Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68841 - 68860 Napsat příspěvek
Hrál jsem demo na PS3 a je to fakt chytlavý, hraje do toho stylová hudba, Dante má hlášky, je sympaťák (nejsem fanoušek, takže tady je vše v poho) a komb, který můžeš vymyslet je přehršel. Navíc ten démonskej svět /limbo/ je vizuálně fakt nádhernej.

Jen se bojim, že až budu hrát na Hell and Hell obtížnost, tak mi odejde gamepad. Obeznámení vědí... :D
593593
Hrál jsem demo na PS3 a je to fakt chytlavý, hraje do toho stylová hudba, Dante má hlášky, je sympaťák (nejsem fanoušek, takže tady je vše v poho) a komb, který můžeš vymyslet je přehršel. Navíc ten démonskej svět /limbo/ je vizuálně fakt nádhernej. Jen se bojim, že až budu hrát na Hell and Hell obtížnost, tak mi odejde gamepad. Obeznámení vědí... *:D*
0 0
reagovat

Mildík

Spíš Londýn. To je v západním světě pořád větší tahák :))

Jinak v noci jsem dohrál hack n' slash akci DmC: Devil May Cry (bez ovladače by to asi nešlo) a je to super. Příjemně to odsýpá, komb je k naučení dost a klidně to mohlo být i delší. Jelikož ze secret missions a achievementů nemám snad nic, budu si to muset někdy dát znova :D

Na netu ale najdeš spoustu hatu.. je to proto, že se jedná o reboot série a hlavní hrdina je mladší a bez svých ikonických bílých vlasů. A fanboys neradi, pokud se šahá na účes jejich modly... :D Já jako dosud nepolíbený touto sérií jsem mohl být (a byl) jen příjemně překvapen.
593592
Spíš Londýn. To je v západním světě pořád větší tahák *:))* Jinak v noci jsem dohrál hack n' slash akci [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wOXNwPD-a5s"]DmC: Devil May Cry[/link] (bez ovladače by to asi nešlo) a je to super. Příjemně to odsýpá, komb je k naučení dost a klidně to mohlo být i delší. Jelikož ze secret missions a achievementů nemám snad nic, budu si to muset někdy dát znova *:D* Na netu ale najdeš spoustu hatu.. je to proto, že se jedná o reboot série a hlavní hrdina je mladší a bez svých ikonických [link="http://cdn.geekmagazine.org/wp-content/uploads/2013/01/geekmagazine_dante_dmc_harry.jpg"]bílých vlasů[/link]. A fanboys neradi, pokud se šahá na účes jejich modly... *:D* Já jako dosud nepolíbený touto sérií jsem mohl být (a byl) jen příjemně překvapen.
Mildík
0 0
reagovat
:+ Jinak co se týče nového prostředí tak souhlasím s autorem článku... carské rusko se přímo vybízí a příběhově to k němu spěje už docela dlouho... 8)
593591
*:+* Jinak co se týče nového prostředí tak souhlasím s autorem článku... carské rusko se přímo vybízí a příběhově to k němu spěje už docela dlouho... *8)*
0 0
reagovat

Mildík

Tady máš kdyžtak článek.
593590
Tady máš kdyžtak [link="http://games.tiscali.cz/byznys/dalsi-assassin-s-creed-prijde-s-jinym-obdobim-i-hrdinou-62000"]článek[/link].
Mildík
0 0
reagovat

Ex-Soldier

A nějakej link nepřiložíš? Hledal jsem jenom na oficiálkách a tam nic...

Jinak pro mě teda docela překvápko... Kdyby se drželi konceptu, že použijí současný systém na takové 3 díly (což by mě nevadilo), tak listopad je logický, ale někde jsem četl rozhovor, že se chtějí odpoutat od trilogie s Eziem a že každý díl poběží na jiném "principu" a s jiným hrdinou... A právě díky tomu jsem čekal minimlně půlroční zpoždění...

Ale jako nestěžuju si, to neeee :D
593589
A nějakej link nepřiložíš? Hledal jsem jenom na oficiálkách a tam nic... Jinak pro mě teda docela překvápko... Kdyby se drželi konceptu, že použijí současný systém na takové 3 díly (což by mě nevadilo), tak listopad je logický, ale někde jsem četl rozhovor, že se chtějí odpoutat od trilogie s Eziem a že každý díl poběží na jiném "principu" a s jiným hrdinou... A právě díky tomu jsem čekal minimlně půlroční zpoždění... Ale jako nestěžuju si, to neeee *:D*
Ex-Soldier
0 0
reagovat

popik

link Tak tohle bych si dokazal predstavit v nejakym filmovym projektu za 250-300 mega, co vy? 8)
593588
http://www.youtube.com/watch?v=9RBfZRTb6n8&feature=player_embedded Tak tohle bych si dokazal predstavit v nejakym filmovym projektu za 250-300 mega, co vy? *8)*
popik
0 0
reagovat

popik

now thats my boy! pravda, že jediné čo si pamatám zo Star Treku je, že všade je to vysvietené ako v predajni s osvetlením
593587
now thats my boy! pravda, že jediné čo si pamatám zo Star Treku je, že všade je to vysvietené ako v predajni s osvetlením
popik
0 0
reagovat

popik

to verbst:
M:I byla dobra, neurazejici, ctici tradice serie.
Star Trek? Z toho filmu uz si nepamatuju ani prd a nejspis nebudu sám.
Super 8? O tom nema cenu diskutovat.

