|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 68801 - 68820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3440
- 3441
- 3442
- .
- 7141
- 7142
Já spíš žeru dvojku... link
Parádní tam byly i ty romance, půtky mezi Jaheirou a Aerii měly něco do sebe :) No geniální nestárnoucí RPG které znovu a znovu baví desítky hodin.
Minsc a jeho křeček, Khalid, Jaheira, Jan Jansen, Valygar se svou katanou, zrádný Yoshimo, Viconia... Každej měl svou družinu, která na to, že to bylo offline prostě neuvěřitelně žila a i po letech člověk objeví další a další možnosti.
Parádní tam byly i ty romance, půtky mezi Jaheirou a Aerii měly něco do sebe :) No geniální nestárnoucí RPG které znovu a znovu baví desítky hodin.
Minsc a jeho křeček, Khalid, Jaheira, Jan Jansen, Valygar se svou katanou, zrádný Yoshimo, Viconia... Každej měl svou družinu, která na to, že to bylo offline prostě neuvěřitelně žila a i po letech člověk objeví další a další možnosti.
|
reagovat
|
Ted
Tak to mi jdeš do noty. Enhanced Edition už se mi hřeje na disku. Přiznám se, že když jsem to někdy o Vánocích zapnul a slyšel jsem poprvé toto link , tak jsem měl trošku slzy v očích z těch vzpomínek...
|
reagovat
|
Taky už sem hru pořádně nezapnul dobře 5 let, ale vždycky se rád vrátím k Baldurs Gate, což je moje srdcovka u který sem strávil půlku střední :)
|
reagovat
|
TonyClifton
Mass Effect je super. A pockaj ked budes hrat dvojku, ta je MEGA super 

|
reagovat
|
Řeknu vám, že na hry už pěkných pár let nejsem a naposledy jsem něco dohrál možná před 10 lety, ale Mass Effect mě naprosto pohltil. Parádní hra. (myslím jedničku) 

|
reagovat
|
Merlin
Yop, v létě jsem si tím krátil průvodcování a musím říct, že fakt masakr. A co teprve ten konec!
P.S.: Baví někoho linka Daenerys? U toho jsem vždycky nejvíc trpěl.
P.S.: Baví někoho linka Daenerys? U toho jsem vždycky nejvíc trpěl.
|
reagovat
|
videoherní vsuvka
herní The walking dead je naprosto parádní záležitost. Seriál se na to vůbec nechytá
|
reagovat
|
No tý krávo. Ten G.R.R. Martin mi v poslední třetině BOUŘE MEČŮ dává fakt zabrat. Z tý kupy mrtvol hlavních postav, promyšlených zrad, zapeklitých intrik a úkladných vražd od zcela neočekávaných lidí se mi začíná točit hlava:-)
|
reagovat
|
Kostěj
Já jsem třeba Kelly Family ještě neslyšel. Jsem odkojenej na nejtvrdším metalu
|
reagovat
|
xxendxx
To byla po Eře právě ta druhá kazeta, kterou jsem si koupil do magneťáku

|
reagovat
|
Kelly Family poslouchal každej, ať chtěl, nebo nechtěl
.
Málokdo ovšem ví, že po poklesu tý největší popularity trochu protřídili svoje řady a v roce 2004 vydali desku Homerun, která je překvapivě velice slušná.
Kelly Family - Flip A Coin
.Málokdo ovšem ví, že po poklesu tý největší popularity trochu protřídili svoje řady a v roce 2004 vydali desku Homerun, která je překvapivě velice slušná.
Kelly Family - Flip A Coin
|
reagovat
|
Na Kelly Family jsem taky vyrůstal, ale totální guilty pleasure, které si bohatě užívám i dnes, je ERA. Motherfuckers
RIP Čáslavský.

RIP Čáslavský.
|
reagovat
|
Zemřel Karel Čáslavský, významná osobnost Národního filmového archivu. Bylo mu 75 let.
|
reagovat
|

Ale Kelly Family jsem taky svého času žral.
Nejlepší byli stejně Backstreet Boys. 
|
reagovat
|
TOP Diskuze
51Supergirl: Trailer 14Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhne 13Víkendový výplach #866 o Duně a Supergirl 12Balada bratrů Daltonů: V.I.M. 10The Invite: Trailer 10Backrooms: Trailer 8Duna: Část třetí: IMAX Teaser 7Super Mario galaktický film: Recenze 11Narozen 4. července: V.I.M. 98Spasitel: Recenze