Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70121 - 70140 Napsat příspěvek

scroochy

no ty přeci víš jak to chodí, na vašem webu byla petice na vysílání Conana na COOLu ... já teda dostal jen informace, které tam byly vypsány - potřeba nějákých 100 000 lidí ( hádam že počítají i s rezervou ) aby se to začlo vysílat.

A já bych tu skupinu které má ráda seriály/filmy s dabingem nepodceňoval, není jich málo a už vůbec to není menšina.

Já jsem samozřejmě porevoluční dítě a přiznávám se, že na Vyprávěj a Československý Týdeník nekoukám - ale věci spojované s železnou oponou se budou vysílat snad pořád. ( zřejmě to má co dočinění s aktuální politickou situací )

(zřejmě mám hodně myšlenek v hlavě - to není dobré)
581698
no ty přeci víš jak to chodí, na vašem webu byla petice na vysílání Conana na COOLu ... já teda dostal jen informace, které tam byly vypsány - potřeba nějákých 100 000 lidí ( hádam že počítají i s rezervou ) aby se to začlo vysílat. A já bych tu skupinu které má ráda seriály/filmy s dabingem nepodceňoval, není jich málo a už vůbec to není menšina. Já jsem samozřejmě porevoluční dítě a přiznávám se, že na Vyprávěj a Československý Týdeník nekoukám - ale věci spojované s železnou oponou se budou vysílat snad pořád. ( zřejmě to má co dočinění s aktuální politickou situací ) (zřejmě mám hodně myšlenek v hlavě - to není dobré)
scroochy
0 0
reagovat

scroochy

Může...

Ber to tak, že u nás trvá rok dva, než se nějaká televize chytne a koupí úspěšnej zahraniční seriál. Pokud by se tahle doba zkrátila (ideálně způsobem jakým to dělá HBO s GoT), spousta lidí by už neměla důvod je stahovat. A třeba Cool by pak internetu dokázala konkurovat mnohem líp. A nemalá skupina populace bude vždycky dávat přednost dabingu. Televize nabízí v tomhle ohromný pohodlí.

Gorecki
Tak tak.
581697
Může... Ber to tak, že u nás trvá rok dva, než se nějaká televize chytne a koupí úspěšnej zahraniční seriál. Pokud by se tahle doba zkrátila (ideálně způsobem jakým to dělá HBO s GoT), spousta lidí by už neměla důvod je stahovat. A třeba Cool by pak internetu dokázala konkurovat mnohem líp. A nemalá skupina populace bude vždycky dávat přednost dabingu. Televize nabízí v tomhle ohromný pohodlí. [b]Gorecki[/b] Tak tak.
scroochy
0 0
reagovat

scroochy

Ten ubytok mladych divakov mas z akeho zdroja? Mas na mysli USA trh, CZ, SK, svetovy? Co znamena "aktualny format televizie"? Ten sa meni neustale, ale zakladny princip ostava, meni sa len obsah.
581695
Ten ubytok mladych divakov mas z akeho zdroja? Mas na mysli USA trh, CZ, SK, svetovy? Co znamena "aktualny format televizie"? Ten sa meni neustale, ale zakladny princip ostava, meni sa len obsah.
scroochy
0 0
reagovat
Předpokládám, že dlouhodobej trend je úbytek mladejch diváků, tak by mě teda zajímalo, jak na to televize hodlaj reagovat. Prima Cool je podle mě třeba super, co se týče přizpůsobení cílový skupině, experimentování s titulky apod., ale nevím teda, jak je úspěšná. Každopdáně mi neříkejte, že věříte, že televize může přežít v aktuálním formátu.
581691
Předpokládám, že dlouhodobej trend je úbytek mladejch diváků, tak by mě teda zajímalo, jak na to televize hodlaj reagovat. Prima Cool je podle mě třeba super, co se týče přizpůsobení cílový skupině, experimentování s titulky apod., ale nevím teda, jak je úspěšná. Každopdáně mi neříkejte, že věříte, že televize může přežít v aktuálním formátu.
0 0
reagovat

scroochy a spol.