593586
to verbst: M:I byla dobra, neurazejici, ctici tradice serie. Star Trek? Z toho filmu uz si nepamatuju ani prd a nejspis nebudu sám. Super 8? O tom nema cenu diskutovat.
popik
0 0
reagovat

HAL

To je jako říkat, že nejlepší Bondovka je Skyfall, může a nemusí to bejt pravda. Všechny starší Star Treky hrozně moc doplácej na svůj věk a na to, že to všechno bylo jen o málo víc, než televizní produkce. Khan je klasika, První kontakt super, ale i přesto mají svoje chyby, a nic moc dalšího tam není...

...ale nejde to moc srovnávat, protože se samozřejmě stylem příliš liší. Já osobně jsem v tomhle neutrální.
593585
To je jako říkat, že nejlepší Bondovka je Skyfall, může a nemusí to bejt pravda. Všechny starší Star Treky hrozně moc doplácej na svůj věk a na to, že to všechno bylo jen o málo víc, než televizní produkce. Khan je klasika, První kontakt super, ale i přesto mají svoje chyby, a nic moc dalšího tam není... ...ale nejde to moc srovnávat, protože se samozřejmě stylem příliš liší. Já osobně jsem v tomhle neutrální.
HAL
0 0
reagovat
To já nejsem.
593584
To já nejsem.
0 0
reagovat

verbst

To je dost smutný... ale tak co, to je jak s lidma co mají radši novou trilogii Star Wars než tu starou.
593583
To je dost smutný... ale tak co, to je jak s lidma co mají radši novou trilogii Star Wars než tu starou.
verbst
0 0
reagovat

HAL

593582
http://www.gagdonkey.com/photos/I%60m-serious.jpg
HAL
0 0
reagovat

Mildík

eL O eL :D:D
593581
eL O eL *:D**:D*
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Tak nám v listopadu (nečekaně) výjde nový Assassin's Creed. :D
593580
Tak nám v listopadu (nečekaně) výjde nový Assassin's Creed. *:D*
Mildík
0 0
reagovat
"Nejlepší Star Trek všech dob."

:D:D:D:D
593579
"Nejlepší Star Trek všech dob." *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
593578
[link="http://www.ebay.com/itm/121062811693"]Tak tohle je jedno velké... "wow"[/link] *:D*
0 0
reagovat

verbst, popik

ja tiež nechápem ten povyk okolo neho. je to televízny režisér a na jeho filmoch to hodne vidno. M:I3 som nevidel ale Star Trek je len priemerná akcia (to univerzum je niečo s čím Abrams moc neurobil, keďže to má silné korene inde), Super 8 je otrasná rodinná dráma v ktorej je bubák, ktorý mimo kamery zabije čo vidí ale na konci filmu sa zmení na dobráka (nehovoriac o tom, že vlak, ktorý narazí do auta celý zničí ale auto aj s vodičom ostanú prakticky nepoškodený). Najhoršie je ale úplná absencia originality. Všetko prebraté filmy/série a aj ten Super 8 je vlastne Spielberg.
593577
ja tiež nechápem ten povyk okolo neho. je to televízny režisér a na jeho filmoch to hodne vidno. M:I3 som nevidel ale Star Trek je len priemerná akcia (to univerzum je niečo s čím Abrams moc neurobil, keďže to má silné korene inde), Super 8 je otrasná rodinná dráma v ktorej je bubák, ktorý mimo kamery zabije čo vidí ale na konci filmu sa zmení na dobráka (nehovoriac o tom, že vlak, ktorý narazí do auta celý zničí ale auto aj s vodičom ostanú prakticky nepoškodený). Najhoršie je ale úplná absencia originality. Všetko prebraté filmy/série a aj ten Super 8 je vlastne Spielberg.
verbst, popik
0 0
reagovat

JohnyD

SG1 :+:+
593576
SG1 *:+**:+*
JohnyD
0 0
reagovat
Dost slušný matroš, na kterým očividně jede :D
593575
Dost slušný matroš, na kterým očividně jede *:D*
0 0
reagovat

popicek

Tak ten byl dobrej...
Nejlepší Star Trek všech dob. Nejlepší Mission: Impossible. Hodně příjemnej Super 8.
ALIAS a LOST jsou špička mezi seriálama.

Co tam máš dál? :D ;)
593574
[link="http://www.youtube.com/watch?v=5Fyar4wJ3-Y"]Tak ten byl dobrej...[/link] Nejlepší Star Trek všech dob. Nejlepší Mission: Impossible. Hodně příjemnej Super 8. ALIAS a LOST jsou špička mezi seriálama. Co tam máš dál? *:D* *;)*
popicek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se