The Invite: Trailer 8Krvavá nevěsta: Hra začíná: Recenze 8Duna: Část třetí: IMAX Teaser 98Spasitel: Recenze 11Narozen 4. července: V.I.M.