Nemůžete takhle paušalizovat. Divil by ses asi, kolik procent dnešní "mladý generace" vysedává každou neděli večer u Hlasu. Pořád je jednoduší pasivně přijímat, co ti obrazovka nabízí, než někde něco hledat. A vždycky bude... I když se stanice přesunou časem na internet, nějakej způsob plošnýho vysílání pořád fungovat bude. IMHO. (Back to the Future II anyone? :D)
581690
Nemůžete takhle paušalizovat. Divil by ses asi, kolik procent dnešní "mladý generace" vysedává každou neděli večer u Hlasu. Pořád je jednoduší pasivně přijímat, co ti obrazovka nabízí, než někde něco hledat. A vždycky bude... I když se stanice přesunou časem na internet, nějakej způsob plošnýho vysílání pořád fungovat bude. IMHO. (Back to the Future II anyone? *:D*)
scroochy a spol.
0 0
reagovat

scroochy

V podstate takmer do bodky nesuhlasim:D, zaoberam sa tym v praci hlbsie kedze s tym priamo suvisi (reklama:), ale je to na dlhsiu debatu a najma taku pri pive, nie na vypisovanie.
581689
V podstate takmer do bodky nesuhlasim*:D*, zaoberam sa tym v praci hlbsie kedze s tym priamo suvisi (reklama:), ale je to na dlhsiu debatu a najma taku pri pive, nie na vypisovanie.
scroochy
0 0
reagovat
No vsadím se, že drtivá většina posluchačů rádio poslouchá v autě, protože nic jinýho dělat nemůžou. Nebýt toho, tak by rádio už nejspíš vymřelo. Podcasty a hudba v mp3 ti rádio v podstatě dokážou nahradit. Až na zpravodajství teda, ale tak to se možná taky dá nějak nahradit v dnešní době, nevím. Internetový zpravodajský rádia?

Televize maj podle mě v dnešní době smysl možná jen při nějakejch živejch přenosech (sport, velký události apod.), do určitý míry zpravodajství a zároveň pro nějakou originální tvorbu daný televize. Všechno ostatní už mladá generace preferuje dělat jinak a snáz na internetu. Postupem času se i televizní stanice budou přesouvat víc a víc na internet a směrem k Video-on-Demand principům. IMHOOOOOOOOOOOOOOO ;)
581688
No vsadím se, že drtivá většina posluchačů rádio poslouchá v autě, protože nic jinýho dělat nemůžou. Nebýt toho, tak by rádio už nejspíš vymřelo. Podcasty a hudba v mp3 ti rádio v podstatě dokážou nahradit. Až na zpravodajství teda, ale tak to se možná taky dá nějak nahradit v dnešní době, nevím. Internetový zpravodajský rádia? Televize maj podle mě v dnešní době smysl možná jen při nějakejch živejch přenosech (sport, velký události apod.), do určitý míry zpravodajství a zároveň pro nějakou originální tvorbu daný televize. Všechno ostatní už mladá generace preferuje dělat jinak a snáz na internetu. Postupem času se i televizní stanice budou přesouvat víc a víc na internet a směrem k Video-on-Demand principům. IMHOOOOOOOOOOOOOOO *;)*
0 0
reagovat

kyller

Len ked ta velka obrazovka ma uz vacsinou aj ten blby TV tuner no a nezapoj ho, ked take pekne dokumenty tam pustaju:)
581686
Len ked ta velka obrazovka ma uz vacsinou aj ten blby TV tuner no a nezapoj ho, ked take pekne dokumenty tam pustaju:)
kyller
0 0
reagovat

Gorecki

ok,máš pravdu , s tím rádiem je to dobrý příklad
581685
ok,máš pravdu , s tím rádiem je to dobrý příklad
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Nie je problém spojiť veľkú obrazovku a PC.
581683
Nie je problém spojiť veľkú obrazovku a PC.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Word.

Krom toho, ten naservírovanej obsah taky někdy stojí zato, viz dneska Magická hlubina. :)
581681
Word. Krom toho, ten naservírovanej obsah taky někdy stojí zato, viz dneska Magická hlubina. *:)*
Gorecki
0 0
reagovat

Carlito

Vies, nie vsetci chcu cumiet na monitor, ked mozu mat velku obrazovku. A tvoj nazor na vymretie Tv je obmedzeny na tvoje prostredie, pricom je rovnako scestny ako tvrdit, ze vymrie radio, lebo sa uz budu len stahovat mp3ky. Vzdy budes mat ludi, ktori budu radsej konzumovat obsah, ktory im niekto naserviruje, ako si ho aktivne vyhladavat.
581680
Vies, nie vsetci chcu cumiet na monitor, ked mozu mat velku obrazovku. A tvoj nazor na vymretie Tv je obmedzeny na tvoje prostredie, pricom je rovnako scestny ako tvrdit, ze vymrie radio, lebo sa uz budu len stahovat mp3ky. Vzdy budes mat ludi, ktori budu radsej konzumovat obsah, ktory im niekto naserviruje, ako si ho aktivne vyhladavat.
Carlito
0 0
reagovat
Televize skončí (nebo se přetransformuje ) až vymře generace dnešních cca 40+ , hodně mladejch si do svých bytů ani TV nepořizuje, proč, když maj vše v počítači, že :)
581678
Televize skončí (nebo se přetransformuje ) až vymře generace dnešních cca 40+ , hodně mladejch si do svých bytů ani TV nepořizuje, proč, když maj vše v počítači, že *:)*
0 0
reagovat

