Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68821 - 68840 Napsat příspěvek
:D:D:D

Ale Kelly Family jsem taky svého času žral. :D Nejlepší byli stejně Backstreet Boys. 8)
591773
*:D**:D**:D* Ale Kelly Family jsem taky svého času žral. *:D* Nejlepší byli stejně Backstreet Boys. *8)*
0 0
reagovat
Já vyrůstal na:
1. Kelly Familly
2. Hanson
3. Bratři Křížkové
4. Milli Vanilli
5. Šimi
6. TV Barbara Streissand und Celine Dion revival band
7. Standa Hložek
8. Kamélie
9. Sagvan Tofi
10. Tatu
591772
Já vyrůstal na: 1. Kelly Familly 2. Hanson 3. Bratři Křížkové 4. Milli Vanilli 5. Šimi 6. TV Barbara Streissand und Celine Dion revival band 7. Standa Hložek 8. Kamélie 9. Sagvan Tofi 10. Tatu
0 0
reagovat
Olympici jsou supr, ale někdy tak v půl čtvrtý ráno u táboráku na vodě po 14. pivku, 10. zelený a těsně před Slavíkama z Madridu.
591771
Olympici jsou supr, ale někdy tak v půl čtvrtý ráno u táboráku na vodě po 14. pivku, 10. zelený a těsně před Slavíkama z Madridu.
0 0
reagovat
To nikdo tady vážně na Olympicu nevyrůstal? :o
591770
To nikdo tady vážně na Olympicu nevyrůstal? *:o*
0 0
reagovat
nic jako "prilis kratky sestrih olympiku" neexistuje... cim kratsi, tim lepsi... 0 = nejlepsi
591769
nic jako "prilis kratky sestrih olympiku" neexistuje... cim kratsi, tim lepsi... 0 = nejlepsi
0 0
reagovat
omg
591768
omg
0 0
reagovat

Olympic

Škoda jen, že ten sestřih byl příliš krátký, klidně bych si dal hodinu navíc. "Jsem to já jak za mlada..." 8)
591767
Škoda jen, že ten sestřih byl příliš krátký, klidně bych si dal hodinu navíc. "Jsem to já jak za mlada..." *8)*
Olympic
0 0
reagovat

Změna tématu.

Na ČT1 sleduju televizní záznam koncertu Olympicu a je to něco úžasného. :+
591764
Na ČT1 sleduju televizní záznam koncertu Olympicu a je to něco úžasného. *:+*
Změna tématu.
0 0
reagovat
Trest smrti by byl fajn.
591763
Trest smrti by byl fajn.
0 0
reagovat

Tony

Bez komentáře:-
591762
Bez komentáře*:-*
Tony
0 0
reagovat
Jo a s tou "známou firmou". Pro recidivisty to přece neplatí. Jako vidím v tom plusy i mínusy, ale přeci jenom to nejsou žádní brutální zločinci. Těžko se budou opakovat případy jako po Havlově amnestii, kdy propuštění vězni znova vraždili.
591759
Jo a s tou "známou firmou". Pro recidivisty to přece neplatí. Jako vidím v tom plusy i mínusy, ale přeci jenom to nejsou žádní brutální zločinci. Těžko se budou opakovat případy jako po Havlově amnestii, kdy propuštění vězni znova vraždili.
0 0
reagovat
Podle ústavy může spoustu věcí, ale ne každá legální věc je zároveň legitimní... Je to hodně odvážné gesto...
591757
Podle ústavy může spoustu věcí, ale ne každá legální věc je zároveň legitimní... Je to hodně odvážné gesto...
0 0
reagovat
Podle ústavy tohle může, takže se nedá nic dělat a aspoň se ušetří za vězně. Průser jsou akorát ty případy jako H-Systém
591754
Podle ústavy tohle může, takže se nedá nic dělat a aspoň se ušetří za vězně. Průser jsou akorát ty případy jako H-Systém
0 0
reagovat
Aj takto sa dajú riešiť preplnené väznice.
591752
Aj takto sa dajú riešiť preplnené väznice.
0 0
reagovat

TedGeorge

Jen tě lehce opravím... Soudy o ničem rozhodovat nebudou, ty jenom budou řešit jestli ten případ spadá pod vymezení amnestie... I kdyby měli před sebou grázla tzv. "známou firmu", tak ho musí pustit, i když vědí, že ho tam do roka mají znova...

