Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68761 - 68780 Napsat příspěvek
Ja slysel neco o piti octa s vodou.... pripadne vzit zavarovacku okurek a naladovat se, plus to vypit :o) nicmene jestli to opravdu zabira nevim, nikdy jsem po tom nepatral
585921
Ja slysel neco o piti octa s vodou.... pripadne vzit zavarovacku okurek a naladovat se, plus to vypit :o) nicmene jestli to opravdu zabira nevim, nikdy jsem po tom nepatral
0 0
reagovat
Ja len doplnim k fascinujucej teme, ze z nealka piva nemate sancu nafukat a na podobnu vyhovorku sa fakt nespoliehajte. Tie piva su robene tak, ze to mizive promile odburava telo prakticky okamzite. To by ste museli fakt vychlastat niekolko piv za sebou a hned fukat. A znalejsi policajt si pri takejto vyhovorke tych par minut pocka:)
585920
Ja len doplnim k fascinujucej teme, ze z nealka piva nemate sancu nafukat a na podobnu vyhovorku sa fakt nespoliehajte. Tie piva su robene tak, ze to mizive promile odburava telo prakticky okamzite. To by ste museli fakt vychlastat niekolko piv za sebou a hned fukat. A znalejsi policajt si pri takejto vyhovorke tych par minut pocka:)
0 0
reagovat

popik

dej si na to pivo dvě vodky, ať tu hnusnou pachuť plzně přebiješ. stárobrrnóóóóóó!!! :D
585919
dej si na to pivo dvě vodky, ať tu hnusnou pachuť plzně přebiješ. stárobrrnóóóóóó!!! *:D*
popik
0 0
reagovat
Ono ani pri 0.5 promile a opatrne jizde nikoho ohrozovat nebudes
585917
Ono ani pri 0.5 promile a opatrne jizde nikoho ohrozovat nebudes
0 0
reagovat

TedGeorge

Každopádně pokud se necítíš, tak za volant prostě nesedat... Za to to fakt nestojí. A teď nemluvím jen co se týče pokuty atd, ale prostě celkově... Já jsem v tomhle docela "srab" a razím striktní nulovou toleranci...

Nicméně pokud jsi čekal ty 3 hodiny, tak bys po Plzni neměl nadejchat ani prd...
585913
Každopádně pokud se necítíš, tak za volant prostě nesedat... Za to to fakt nestojí. A teď nemluvím jen co se týče pokuty atd, ale prostě celkově... Já jsem v tomhle docela "srab" a razím striktní nulovou toleranci... Nicméně pokud jsi čekal ty 3 hodiny, tak bys po Plzni neměl nadejchat ani prd...
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Vše podstatné již bylo řečeno, tudíž nemá cenu opakovat, jen snad jednu věc přihodím do pléna.

Plzeň dvanáctka, ač je to papírově 12 stupňové pivo, tak co se týče faktického stavu věcí, tak je to úplně jinde... Takže onu dvanáctku nepovažovat za regulerní dvanáctku, je to mnohem slabší pivo, než by správně mělo být... V tomhle ohledu padly i nějaké ty žaloby na Prazdroj atd...

Nicméně takhle od PC ti stejně nikdo neporadí jestli budeš za 2,5 hodiny OK a ready... Ale třeba ti tenhle fakt trochu povzbudí svědomí...
585912
Vše podstatné již bylo řečeno, tudíž nemá cenu opakovat, jen snad jednu věc přihodím do pléna. Plzeň dvanáctka, ač je to papírově 12 stupňové pivo, tak co se týče faktického stavu věcí, tak je to úplně jinde... Takže onu dvanáctku nepovažovat za regulerní dvanáctku, je to mnohem slabší pivo, než by správně mělo být... V tomhle ohledu padly i nějaké ty žaloby na Prazdroj atd... Nicméně takhle od PC ti stejně nikdo neporadí jestli budeš za 2,5 hodiny OK a ready... Ale třeba ti tenhle fakt trochu povzbudí svědomí...
TedGeorge
0 0
reagovat
No, řekněme že pokud se před chvíli někdo koukal před náš panelák, tak se asi zasmál. Běhal sem jak motorová myš. Ještě něco sežeru, za volant sedám, s odhaduju tak 0.1 promile nikoho ohrožovat nebudu.
585911
No, řekněme že pokud se před chvíli někdo koukal před náš panelák, tak se asi zasmál. Běhal sem jak motorová myš. Ještě něco sežeru, za volant sedám, s odhaduju tak 0.1 promile nikoho ohrožovat nebudu.
0 0
reagovat
link :)) that didn't take long :D
585910
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/274140-strelec-z-kina-v-denveru-uplne-propadl-pocitacovym-hram.html :)) that didn't take long *:D*
0 0
reagovat
I tester to neřekne úplně přesně, tedy ne ten, který se dá pořídit za pár stovek... Ale předpokládám, že pivko bys měl mít za 3 hoďky z těla venku, ale záleží na spoustě faktorech ;) Každopádně do 0,2 to máš jen za pokutu, ne? ;)
585909
I tester to neřekne úplně přesně, tedy ne ten, který se dá pořídit za pár stovek... Ale předpokládám, že pivko bys měl mít za 3 hoďky z těla venku, ale záleží na spoustě faktorech *;)* Každopádně do 0,2 to máš jen za pokutu, ne? *;)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Hele, kdyby si neco nadejchal tak rekni, ze si byl predtim v hospode a dal sis 4 nealka. :) Oni obsahuji nejaky mnozstvi alkoholu a ty ho v sobe budes mit malinko tou dobou. Ja jednou nadejchal 0,17 a rekl jsem to a v pohode me pustili. Mozna stesti, ale ja bych byl v klidu
585908
Hele, kdyby si neco nadejchal tak rekni, ze si byl predtim v hospode a dal sis 4 nealka. :) Oni obsahuji nejaky mnozstvi alkoholu a ty ho v sobe budes mit malinko tou dobou. Ja jednou nadejchal 0,17 a rekl jsem to a v pohode me pustili. Mozna stesti, ale ja bych byl v klidu
TedGeorge
0 0
reagovat
Pomůže, když řeknu, že moje tělo je na pivo zvyklé? ?):D
585907
Pomůže, když řeknu, že moje tělo je na pivo zvyklé? *?)**:D*
0 0
reagovat
Jedno pivo by mělo tělo odbourávat 2.5h, ale to je bez jídla a nebere se v potaz ani jak moc je na to zvyklé. Takže to může klidně trvat i kratší dobu, ale i delší. Přesně ti to řekne jen tester.
585906
Jedno pivo by mělo tělo odbourávat 2.5h, ale to je bez jídla a nebere se v potaz ani jak moc je na to zvyklé. Takže to může klidně trvat i kratší dobu, ale i delší. Přesně ti to řekne jen tester.
0 0
reagovat
Desítka u 80ti kilového chlapa se standartním metabolismem 2h, plzeň myslím 2 a 3/4...
Urychlit to můžeš fyzickou aktivitou - takže pokud nemáš doma fitcentrum a jseš měšťák, pak desetkrát oběhnout panelák... Což by ti ještě tak pět let nazpátek doporučil i imf, když by si až moc otravoval ;):D...
585905
Desítka u 80ti kilového chlapa se standartním metabolismem 2h, plzeň myslím 2 a 3/4... Urychlit to můžeš fyzickou aktivitou - takže pokud nemáš doma fitcentrum a jseš měšťák, pak desetkrát oběhnout panelák... Což by ti ještě tak pět let nazpátek doporučil i imf, když by si až moc otravoval ;):D...
0 0
reagovat
Ty stránky, který to počítaj, mi říkají že ne.

