Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68841 - 68860 Napsat příspěvek
:+ Ideální.
585544
*:+* Ideální.
Q
0 0
reagovat
Pre mna v pohode volba zapadajuca do moderneho konceptu
585538
Pre mna v pohode volba zapadajuca do moderneho konceptu
0 0
reagovat

Mildík

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale... točí to kua Sam Mendes, ne?
585534
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale... točí to kua Sam Mendes, ne?
Mildík
0 0
reagovat

Source Filmmaker

Velmi šikovný prográmek...

Sice pro 90% lidí španělská vesnice, ale nadšenci s hromadou času a umu se jistě najdou 8)
585531
[link="http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/tvorte-vlastni-filmy-v-programu-source-filmmaker"]Velmi šikovný prográmek[/link]... Sice pro 90% lidí španělská vesnice, ale nadšenci s hromadou času a umu se jistě najdou *8)*
Source Filmmaker
0 0
reagovat
No ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to hodně velkej krok vedle :-
585530
No ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to hodně velkej krok vedle *:-*
0 0
reagovat
Ideální volba na to, aby moh zůstat v roli příštích padesát let :D:+
585529
Ideální volba na to, aby moh zůstat v roli příštích padesát let *:D**:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

WUT? :o

:-:(:-
585526
WUT? *:o* *:-**:(**:-*
TedGeorge
0 0
reagovat
Ben Whishaw je nový Q link
585525
Ben Whishaw je nový Q http://www-deadline-com.vimg.net/wp-content/uploads/2012/07/SkyfallWhishaw__120712194600.jpg
0 0
reagovat

KarelR

Dík, já si to myslel... Osobně by mě zajímalo jestli by si vůbec o něco řekl i kdyby nebyl guvernér... 8) Takové malá Cameo, navíc do takového filmu...
585520
Dík, já si to myslel... Osobně by mě zajímalo jestli by si vůbec o něco řekl i kdyby nebyl guvernér... *8)* Takové malá Cameo, navíc do takového filmu...
KarelR
0 0
reagovat

Muse

Píseň meh, albu věřím...
585519
Píseň meh, albu věřím...
Muse
0 0
reagovat

Mildík

Ani koru... dolar. Byl tehdy guvernér, takže nesměl brát peníze za hraní ve filmech :)
585518
Ani koru... dolar. Byl tehdy guvernér, takže nesměl brát peníze za hraní ve filmech :)
Mildík
0 0
reagovat

Arnold - Expendables

Neví někdo náhodou kolik inkasoval Arnold za těch pár sekund slávy v prvních postradatelných? 8)
585517
Neví někdo náhodou kolik inkasoval Arnold za těch pár sekund slávy v prvních postradatelných? *8)*
Arnold - Expendables
0 0
reagovat
Přijde mi skoro až symbolický, že první písničku od Muse, kterou vyloženě nenávidím, sem postne popik.

Ta snaha vyrovnat se Queenum je snad až moc křečovitá. Ale výjimka potvrzuje pravidlo, Muse jsou bezkonkurenční pořád.
585516
Přijde mi skoro až symbolický, že první písničku od Muse, kterou vyloženě nenávidím, sem postne popik. Ta snaha vyrovnat se Queenum je snad až moc křečovitá. Ale výjimka potvrzuje pravidlo, Muse jsou bezkonkurenční pořád.
0 0
reagovat

popik

Již viděno, slyšeno... Ač mě Muse nikdy njako extrémně nezaujali, tak song je to velmi slušný... Na druhou stranu hrát ho při každým předávání medailí... No nevím nevím... Ale za song samotný každopádně palec nahoru :+
585515
Již viděno, slyšeno... Ač mě Muse nikdy njako extrémně nezaujali, tak song je to velmi slušný... Na druhou stranu hrát ho při každým předávání medailí... No nevím nevím... Ale za song samotný každopádně palec nahoru *:+*
popik
0 0
reagovat

popik

uz nekdo videl oficialni videoklip/song k olympijskym hram v londyne? Kapela Muse :) link
585514
uz nekdo videl oficialni videoklip/song k olympijskym hram v londyne? Kapela Muse *:)* http://www.youtube.com/watch?v=66molzUEkWI
popik
0 0
reagovat
585513
[link="http://www.behance.net/gallery/Classic-Movies-in-Miniature-Style/4455311"]Classic Movies in Miniature Style[/link] *:)*
0 0
reagovat

Gorecki

Do Ruska půjdu, z Ruska se poplazím
585510
Do Ruska půjdu, z Ruska se poplazím
Gorecki
0 0
reagovat

Ted

Ber to ako trening, ked raz pojdes do Ruska:)
585495
Ber to ako trening, ked raz pojdes do Ruska:)
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

Ano, moje zkušenosti to potvrzujou. Vaše borovička a nespočet dalších pálenek je zločin na lidskosti. Většinou opravdu stojí jenom ti, co to mají od mládí místo mlíčka.

Zdravím všechny z okolí Trnavy :D
585493
Ano, moje zkušenosti to potvrzujou. Vaše borovička a nespočet dalších pálenek je zločin na lidskosti. Většinou opravdu stojí jenom ti, co to mají od mládí místo mlíčka. Zdravím všechny z okolí Trnavy :D
Gorecki
0 0
reagovat
585491
[link="http://seagull.gulas.sme.sk/upload/posts/5/13/13245/large_extra/0b49b25123560bf6016a8ee2e4bc7521.jpg"]Aj jednoduchsia sranda musi byt:)[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se