Takže ono opravdu těch cca 5-6 tisíc lidí půjde ven... Soudy jsou v tomhle bezmocné...
591751
Jen tě lehce opravím... Soudy o ničem rozhodovat nebudou, ty jenom budou řešit jestli ten případ spadá pod vymezení amnestie... I kdyby měli před sebou grázla tzv. "známou firmu", tak ho musí pustit, i když vědí, že ho tam do roka mají znova... Takže ono opravdu těch cca 5-6 tisíc lidí půjde ven... Soudy jsou v tomhle bezmocné...
TedGeorge
0 0
reagovat

Ted

Vůbec ne, já to myslím naprosto vážně a trest smrti chci delší dobu.
591750
Vůbec ne, já to myslím naprosto vážně a trest smrti chci delší dobu.
Ted
0 0
reagovat
jen pro jistotu: Já to o "bohužel plastové kuličce" říkal už loni (a samozřejmě je to nadsázka). Toho člověka prostě moc nemusím a tohle jen považuji za pověstnou třešničku na dortu. :-
591747
jen pro jistotu: Já to o "bohužel plastové kuličce" říkal už loni (a samozřejmě je to nadsázka). Toho člověka prostě moc nemusím a tohle jen považuji za pověstnou třešničku na dortu. *:-*
0 0
reagovat
No, sami jste říkali, že politika sem nepatří, takže bych to dál raději snad ani moc nerozváděl. Jenom pro úplnost se snad jenom sluší dodat, že to automaticky neznamená svobodu pro těch x tisíc odsouzených, ještě o jendotlivých případech budou rozhodovat soudy. Ale určitě se shodneme na tom, že na svobodu se asi dostane plno grázlů. O tom žádná.

Ten můj příspěvek byl spíš v souvislosti s tím, že oproti Havlově amnestii po revoluci to je slabý čajíček. Mě prostě štve to zjednodušování a masová panika, kde každá druhá babička teď bude ovlivněná novinovejma titulkama a novou vykládat. "Jééé, amnestie, bojím se chodit na ulici, budou tu běhat vrazi". Není to úplně černobílý, byť emoce chápu. A jsem fakt ten poslední, kdo by se Klause zastával.

Gonzi, Tony
Laciný, mohli jste si to odpustit.
591743
No, sami jste říkali, že politika sem nepatří, takže bych to dál raději snad ani moc nerozváděl. Jenom pro úplnost se snad jenom sluší dodat, že to automaticky neznamená svobodu pro těch x tisíc odsouzených, ještě o jendotlivých případech budou rozhodovat soudy. Ale určitě se shodneme na tom, že na svobodu se asi dostane plno grázlů. O tom žádná. Ten můj příspěvek byl spíš v souvislosti s tím, že oproti Havlově amnestii po revoluci to je slabý čajíček. Mě prostě štve to zjednodušování a masová panika, kde každá druhá babička teď bude ovlivněná novinovejma titulkama a novou vykládat. "Jééé, amnestie, bojím se chodit na ulici, budou tu běhat vrazi". Není to úplně černobílý, byť emoce chápu. A jsem fakt ten poslední, kdo by se Klause zastával. [b]Gonzi, Tony[/b] Laciný, mohli jste si to odpustit.
0 0
reagovat

Gonzi

Tak v tom se naprosto shodneme. 8)
591738
Tak v tom se naprosto shodneme. *8)*
Gonzi
0 0
reagovat

Tony

:-
591736
*:-*
Tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se