Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68781 - 68800 Napsat příspěvek

LIFE OF PI TRAILER

585885
[link="http://url_odkazu"]http://www.youtube.com/watch?v=RH_mQHJRGSI[/link]
LIFE OF PI TRAILER
0 0
reagovat
tak jsem právě zahlídl mobilní verzi tohodle webu a jen bych byl rád, kdyby mi tam fungovala kecárna a přihlášení (předpokládám že je to ve vývoji). Jinak ale paráda, vypadá to použitelně a je to celkem svižné :+
585884
tak jsem právě zahlídl mobilní verzi tohodle webu a jen bych byl rád, kdyby mi tam fungovala kecárna a přihlášení (předpokládám že je to ve vývoji). Jinak ale paráda, vypadá to použitelně a je to celkem svižné *:+*
0 0
reagovat

Svaťoš

Ja sem si to myslel, ale ten jejich termin me rozvyklal. Zadny duvod tu jejich chybu neomluvi. Clovek jim ani nemuze vynadat pres kontaktni formular na strankach, protoze nefunguje. Jsem tim CC opet zklaman...
585864
Ja sem si to myslel, ale ten jejich termin me rozvyklal. Zadny duvod tu jejich chybu neomluvi. Clovek jim ani nemuze vynadat pres kontaktni formular na strankach, protoze nefunguje. Jsem tim CC opet zklaman...
Svaťoš
0 0
reagovat

MAJkLSON

Je to určitě ze st na čt, protože se toho taky zúčastním. Hádám, že je to proto, aby nemuseli roztahovat čtvrteční program od půlnoci až do večera.
585863
Je to určitě ze st na čt, protože se toho taky zúčastním. Hádám, že je to proto, aby nemuseli roztahovat čtvrteční program od půlnoci až do večera.
MAJkLSON
0 0
reagovat

Pulnocni prem. TDKR

Koukam ted na stranky Cinema city (Brno Velky spalicek), kde kamos udelal rezervaci na pulnocni premieru noveho Batmana a maji tam 25.7. 00:01, coz je logicky minutu po dnesni pulnoci. Jenomze to asi maji blbe na strankach CC, nebot pulnocni premiera je snad ze st na ct, ne?
585862
Koukam ted na stranky Cinema city (Brno Velky spalicek), kde kamos udelal rezervaci na pulnocni premieru noveho Batmana a maji tam 25.7. 00:01, coz je logicky minutu po dnesni pulnoci. Jenomze to asi maji blbe na strankach CC, nebot pulnocni premiera je snad ze st na ct, ne?
Pulnocni prem. TDKR
0 0
reagovat
Ja som si len minule uvedomil, ze ich spevacka je z The Creepshow :+ Co je skoda, pretoze to bola lepsia skupina...
585861
Ja som si len minule uvedomil, ze ich spevacka je z The Creepshow *:+* Co je skoda, pretoze to bola lepsia skupina...
0 0
reagovat
jojo, jejich covery jsou fenomenalni. Someone that i used to know v peti lidech na 1 kytaru je pecka. Ostatni songy taky super. skvela parta
585860
jojo, jejich covery jsou fenomenalni. Someone that i used to know v peti lidech na 1 kytaru je pecka. Ostatni songy taky super. skvela parta
0 0
reagovat

Kostěj

Klobouk dolů. :+
585858
Klobouk dolů. *:+*
Kostěj
0 0
reagovat

Walk Off The Earth

Počet příležitostí, kdy jsem sem postnul nějakou tu muziku by se dal spočíst na prstech jedný ruky čerstvě prošlý cirkulárkou, protože nepotřebuju, aby mi nějakej puboš začal otloukat o hlavu mizernej hudební vkus. Tenhle cover je nicméně tak boží, že prostě musim. Originál neznám, ale nedovedu si představit, že by mohl bejt lepší :+

P.S: video je nutnost!
585857
Počet příležitostí, kdy jsem sem postnul nějakou tu muziku by se dal spočíst na prstech jedný ruky čerstvě prošlý cirkulárkou, protože nepotřebuju, aby mi nějakej puboš začal otloukat o hlavu mizernej hudební vkus. [link="http://www.youtube.com/watch?v=SOUwxaAmoAk&feature=player_embedded"]Tenhle[/link] cover je nicméně tak boží, že prostě musim. Originál neznám, ale nedovedu si představit, že by mohl bejt lepší *:+* P.S: video je nutnost!
Walk Off The Earth
0 0
reagovat

ad Batman střelba v Auroře

Upozornění na černý humor
Tohle mě zabilo. Doslova.
585843
[b]Upozornění na černý humor[/b] Tohle mě zabilo. [link="http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/486404_10151112197100930_805451394_n.jpg"]Doslova.[/link]
ad Batman střelba v Auroře
0 0
reagovat
link

mozno to tu uz bolo, ale zacinam setrit :)
585797
http://www.sector.sk/files/novinky/2012-7-22-10-14-44/batman-image-733.jpg mozno to tu uz bolo, ale zacinam setrit :)
0 0
reagovat
ad BD... Na takový web bohužel asi nenarazíte... Těch titulů, které se vydají v zahraničí i s cz podporou je jak šafránu a opravdu vám budou stačit dva páry rukou, aby ste je na prstech vypočítali...