Memphis

tak já si vždycky pustím buď něco co opravdu chci vidět - i kdyby to byly celé řady např. Přátel jen na pozadí k jídlu... nepotřebuju usínat u reklamy na vložky.
581648
tak já si vždycky pustím buď něco co opravdu chci vidět - i kdyby to byly celé řady např. Přátel jen na pozadí k jídlu... nepotřebuju usínat u reklamy na vložky.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Asi, nevím... Občas kouknu na Premier League a na tenis.
581647
Asi, nevím... Občas kouknu na Premier League a na tenis.
Memphis
0 0
reagovat
Televize zemře až dojde ropa.

Prostě u velký obrazovky se vždycky bude usínat nejlíp, ať už si televizní vysílání zachová současnej formát nebo jo...

Tede
Kde na ty sporty koukáš? Nejsou to náhodou streamy z televizního přenosu?
581646
Televize zemře až dojde ropa. Prostě u velký obrazovky se vždycky bude usínat nejlíp, ať už si televizní vysílání zachová současnej formát nebo jo... [b]Tede[/b] Kde na ty sporty koukáš? Nejsou to náhodou streamy z televizního přenosu?
0 0
reagovat
Takhle podobně jsem se účastnil internetového průzkumu ČT, kde se mělo vyplňovat, který pořad jsem viděl. Nakonec mě to koplo, protože jsem tam dva nebo tři týdny nic nevyplnil :)
581644
Takhle podobně jsem se účastnil internetového průzkumu ČT, kde se mělo vyplňovat, který pořad jsem viděl. Nakonec mě to koplo, protože jsem tam dva nebo tři týdny nic nevyplnil *:)*
0 0
reagovat
Jojo, plně souhlasím, mě to spíš pobavilo, vzhledem k tomu, že nejsme zrovna vzorek, který by si TV stanice zrovna přály ;)...
581643
Jojo, plně souhlasím, mě to spíš pobavilo, vzhledem k tomu, že nejsme zrovna vzorek, který by si TV stanice zrovna přály ;)...
0 0
reagovat

TedGeorge

řekl bych, že proto už televize obecně necílí nijak extra na tuhle generaci. Vlastně nemám vůbec žáden důvod to zapnout. On demand internetové vysílání je imho budoucnost, ať už to bude teď, za 10 nebo za 50 let. Přecejen proč bych se měl dívat na nějaký pořad v televizi, když se na podobný pořad můžu dívat na youtube, kdykoliv a bez reklam (což se teda časem asi změní taky).

Jinými slovy to přežívá, protože jsou lidi zvyklí přijít domů a pustit si televizi na pozadí, či večeřet u ulice. ale stačilo, aby si např. moje holka oblíbila Vyprávěj a už si přestala takhle TV pouštět taky... Cílová skupina televize prostě a jednoduše vymře :D
581642
řekl bych, že proto už televize obecně necílí nijak extra na tuhle generaci. Vlastně nemám vůbec žáden důvod to zapnout. On demand internetové vysílání je imho budoucnost, ať už to bude teď, za 10 nebo za 50 let. Přecejen proč bych se měl dívat na nějaký pořad v televizi, když se na podobný pořad můžu dívat na youtube, kdykoliv a bez reklam (což se teda časem asi změní taky). Jinými slovy to přežívá, protože jsou lidi zvyklí přijít domů a pustit si televizi na pozadí, či večeřet u ulice. ale stačilo, aby si např. moje holka oblíbila Vyprávěj a už si přestala takhle TV pouštět taky... Cílová skupina televize prostě a jednoduše vymře *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

KARLOS

Já sem třeba neviděl televizi už dobře půl roku. Maximálně celkem 4-5 náhodnejch hodin. Sporty vidím online na netu, seriály si stáhnu, na filmy zajdu do kina...

Televize je přežitek.
581641
Já sem třeba neviděl televizi už dobře půl roku. Maximálně celkem 4-5 náhodnejch hodin. Sporty vidím online na netu, seriály si stáhnu, na filmy zajdu do kina... Televize je přežitek.
KARLOS
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se