Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67621 - 67640 Napsat příspěvek
Jen abych vysvětlil: Jakýkoliv takovýhle debilní počiny (ne, to si nezaslouží být nazvaný seriálem) jsou mi z duše protivný. To, že tam dali SW to jen zhoršilo, protože se to dá udělat mnohem, MNOHEM lépe. A hlavně jinde.
Jinak nejlepší je, žej to fakt asi z března, nebo z kdy a všichni raplí, jak rychle to Diseny stačil zneužít :D
589299
Jen abych vysvětlil: Jakýkoliv takovýhle debilní počiny (ne, to si nezaslouží být nazvaný seriálem) jsou mi z duše protivný. To, že tam dali SW to jen zhoršilo, protože se to dá udělat mnohem, MNOHEM lépe. A hlavně jinde. Jinak nejlepší je, žej to fakt asi z března, nebo z kdy a všichni raplí, jak rychle to Diseny stačil zneužít *:D*
0 0
reagovat
Moc nechápu ten povyk, Prostě seriál pro děti, ve kterým odkazujou na SW. Děláte, jako kdyby se to stalo poprvý.
589297
Moc nechápu ten povyk, Prostě seriál pro děti, ve kterým odkazujou na SW. Děláte, jako kdyby se to stalo poprvý.
0 0
reagovat
Yo, step off fool! :D jak je v komentech naznaceno, tahle epizoda byla natocena v breznu a to ze v nejakem serialu vystupuji postavy z SW je uplne normalni cameo 8)
589288
Yo, step off fool! *:D* jak je v komentech naznaceno, tahle epizoda byla natocena v breznu a to ze v nejakem serialu vystupuji postavy z SW je uplne normalni cameo *8)*
0 0
reagovat
Ja si želám len jedno a to crossover s Hannah Montanou ;):D
589287
Ja si želám len jedno a to crossover s Hannah Montanou *;)**:D*
0 0
reagovat
Here we go...

A přesně tady měl Lucas zasáhnout :-:-
589286
Here we go... A přesně tady měl Lucas zasáhnout *:-**:-*
0 0
reagovat
:o:D:-
589285
*:o**:D**:-*
0 0
reagovat
:-:(
589284
*:-**:(*
0 0
reagovat
Wtf :-
589283
Wtf *:-*
0 0
reagovat

vZeč

Je to skutočný seriál.
589282
Je to skutočný seriál.
vZeč
0 0
reagovat
otázka: To je parodie disneyovských seriálů nebo je to disneyovský seriál??
589281
otázka: To je parodie disneyovských seriálů nebo je to disneyovský seriál??
0 0
reagovat
Tak Disney do toho jde od začátku naplno :D

text_odkazu
589280
Tak Disney do toho jde od začátku naplno :D [link="http://www.youtube.com/watch?v=jpwznCTWkwE"]text_odkazu[/link]
0 0
reagovat
A keď čurák spadne a zabije sa tak ho budú všetci ľutovať ..
589279
A keď čurák spadne a zabije sa tak ho budú všetci ľutovať ..
0 0
reagovat

vZeč

těchdle videí je povíc, ale ještě jsem neviděl, že by někdo spadnul... me se nedavno delalo zle z tohodle

magor
589278
těchdle videí je povíc, ale ještě jsem neviděl, že by někdo spadnul... me se nedavno delalo zle z tohodle [link="http://www.youtube.com/watch?v=d4vkJgvnrj0"]magor[/link]
vZeč
0 0
reagovat
Taky se takhle občas protáhnete? link
589277
Taky se takhle občas protáhnete? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2_XsEivuP60
0 0
reagovat

KuciS

Pokiaľ som si ho nezväčšil, tak som to tam tiež videl. :D
589275
Pokiaľ som si ho nezväčšil, tak som to tam tiež videl. *:D*
KuciS
0 0
reagovat
Sakra...jsem to jenom já nebo má víc lidí první dojem, že na novym plakátu k Hobitovi nám Galadriel ukazuje...no...že jsme jedničky? :D
589273
Sakra...jsem to jenom já nebo má víc lidí první dojem, že na novym plakátu k Hobitovi nám Galadriel ukazuje...no...že jsme jedničky? *:D*
0 0
reagovat

Mildík

Hm, zajímalo by mě srovnání, kolik postav je v univerzu Písně ledu a ohně.
589271
Hm, zajímalo by mě srovnání, kolik postav je v univerzu Písně ledu a ohně.
Mildík
0 0
reagovat

Star Wars

Tak jsem si konečně našel čas, abych se podíval na zub téhle novince... Sem tam jsem něco přečetl, něco shlédnul a...

A na jednu stranu Lucase chápu, protože si chce taky těch chechtáků trochu užít. Obavy fanoušků jsou sice na místě, nikdo neví, co čekat a i já osobně se nové trilogie docela bojím, ale tenhle moment předání by nastal v budoucnu tak jako tak a teďka si to alespoň Lucas rozhodl sám (a ne např. dědictvím) a i trochu bude nakopávat Disney správným směrem (i když...)

Jedna věc, mě v jednom videu zaujala... Opravdu má SW universum přes 17000 postav? :o Jsem si vědom, že existuje spousta příběhů atd, ale tohle číslo je fakt šílené...
589268
Tak jsem si konečně našel čas, abych se podíval na zub téhle novince... Sem tam jsem něco přečetl, něco shlédnul a... A na jednu stranu Lucase chápu, protože si chce taky těch chechtáků trochu užít. Obavy fanoušků jsou sice na místě, nikdo neví, co čekat a i já osobně se nové trilogie docela bojím, ale tenhle moment předání by nastal v budoucnu tak jako tak a teďka si to alespoň Lucas rozhodl sám (a ne např. dědictvím) a i trochu bude nakopávat Disney správným směrem (i když...) Jedna věc, mě v jednom videu zaujala... Opravdu má SW universum přes 17000 postav? *:o* Jsem si vědom, že existuje spousta příběhů atd, ale tohle číslo je fakt šílené...
Star Wars
0 0
reagovat

HAL

Blahovolné vše završí. Trzyna je "jen" melancholický epilog bez výraznějšího děje, ale díky němu už druhý den o celé sérii pořád hloubám a přemítám a dávám si v hlavě dohromady význam toho všeho, co se v knihách dělo, o vnitřních pochodech samotného Morfea teď hloubám víc než za celou sérii dohromady. Opravdu mě po dlouhé době potěšilo, že mě kniha stále a stále nutí přemýšlet.:+
589255
Blahovolné vše završí. Trzyna je "jen" melancholický epilog bez výraznějšího děje, ale díky němu už druhý den o celé sérii pořád hloubám a přemítám a dávám si v hlavě dohromady význam toho všeho, co se v knihách dělo, o vnitřních pochodech samotného Morfea teď hloubám víc než za celou sérii dohromady. Opravdu mě po dlouhé době potěšilo, že mě kniha stále a stále nutí přemýšlet.*:+*
HAL
0 0
reagovat
ma malej pocet salt za vterinu, takhle by ho nikdy nedohnal... musi na jejich poctu zapracovat a dat jich tam jeste vic!!!
589252
ma malej pocet salt za vterinu, takhle by ho nikdy nedohnal... musi na jejich poctu zapracovat a dat jich tam jeste vic!!!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se