V anglili ze začátku Soňáci vydávali všechny disky i s cz podporou, protože je to vyšlo levněji... Ale tyhle disky seženete i u nás už pod dvě stovky...

Tak jako tak by možná pomohlo bluray.com, nebo ten amazon, který vypisuje komplet titulkové sady...
585796
ad BD... Na takový web bohužel asi nenarazíte... Těch titulů, které se vydají v zahraničí i s cz podporou je jak šafránu a opravdu vám budou stačit dva páry rukou, aby ste je na prstech vypočítali... V anglili ze začátku Soňáci vydávali všechny disky i s cz podporou, protože je to vyšlo levněji... Ale tyhle disky seženete i u nás už pod dvě stovky... Tak jako tak by možná pomohlo bluray.com, nebo ten amazon, který vypisuje komplet titulkové sady...
0 0
reagovat

TedGeorge

Mám stejný problém:D
585792
Mám stejný problém*:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Ok, vďaka :)
585791
Ok, vďaka *:)*
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Macejko

Stejně jako u nadpisů článků na homepage. Protože tam je málo prostoru a každý znak se počítá :)

585790
Stejně jako u nadpisů článků na homepage. Protože tam je málo prostoru a každý znak se počítá :)
Macejko
0 0
reagovat
Len technická otázka na redakciu: prečo v lište rotujúcich mini-noviniek nepíšete bodky za poslednými vetami? :)
585788
Len technická otázka na redakciu: prečo v lište rotujúcich mini-noviniek nepíšete bodky za poslednými vetami? *:)*
0 0
reagovat

Jerry Goldsmith

Po čase jsem udělal průřez tvorbou dalšího hudebního skladatele - tentokrát přišel na řadu Jerry Goldsmith. Není to nic objevného, nicméně je možná fajn mít pohromadě téměř celou tvorbu s konkrétními ukázkami. Rozhodně pro inspiraci nalezení dosud neznámých skladeb.

Tady to je. :)
585785
Po čase jsem udělal průřez tvorbou dalšího hudebního skladatele - tentokrát přišel na řadu Jerry Goldsmith. Není to nic objevného, nicméně je možná fajn mít pohromadě téměř celou tvorbu s konkrétními ukázkami. Rozhodně pro inspiraci nalezení dosud neznámých skladeb. [link="http://prokrastinacepopkulturou.blogspot.cz/2012/07/in-memoriam-jerry-goldsmith.html"]Tady to je.[/link] *:)*
Jerry Goldsmith
0 0
reagovat
nevím, jestli to tady už nebylo. Emma Stone Dance Dare :D
585782
nevím, jestli to tady už nebylo. [link="http://www.youtube.com/watch?v=VKvvkrMWcno"]Emma Stone Dance Dare[/link] *:D*
0 0
reagovat
Dotaz na Blu-ray geeky.
V současnosti je v českých e-shopech k dostání cca 1000+ blu ray filmů. Naprostá většina s českým dabingem. Když surfuju po amazonu, tak nevidím nějakou možnost, aby mě vyjeli pouze Blu-ray filmy s cz titulkama. Existuje nějaký světový e-shop, kde tato volba je, případně kolik je cca filmů, které u nás na blu-ray kvůli nepřítomnosti dabingu třeba k dostání nejsou, ale světový e-shopy je s cz titulky nabízí?

Snad si rozumíme, díky za radu :)
585781
Dotaz na Blu-ray geeky. V současnosti je v českých e-shopech k dostání cca 1000+ blu ray filmů. Naprostá většina s českým dabingem. Když surfuju po amazonu, tak nevidím nějakou možnost, aby mě vyjeli pouze Blu-ray filmy s cz titulkama. Existuje nějaký světový e-shop, kde tato volba je, případně kolik je cca filmů, které u nás na blu-ray kvůli nepřítomnosti dabingu třeba k dostání nejsou, ale světový e-shopy je s cz titulky nabízí? Snad si rozumíme, díky za radu :)
0 0
reagovat
Pravda, moja chyba.
585704
Pravda, moja chyba.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se