Proto od vás chci slyšet opak :D

(Neboj Jirko, ty stránky to správně nespočítaj, mám takovou a takovou zkušenost, bla bla bla).

Mám 72kg, 193cm, k jídlu špagety.
585904
Ty stránky, který to počítaj, mi říkají že ne. Proto od vás chci slyšet opak :D (Neboj Jirko, ty stránky to správně nespočítaj, mám takovou a takovou zkušenost, bla bla bla). Mám 72kg, 193cm, k jídlu špagety.
0 0
reagovat
Dotaz na přítomné... Teď se dopil plechovku půllitrový plzně (K večeři).

Myslíte, že můžu o půl jedenáctý sednout za volant? Později nemůžu (půlnočka).

Bohužel nemám doma tester. Případně jak urychlit odbourání alkoholu?
Nechci, abych kvůli 0.25 promile alkoholu přišel o papíry, za to mě to nestojí.
Byl sem tak natěšenej na kino, že sem na to uplně zapomněl. (True story)
585903
Dotaz na přítomné... Teď se dopil plechovku půllitrový plzně (K večeři). Myslíte, že můžu o půl jedenáctý sednout za volant? Později nemůžu (půlnočka). Bohužel nemám doma tester. Případně jak urychlit odbourání alkoholu? Nechci, abych kvůli 0.25 promile alkoholu přišel o papíry, za to mě to nestojí. Byl sem tak natěšenej na kino, že sem na to uplně zapomněl. (True story)
0 0
reagovat

Garland

Posunout video (nahoru, dolů, doleva, doprava), tak aby "systém" nerozpoznal chráněný materiál... Nebo taky lze standartně zrcadlově otočit video... 8)
585902
Posunout video (nahoru, dolů, doleva, doprava), tak aby "systém" nerozpoznal chráněný materiál... Nebo taky lze standartně zrcadlově otočit video... *8)*
Garland
0 0
reagovat
To bolo mne Cival? Tak dík... teraz už len musím zistiť čo tým kurňa myslíš :D
585900
To bolo mne Cival? Tak dík... teraz už len musím zistiť čo tým kurňa myslíš *:D*
0 0
reagovat
posun to cely o dva pixely a bude to ok :)
585899
posun to cely o dva pixely a bude to ok :)
0 0
reagovat

YouTube

Prosím vás, vie mi tu niekto poradiť čo musím na youtube nastaviť alebo urobiť, aby video nebolo blokované? Chcel som uverejniť jednu z mnoha paródií na Untergang s Hitlerom a bloklo ma to kvôli právam. Keďže tam ale takých videí je kopa a sú prístupné asi len treba niečo nastaviť, nie?
585893
Prosím vás, vie mi tu niekto poradiť čo musím na youtube nastaviť alebo urobiť, aby video nebolo blokované? Chcel som uverejniť jednu z mnoha paródií na Untergang s Hitlerom a bloklo ma to kvôli právam. Keďže tam ale takých videí je kopa a sú prístupné asi len treba niečo nastaviť, nie?
YouTube
0 0
reagovat

LIFE OF PI TRAILER

585885
[link="http://url_odkazu"]http://www.youtube.com/watch?v=RH_mQHJRGSI[/link]
LIFE OF PI TRAILER
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se