Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68741 - 68760 Napsat příspěvek

Memphis

Ne, nejlepší je kocovina. Úspěch zaručen. 8)
585964
Ne, nejlepší je kocovina. Úspěch zaručen. *8)*
Memphis
0 0
reagovat
Taky jsem tu dlouho nebyl, ale zajímá mě jen jediný... Přišel teda teď Jirka o ty papíry nebo jo? :D

Jinak jediný zaručený způsob zrychlení odbourávání alkoholu je pravidelný a poctivý trénink. S chutí do toho. :))
585963
Taky jsem tu dlouho nebyl, ale zajímá mě jen jediný... Přišel teda teď Jirka o ty papíry nebo jo? *:D* Jinak jediný zaručený způsob zrychlení odbourávání alkoholu je pravidelný a poctivý trénink. S chutí do toho. *:))*
0 0
reagovat

Disketa

A víš že ani nevšimli? ?)
585962
A víš že ani nevšimli? *?)*
Disketa
0 0
reagovat
Asi jste si všimli, že jsem se tu minulý týden neobjevoval. Důvod je prostý - byl jsem na LFŠ v Uherském Hradišti a trojice Most přes řeku Kwai, Lawrence z Arábie a Doktor Živago na velkém plátně jsou k zbláznění dokonalé filmy. Viděl jsem prakticky celou Leanovou retrospektivu a tohle byl důvod, proč jsem na LFŠ vyrazil. A Karel mi bude závidět, že jsem viděl Pouto nejsilnější a Nadějné vyhlídky na velkém plátně. :))
585961
Asi jste si všimli, že jsem se tu minulý týden neobjevoval. Důvod je prostý - byl jsem na LFŠ v Uherském Hradišti a trojice Most přes řeku Kwai, Lawrence z Arábie a Doktor Živago na velkém plátně jsou k zbláznění dokonalé filmy. Viděl jsem prakticky celou Leanovou retrospektivu a tohle byl důvod, proč jsem na LFŠ vyrazil. A Karel mi bude závidět, že jsem viděl Pouto nejsilnější a Nadějné vyhlídky na velkém plátně. *:))*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

To asi bohužel. Matně si vzpomínám, že mi jeden známý říkal, jak si koupil ty dvě DVD sady (v jedné IV-VI a v té druhé I-III díly, kde jediný díl, co měl cz zvuk, to byla Pomsta Sithů).
585958
To asi bohužel. Matně si vzpomínám, že mi jeden známý říkal, jak si koupil ty dvě DVD sady (v jedné IV-VI a v té druhé I-III díly, kde jediný díl, co měl cz zvuk, to byla Pomsta Sithů).
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Sam.Vimes: Jedině snad nějaký JINÝ zdroj, ale to nevím určitě, nijak sem po něm nikdy nepátral...
M91: Kratší stopáž v tv je dána zrychlením, které provází PAL vysílání, respektive nezměněná snímková frekvence 25 fps pro náš kontinent...
585957
Sam.Vimes: Jedině snad nějaký JINÝ zdroj, ale to nevím určitě, nijak sem po něm nikdy nepátral... M91: Kratší stopáž v tv je dána zrychlením, které provází PAL vysílání, respektive nezměněná snímková frekvence 25 fps pro náš kontinent...
0 0
reagovat

PetaBlack

Díky, to jsem měl na mysli, tím že nemám blu-ray přehrávač mi to trochu splývá... Existuje v současnosti na trhu něco s tím starým dabingem? Abych se přiznal, já si z nostalgie zatím vystačil se starou VHS :)
585956
Díky, to jsem měl na mysli, tím že nemám blu-ray přehrávač mi to trochu splývá... Existuje v současnosti na trhu něco s tím starým dabingem? Abych se přiznal, já si z nostalgie zatím vystačil se starou VHS *:)*
PetaBlack
0 0
reagovat
A teď koukám že to má stopáž jen 115 minut.
585955
A teď koukám že to má stopáž jen 115 minut.
0 0
reagovat

Star Wars

Já sem si to hned musel jít spravit originálem.
585954
Já sem si to hned musel jít spravit originálem.
Star Wars
0 0
reagovat

Sam.Vimes

No, je to ten, co vysel vloni na Blu-ray
585953
No, je to ten, co vysel vloni na Blu-ray
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Star Wars

To je ten nový, co je na DVD, nebo ještě nějaký jiný?
585952
To je ten nový, co je na DVD, nebo ještě nějaký jiný?
Star Wars
0 0
reagovat
Co říkáte na novácký dabing Star Wars? Něco tak strašného už jsem dlouho nezažil! :-
585951
Co říkáte na novácký dabing Star Wars? Něco tak strašného už jsem dlouho nezažil! *:-*
0 0
reagovat
Skvělý Boylův audiovizuální zážitek :+
585947
Skvělý Boylův audiovizuální zážitek *:+*
0 0
reagovat
007! :D007!
585946
007! *:D*007!
0 0
reagovat

speta.jr

K tomu alkoholovému tématu ten odkaz sedí.

Taky bych chtěl jednou profesionálně chlastat jako Polívka.
585936
K tomu alkoholovému tématu ten odkaz sedí. Taky bych chtěl jednou profesionálně chlastat jako Polívka.
speta.jr
0 0
reagovat

Jakypak TDKR tohle je film roku! :-D

585935
http://www.farmabolkapolivky.cz/images/200000757-7e5ca80511/plakat%20Olsany.JPG
Jakypak TDKR tohle je film roku! :-D
0 0
reagovat
Když už je řeč o odbourávání alkoholu běháním, tak není od věci zmínit, že by se to mělo provozovat s chráničem zubů ;)
585932
Když už je řeč o odbourávání alkoholu běháním, tak není od věci zmínit, že by se to mělo provozovat s chráničem zubů *;)*
0 0
reagovat
afaik jediný způsob jak vystřízlivět rychleji je to "vyběhat", protože neexistuje nic, co by ten alkohol z krve nějak odbourávalo.

Jinak co mě se týče, tak by poldové neměli měřit promile, ale např. reakční dobu řidiče... protože člověka, který např. vstal v 6. ráno, pak byl celý den vytížený a pak někam řídí např. ve 3 v noci se bojím mnohem více, než vyspalého chlapíka s nějakým zbytkáčem. (that being said, ještě jsem připitý neřídil)
585926
afaik jediný způsob jak vystřízlivět rychleji je to "vyběhat", protože neexistuje nic, co by ten alkohol z krve nějak odbourávalo. Jinak co mě se týče, tak by poldové neměli měřit promile, ale např. reakční dobu řidiče... protože člověka, který např. vstal v 6. ráno, pak byl celý den vytížený a pak někam řídí např. ve 3 v noci se bojím mnohem více, než vyspalého chlapíka s nějakým zbytkáčem. (that being said, ještě jsem připitý neřídil)
0 0
reagovat
Pravda, vsechno to zvalcovat asi nemusi :D
585924
Pravda, vsechno to zvalcovat asi nemusi :D
0 0
reagovat
to jim do toho pytliku nenafouka ale nableje, kdyz sporada sklenici okurek a vyzunkne to i s lakem :D
585922
to jim do toho pytliku nenafouka ale nableje, kdyz sporada sklenici okurek a vyzunkne to i s lakem :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se